Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 27

Pelastakaa Maria Nordinin kissa.
Foliohattu kiristää, osa 27

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +181 (185 ääntä)
      Kissa puree, joten pitääkö nyt jättää lääkitsemättä kyy?

      Lainaa

    2. Tulos: +164 (170 ääntä)
      Miian kommentti hämmensi kyllä nyt ihan sanattomaksi

      Lainaa

    3. Ytimekäs manaatti 12.12.2023 0:23
      Tulos: +313 (317 ääntä)
      Siis mikähän mekanismi Tuul:in mielestä (oletetussa) rokotuksessa aiheuttaa kalmanhajua saunatiloihin? Sanoisin että ennemminkin torstain hernekeitto ja piimä, eteenkin sellaisella jolla on laktoosi-intoleranssi, voi aiheuttaa melkoiset kalmanhajut perjantain saunavuorolle. Tai ihan vaan paska hygienia.

      Lainaa

    4. Relevantti lisko 12.12.2023 0:27
      Tulos: -100 (152 ääntä)
      Onko tuo alin kuva jotain AI-soopaa taas, vai tarvitseeko sen tulkitsemiseen niiden mainittujen vanojen hengittelyä?

      Lainaa

    5. Asuttu peruna 12.12.2023 0:54
      Tulos: +317 (317 ääntä)
      Inka, kyllä sen hyvinkin voi tietää, mihin geologien arvio Maapallon iästä perustuu. Sinun pitäisi vain vaivautua perehtymään asiaan. Sama pätee käytännössä kaikkeen tieteeseen. Jotta voit ymmärtää mihin mikäkin teoria perustuu, siihen riittää suhteellisen pintapuolinen perehtyminen kyseiseen tieteenalaan. Jos et jaksa/halua perehtyä asiaan vähääkään, sinun näkökulmastasi teorian perustelu jää mysteeriksi, mikä on aivan ok jos sinua kerran ei kiinnosta. Mutta älä nyt hyvä ihminen kuvittele, että se tieteenala on yhtä suuri mysteeri niillekin, jotka viitsivät siihen perehtyä.

      Lainaa

    6. Televisioitu kotka 12.12.2023 1:05
      Tulos: +293 (307 ääntä)
      Oon aika varma, että eläin kuin eläin valitsisi olla kivuton lääkkeen kanssa, kuin kivulias "luonnonmukaisella tavalla", mutta Maria Nordin voi toki hoitaa tai olla hoitamatta omaa kipuaan kuten itse tahtoo. "Moni asia eläinten olemuksessa kyllä minun mielestä viittaa tähän että eläimet ei halua synteettistä apua nönnönnöö" MARIA NE SAMAT ELÄIMET SYÖ SUN PIKKAREITA

      Lainaa

    7. Tulos: +57 (65 ääntä)
      Savinig.

      Lainaa

    8. Tulos: +69 (77 ääntä)
      Catt.

      Lainaa

    9. Apea mandariini 12.12.2023 1:38
      Tulos: +281 (297 ääntä)
      Edelleen ihan vertaisarvioidun tieteen mukaan eläinten vahvimmat vaistot on selvitä ja lisääntyä, vaikka inhimillistämisestä on tullut ikävän yleistä ja kaikenlaisia omituisia teorioita on liikkeellä eläinten ajatusmalleista. Kaikki vammat, kiputilat ym. luonnollisesti heikentävät selviytymis- ja lisääntymismahdollisuuksia, laumaeläin saattaa jopa tulla häädetyksi pois lajitovereiden luota jotta se ei houkuttelisi saalistajia heikkoudellaan. Siksi monet eläimet piilottavat kipunsa viimeiseen asti. Jos eläin siis osaisi valita, se ottaisi sen tehokkaimman apukeinon joka auttaa elämässä eteenpäin mahdollisimman nopeasti ja parhaalla todennäköisyydellä. Marian tuomio oli oikeudenmukainen ja sama tiukka linja on pidettävä. Aikuinen täysivaltainen ihminen saakoon omaa kipuaan hoitaa vaikka yksisarvispölyllä, mutta eläimet, lapset ja ne jotka syystä tai toisesta eivät ole kykeneviä tekemään päätöksiä tulee saattaa oikeasti tehokkaan, tutkitun hoidon piiriin. Viivyttelemättä, jos vamma tai sairaus sitä vaatii. Luonnonmukaisuushuuhaa on vain luonnosta vieraantuneen ihmislajin ideologia. Eläimet menevät opportunistisesti vaisto edellä. Jos vaikka kettu löytää maasta puoliksi syödyn hampurilaisen, kyllä se syö sen eikä nyrpistä nokkaansa ja lähde metsästämään koska "pitää saada luonnonmukaista ravintoa eikä prosessoitua moskaa." Vain ihmisellä on se luksus että voimme olla valikoivia lähes kaikesta ihan mielivaltaistenkin seikkojen perusteella.

      Lainaa

    10. Tulos: +260 (274 ääntä)
      JOS eläin saisi valita, se ei haluaisi olla Nordinin sadistisen päätäntävallan alla. Mutta sehän EI saa valita.

      Lainaa

    11. Letittämätön sitruuna 12.12.2023 1:47
      Tulos: +205 (205 ääntä)
      Asuttu peruna: Inka, kyllä sen hyvinkin voi tietää, mihin geologien arvio Maapallon iästä perustuu. Sinun pitäisi vain vaivautua perehtymään asiaan. Sama pätee käytännössä kaikkeen tieteeseen. Jotta voit ymmärtää mihin mikäkin teoria perustuu, siihen riittää suhteellisen pintapuolinen perehtyminen [...]
      Nää tyypit menee sekaisin jo tuon sanan "teoria" kohdalla, koska luulevat sen tarkoittavan samaa kuin hypoteesi. "Ai se on vaan teoria, eihän siinä silloin ole mitään varmuutta mistään, pelkkää arvelua vaan."

      Lainaa

    12. Immortal jellyfish 12.12.2023 3:00
      Tulos: +220 (220 ääntä)
      Kemikaalihörhöjen ryhmä ei pettänyt. Siellä kuvia normaaleista sääilmiöistä, joita ei ymmärretä, joten valtion myrkkyjähän ne tietysti ovat. Halo-ilmiöt johtuvat heijastavasta kalvosta, joka estää valon pääsyä maahan. Pilvet auringon ja kuun edessä ovat valoa estäviä myrkkyvanoja. Kemikaalilunta sataa taivaalta. Kauniista taivaista laitetaan kuvia, joihin reagoidaan suru- ja vihanaamoin, koska MYRKYT tekee värit ja pilvet, niitä ei luonnostaan voi olla eikä tulla. Nämä näin noin viiden minuutin selaamisen aikana. Viihdyin kyllä kieltämättä, aikamoista.

      Lainaa

    13. Immortal jellyfish 12.12.2023 3:04
      Tulos: +180 (180 ääntä)
      Ai niin, kemikaalilumen Janne erotti normaalista lumesta näin: "En ole kemisti, mutta höyhenoloista höttöä oli."

      Lainaa

    14. Arveluttava vadelma 12.12.2023 5:01
      Tulos: +120 (146 ääntä)
      Ne kemikaalivanat on divetymonoksidia. Tappaa Suomessakin toistasataa ihmistä vuosittain.

      Lainaa

    15. Tulos: +87 (87 ääntä)
      Immortal jellyfish: Kemikaalihörhöjen ryhmä ei pettänyt. Siellä kuvia normaaleista sääilmiöistä, joita ei ymmärretä, joten valtion myrkkyjähän ne tietysti ovat. Halo-ilmiöt johtuvat heijastavasta kalvosta, joka estää valon pääsyä maahan. Pilvet auringon ja kuun edessä ovat valoa estäviä myrkkyvanoja. [...]
      Niille tekis hyvää ulkoilla enemmän ettei sääilmiöt pelota ja sais raikasta happea! 
      Välillä mietin et oonpa sekasin, mutta sitten tuun lukee feissarimokia ja huomaan olevani ihan noviisi xD

      Lainaa

    16. Pilkkopimeä ämpäri 12.12.2023 6:15
      Tulos: +31 (35 ääntä)
      Kelmiina: Savinig.
      elä kiusi, jotkut ai kuva-generaattorit käy vielä ala-astetta oikeinkirjoituksen kanssa

      Lainaa

    17. Heikko ylioppilas 12.12.2023 6:49
      Tulos: +120 (124 ääntä)
      Apea mandariini: Edelleen ihan vertaisarvioidun tieteen mukaan eläinten vahvimmat vaistot on selvitä ja lisääntyä, vaikka inhimillistämisestä on tullut ikävän yleistä ja kaikenlaisia omituisia teorioita on liikkeellä eläinten ajatusmalleista. Kaikki vammat, kiputilat ym. luonnollisesti heikentävät [...]
        "Luonnonmukaisuus" on pelkkää puuta heinää, ja on syytäkin olla luonnosta vieraantunut. Jos tilanne olisi jotenkin "luonnollinen", olisin kolmentoista lapsen äiti joista kaksi kolmasosaa olisi kuolliut johonkin typerään tartuntatautiin pienenä, paitsi en olisi, koska olisin kuollut itse ensin verenmyrkytykseen, sitten puhjenneeseen umpisuoleen, ja lopuksi synnytykseen. Kaikista näistä minut pelasti modernin lääketieteen myrkyt. Tietysti jos olisin ehtinyt niin pitkälle, kuka tietää mihin lapsuusajan hyppykuppaan olisin kuollut ilman rokotuksia. 
        Kissa ei saa valita, koska kissa ei ymmärrä, sen enempää kuin Inka geologiaa. Jos omat kissani saisivat valita, ne haluaisivat viettää elämänsä tappelemalla toisten kissojen kanssa nartuista, tai narttujen tapauksessa, saattamalla maailmaan tusinoittain kissanpentuja joita kellään ei ole varaa ruokkia, ja lopuksi jäädä karkuretkekillään auton alle, koska kissa ei ymmärrä mikä on auto. Yksi niistä ei ole edes ymmärtänyt, että kissat ovat lihansyöjiä, ja pyrkii elämään merilevällä (oikeasti, jos haluaa laittaa sushia, se pitää lukita vessaan, muuten lempeänä eläimenä se hyökkää merilevän takia vaikka kimppuun). Nordin on kyllä siinä oikeassa, että ei kissa eläinlääkäriin halua. Kissan oman parhaan takia kissalta ei kysytä. 
        Miksi meidän lajillamme on niin paljon aivokapasiteettia selvittää asioita, ja niin vähän halua käyttää sitä? Kissalla on sentään hyvä syy olla ymmärtämättä että lääketiede, lisääntymiskontrolli, ja autojen tieltä estäminen on sen omaksi parhaaksi -se ei voi. 

      Lainaa

    18. Niverä muovipussi 12.12.2023 7:11
      Tulos: +56 (60 ääntä)
      Arveluttava vadelma: Ne kemikaalivanat on divetymonoksidia. Tappaa Suomessakin toistasataa ihmistä vuosittain.
      Kiitos, nauratti 😄

      Lainaa

    19. Kahen kilon kalori 12.12.2023 7:14
      Tulos: +67 (67 ääntä)
      Onko ok, että Denzel Washington esittää Maria Nordinia?

      Lainaa

    20. Peruuttamaton riikinkukko 12.12.2023 7:38
      Tulos: +99 (101 ääntä)
      Arveluttava vadelma: Ne kemikaalivanat on divetymonoksidia. Tappaa Suomessakin toistasataa ihmistä vuosittain.
      Jep. Varsinkin jos sitä päätyy suurissa määrin keuhkoihin, ni aika varmasti kuolema seuraa. 🥺
      Jollekin noiden kemikaalivanojen seuraajalle olen meinannut suositella kaihitutkimusta, koska "taivaskaan ei ole enää niin kirkkaan sininen kuin lapsena." En sit kuitenkaan kehdannut.

      Lainaa

    21. Kovalentti oravainen 12.12.2023 7:38
      Tulos: +143 (145 ääntä)
      Ytimekäs manaatti: Siis mikähän mekanismi Tuul:in mielestä (oletetussa) rokotuksessa aiheuttaa kalmanhajua saunatiloihin? Sanoisin että ennemminkin torstain hernekeitto ja piimä, eteenkin sellaisella jolla on laktoosi-intoleranssi, voi aiheuttaa melkoiset kalmanhajut perjantain saunavuorolle. Tai ihan vaan paska hygienia.
      Tai ihan vain viikolla kuivahtanut lattiakaivo päästelee viemärinhajua. 
      Miten nuo ihmiset selviytyy arjessaan?

      Lainaa

    22. Reseptivapaa Dinosaurus 12.12.2023 8:32
      Tulos: +88 (90 ääntä)
      Eihän tässä enää edes foliohatut auta. Parasta käydä hakemassa kaatopaikalta romupeltiä ja kääriytyä siihen koko vartalon mitalta.

      Lainaa

    23. Tulos: +108 (114 ääntä)
      En tiedä miten Tuulin mielestä ainoa syy pahaan hajuun pukuhuoneessa olisi rokotteet. Teksistä päätellen pukuhuoneessa on huonompi ilmanvaihto ja suihkussa parempi. Ja koska seuraavana päivänä on särkenyt päätäkin on hyvin mahdollista että hajun aiheuttaja on jonkin sortin kosteusvaurio tai home saunatiloissa. Tai ainakin tämä tulee itselle mieleen ensimmäisenä kun ihmetellään huonoa ilmaa ja päänsärkyä, eikä se rokote tule kyllä mieleeni itsellä varmaan edes viimeisenäkään vaihtoehtona...

      Lainaa

    24. Tulos: +31 (31 ääntä)
      http://astria.tacc.utexas.edu/AstriaGraph/ Siinä voi seurata mitä kaikkea avaruudessa menee. Määrä saattaa yllättää ihmisen jolla ei ole noista tietoa.

      Lainaa

    25. Itseasiassa 12.12.2023 9:37
      Tulos: +66 (66 ääntä)
      Inka, ei se ole vain arvailua vaan yleensä asioita päätellään olemassa olevasta tiedosta. Tietoa saadaan mm. ihan olemassa olevia asioita tarkastelemalla apuna mm. tekniikka ja matemaattiset mallit. Jos nämä ovat liian vaikeita sinulle, niin pidättäydy lukemassa niitä valmiiksi annettuja teorioita ja tutkimustuloksia. Niin minäkin teen oman alani ulkopuolisella tiedolla, jota en tarvitse esim. työssä.

      Lainaa

    26. Itseasiassa 12.12.2023 9:43
      Tulos: +72 (74 ääntä)
      Kovalentti oravainen: Tai ihan vain viikolla kuivahtanut lattiakaivo päästelee viemärinhajua. Miten nuo ihmiset selviytyy arjessaan?
      Mullekin tuli mieleen joko viemäri tai talon rakenteet. Mutta kai nekin on saastuttanut rokotteen saaneet ihmiset, ei missään nimessä esim. kosteus väärässä paikassa.

      Lainaa

    27. Menevä peruna 12.12.2023 9:49
      Tulos: +53 (59 ääntä)
      Kaikilla tietoisilla elämänmuodoilla on eloonjäämisvaisto. Jos eläin saisi valita, se ei varmaankaan haluaisi tulla tapetuksi ja syödyksi. Vai mitä Maria the Tekopyhä, joka syöt tapettujen eläinten ruumiita, ja tapat niitä itsekin metsästäessäsi.

      Lainaa

    28. Kovakoodattu lepakko 12.12.2023 9:55
      Tulos: +71 (73 ääntä)
      Immortal jellyfish: Kemikaalihörhöjen ryhmä ei pettänyt. Siellä kuvia normaaleista sääilmiöistä, joita ei ymmärretä, joten valtion myrkkyjähän ne tietysti ovat. Halo-ilmiöt johtuvat heijastavasta kalvosta, joka estää valon pääsyä maahan. Pilvet auringon ja kuun edessä ovat valoa estäviä myrkkyvanoja. [...]
      Olisi kyllä raskasta olla tommoinen ihminen. Muut kun menevät ulos haukkaamaan raikasta happea, kävelemään tai pyöräilemään puistoon, nauttimaan luonnosta ja jopa talvella lumisiin maastoihin ulkoilemaan, niin nämä vaan miettivät salaliittoja kemikaalilumesta, pilvistä ja varmaan kaikesta mitä luonnossa kasvaa. Sitä perhanan divetymonoksidiakin sataa taivaalta, virtaa joessa ja on järvessä ja meressä. Niihinkin on moni kuollut.

      Lainaa

    29. Kovakoodattu lepakko 12.12.2023 9:56
      Tulos: +34 (36 ääntä)
      Tossa vielä linkki divetymonoksidista. Vieläköhän foliot saisi sekaisin satunnaisilla faktoilla? https://fi.wikipedia.org/wiki/Divetymonoksidihuijaus

      Lainaa

    30. Tulos: +53 (55 ääntä)
      irkku: En tiedä miten Tuulin mielestä ainoa syy pahaan hajuun pukuhuoneessa olisi rokotteet. Teksistä päätellen pukuhuoneessa on huonompi ilmanvaihto ja suihkussa parempi. Ja koska seuraavana päivänä on särkenyt päätäkin on hyvin mahdollista että hajun aiheuttaja on jonkin sortin kosteusvaurio tai [...]
      Samaten sauna lakaa haista kuolemalle jos se on jatkuvassa käytössä ilman pesuja välillä, kun lauteille levinnyt hiki muhii siellä. Pelkästään jo pefletin käyttö auttaa tähän ongelmaan todella paljon ja lauteiden pesu hoitaa loput.

      Lainaa

    31. Korvaamaton vesinokkaeläin 12.12.2023 10:41
      Tulos: +39 (39 ääntä)
      Arveluttava vadelma: Ne kemikaalivanat on divetymonoksidia. Tappaa Suomessakin toistasataa ihmistä vuosittain.
      Puhumattakaan ikävistä masennusoireista joita kyseinen kemikaali tiivistyttyään ilmakehässä herättää joissakin ihmisissä vähävaloisina vuodenaikoina.

      Lainaa

    32. Tulviva hedelmä 12.12.2023 11:06
      Tulos: +40 (40 ääntä)
      Apea mandariini: Edelleen ihan vertaisarvioidun tieteen mukaan eläinten vahvimmat vaistot on selvitä ja lisääntyä, vaikka inhimillistämisestä on tullut ikävän yleistä ja kaikenlaisia omituisia teorioita on liikkeellä eläinten ajatusmalleista. Kaikki vammat, kiputilat ym. luonnollisesti heikentävät [...]
      Tämä on tällä foorumilla ihan käsittämättömän hyvä kommentti.

      Lainaa

    33. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Kelmiina: Catt.
      Niin, koska se olikin Matt 😎

      Lainaa

    34. Gluteeniton hyönteinen 12.12.2023 11:20
      Tulos: +48 (54 ääntä)
      ”Kuukauden kielto yhteisiin tiloihin kaikkien myrkkypiikkien jälkeen vähintään olisi AIHEELLINEN ja JÄRKEVÄ miusta 😌” Miten paljon yleisesti tiedossa olevia asioita täytyy mennä sekaisin jotta kyseisen vaatimuksen voi esittää? Siitä olen samaa mieltä ettei rokotteet lääkevalmisteina miltään kukkasilta tuoksu mutta oikein pahoinvointia aiheuttavaa kalmanhajua taloyhtiön saunatiloissa… Toki jos taloyhtiössä on esimerkiksi wanhan kunnon ajan luonnolliset isorokko-lehmärokko-mätäpaisemöhnän levitys haavaumiin niin saunassahan se kyllä kannattaa tehdä jolloin kalmanhaju saunatiloissa olisi (alkeellisen) rokottautumisen tulosta! Ongelmaksi muodostuu, jos tällaiset hörhöt pääsevät valtaan vaikkapa taloyhtiön hallituksessa. Jää sisäilmatutkimukset tekemättä- rokotteistahan kaikki johtuu! Jos se saunomisrituaali on itselleen niin pyhä että on valmis kieltämään kanssaihmisten pääsyn yleisiin tiloihin niin luulisi parempi asumismuoto olevan jokin erämökki puusaunoineen. Miksi pitää vaatia muita toimimaan ”aiheellisesti ja järkevästi” omien (harhaisten) tarpeidensa mukaisesti eikä olla valmiita miettimään muita ratkaisuja? Loppuun vielä 😌 joka saa verenpaineen nousemaan.

      Lainaa

    35. Semmonen myyrä 12.12.2023 11:26
      Tulos: +82 (84 ääntä)
      Vähän mietityttää, että mitä näiden ihmisten elämässä on tapahtunut koko lapsuuden ja nuoruuden ajan, jos minkäänlaista tietoa perusasioista ei ole tarttunut päähän. He ovat jotenkin tieteelle vieraalla tavalla siirtyneet suoraan kolmevuotiaasta aikuisikään, sillä normaali kyselyiässä oleva lapsikin hahmottaa maailmaa jo paremmin. Tässä täytyy olla takana joku salaliitto. Ps. vastatkaa vanhemmat lastenne välillä rasittaviinkin kysymyksiin, tai lopputulos on tämä.

      Lainaa

    36. Tulos: +85 (87 ääntä)
      Miten voi olla mahdollista että Suomeenkin on noin vahvasti rantautunut tää amerikkalainen Qanon/flat earth/ antivax -paska?? 🤯🤦‍♀️🤦‍♀️ Ihan oikeesti ei voi olla totta ettei aikuiset ihmiset ymmärrä luonnosta ja tieteestä edes sen vertaa mitä muinaiset egyptiläiset jo osasivat päätellä pelkkää tähtitaivasta katsomalla (eli sen, että maapallo ei ole litteä)

      Lainaa

    37. Ompeleeton persikka 12.12.2023 14:25
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      Laura: Miten voi olla mahdollista että Suomeenkin on noin vahvasti rantautunut tää amerikkalainen Qanon/flat earth/ antivax -paska?? 🤯🤦‍♀️🤦‍♀️ Ihan oikeesti ei voi olla totta ettei aikuiset ihmiset ymmärrä luonnosta ja tieteestä edes sen vertaa mitä muinaiset egyptiläiset jo osasivat päätellä [...]
      Tästä saamme kiittää "informaatioaikakautta". Kun keskiverrolla länsimaalaisella ihmisellä on saatavillaan kaikki maailman tieto, hän voi itse valita mitä tietoa käyttää. Hyvin usein sanotaan että esimerkiksi Wikipediaan ei voi luottaa ja loppujen lopuksi suurin osa ns. "helppotajuisesta" tieteestä löytyy ensimmäisenä Wikipediasta, joten sitten alkaa tulemaan näitä ongelmia kun ihmiset etsivät tietoa muista lähteistä tai mikä vielä pahempi: Kysyvät toisiltaan. Jos Wikipediaan ei voi luottaa niin miksi muihin lähteisiin voisi? "Älä usko kaikkea mitä luet internetissä" on toinen aika paha. Kaikenlaiset huru-ukot ja -akat jotka vielä parikymmentä vuotta sitten mesosivat kaupunkien toreilla salaliittoteorioitaan ovat siirtyneet internetin ihmeelliseen maailmaan ja koska internetiä käyttää lähes jokainen länsimaalainen, yleisöä kyllä löytyy.

      Lainaa

    38. Katala kilpikonna 12.12.2023 16:24
      Tulos: +48 (48 ääntä)
      ja nämä ihmiset luulevat tietävänsä asioista keskimääräistä paremmin :D tiedevastaisuus on kyllä yksi aikamme vitsaus, ja luultavasti pahenee vain.

      Lainaa

    39. Katala kilpikonna 12.12.2023 16:25
      Tulos: +29 (29 ääntä)
      Ytimekäs manaatti: Siis mikähän mekanismi Tuul:in mielestä (oletetussa) rokotuksessa aiheuttaa kalmanhajua saunatiloihin? Sanoisin että ennemminkin torstain hernekeitto ja piimä, eteenkin sellaisella jolla on laktoosi-intoleranssi, voi aiheuttaa melkoiset kalmanhajut perjantain saunavuorolle. Tai ihan vaan paska hygienia.
      meillä on yksi naapuri, joka haisee kuolemalle. mutta syynä tuskin on rokotteet, vaan nimenomaan paska hygienia. Geeneillä, terveystilanteella, ruokavaliolla ja liikuntatottumuksillakin lienee tekemistä asian kanssa.

      Lainaa

    40. Tulos: +40 (44 ääntä)
      Minusta moni asia eläinten olemuksessa, ja ihan tieteelliset faktatkin eläimistä viittaa siihen, että JOS eläin saisi valita niin se ei eläisi Maria Nordinin kotieläimenä/lemmikkinä vaan vapaana luonnossa omassa luontaisessa elinympäristössään. Mikä tätä ihmistä oikein vaivaa? En oo toista yhtä pahaa puoskaria ja yhtä tekopyhää hörhöä Suomen maasta löytänyt. "Sun keho parantaa itse itsensä mutta sun vaan pitää ensin maksaa mun kurssi että että sun keho voi parantaa itsensä"

      Lainaa

    41. Katuva lokki 12.12.2023 19:04
      Tulos: +33 (35 ääntä)
      DeGrasse Tysonin juontama Cosmos - a spacetime odyssey on muuten hyvä ja helppo dokumenttisarja maailmankaikkeuden historiasta (myös Maan)! Käsittelee mm maapallon suursukupuuttoja, kvanttifysiikkaa, tähtitiedettä, ilmastonmuutosta, merkittäviä tieteilijöitä yms, voi kattoa lapsenkin kanssa mutta kannattaa varatua lisäkysymyksiin! Tieteestä kiinnostuneelle aikusellekin mukavaa leppoisaa seurattavaa. Me tykättiin kovasti (lapset 8, 10 ja 11). Kannustetaan katsojaa tutkimaan kaikkea tieteellisesti (kyseenalaista, perehdy, kokeile, jne.) Kun nyt kerran on näin paljon tieteenrakastajia kommenteissa niin ajattelin mainita josko esim haluatte viihdyttävällä sarjalla ohjata lapsianne pois potentiaalisesta salaliittohörhilyn polulta (sille on helppo eksyä)

      Lainaa

    42. Nuutunut kivi 12.12.2023 19:27
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Leena on kuvannut jännän näköisiä pilviä. En ole itse vastaavia nähnyt.

      Lainaa

    43. Nuutunut kivi 12.12.2023 19:30
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Jäin miettimään Tuul... nimeä Tuuli, Tuulia, Tuulevi, Tuulikki.

      Lainaa

    44. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Katuva lokki: DeGrasse Tysonin juontama Cosmos - a spacetime odyssey on muuten hyvä ja helppo dokumenttisarja maailmankaikkeuden historiasta (myös Maan)! Käsittelee mm maapallon suursukupuuttoja, kvanttifysiikkaa, tähtitiedettä, ilmastonmuutosta, merkittäviä tieteilijöitä yms, voi kattoa lapsenkin kanssa [...]
      DeGrasse Tyson on mainio, kaverilla on kohtalaisen hyvä ymmärrys asioista ja osaa sen kautta selittää monimutkaisetkin tieteen ihmeet ja löydökset sillai "kansantajuisesti" ja riittävän yksinkertaisesti ja samalla mielenkiintoisesti. Pitäis olla melkein opetussuunnitelmassa sen tarinoinnit ;)

      Lainaa

    45. Terävä rätti 13.12.2023 0:50
      Tulos: -9 (11 ääntä)
      Juhon ideasta mulla tuli mieleen vaan se leffa ”Snakes on a plane”. Jäin ihan itsekseni sit arvuuttelemaan et kuka niist on Denzel, jos Matt on kissa… eikä siinä leffassa tainnut kissaa edes olla, et oisko Matt sit vaik penkki? Vois olla kyllä kiva käänne jos penkki huutais moneen kertaan satunnaisissa kohdissa: I’ve had it with these mf snakes on this mf plane.

      Lainaa

    46. Terävä rätti 13.12.2023 0:52
      Tulos: -6 (8 ääntä)
      Ja edelliseen lisättynä Maria on siirretty siinä just nousun jälkeen koneen siivelle

      Lainaa

    47. Kujeileva apina 13.12.2023 1:12
      Tulos: +26 (28 ääntä)
      Mä ite vältän lääkäriin menoa, ellei kovat kivut sitä vaadi. Mä en myöskään oman terveydellisen tilan vuoksi ota rokotteita, MUTTA mä en oo kertaakaan jättänyt lemmikkiä rokottamatta tai hoitamatta, jos on vähänkään ollut viitteitä, että lemmikki on kipeenä. Mä katson ehkä jopa liiankin herkästi kaikkee lemmikin käyttäytymistä ja oon joutunut jopa nopealla välillä tekemään sen viimeisen ratkaisun, jos ei eläinlääkäri anna toiveita kivuttomasta ja oireettomasta elämästä. Mä en vaan pystyis elämään itteni kanssa, jos mun hoidossa oleva lemmikki kärsis kivuista. Ja mä siis uskon energiahoitoihin jne. ja mun mielestä niilläkin voi hoitaa niin ihmisiä kuin eläimiä, itsekin hoitanut muita ihmisiä ja omia lemmikkejä, MUTTA olen aina hoidettaville ihmisille tähdentänyt, että jos on sairas ja kärsii oireista, niin silloin on hakeuduttava lääkäriin. Omatkin lemmikit olen aina vienyt ensitilassa lääkäriin ja hoitanut eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti ja sitten siihen rinnalle, olen antanut niille energiahoitoa. Mutta tuo Nordinin toiminta ja jutut on alusta asti ollut minusta kyseenalaista. Koska niin paljon kuin luotankin kehon omaan paranemisprosessiin, se kehokin tarvitsee joskus lääketieteellistä apua.

      Lainaa

    48. Meluisa aprikoosi 13.12.2023 22:56
      Tulos: +14 (14 ääntä)
      Asuttu peruna: Inka, kyllä sen hyvinkin voi tietää, mihin geologien arvio Maapallon iästä perustuu. Sinun pitäisi vain vaivautua perehtymään asiaan. Sama pätee käytännössä kaikkeen tieteeseen. Jotta voit ymmärtää mihin mikäkin teoria perustuu, siihen riittää suhteellisen pintapuolinen perehtyminen [...]
      erittäin hyvin sanottu siellä perällä! Näistä Inkoista joskus miettii että onko tosiaan vain perehtymisen puutetta vai onko niin yksinkertaisia ihmisiä että hyvin popularisoitavissa oleva ja popularisoitukin tiede kuten juuri geologia ja Maan iän arviot, on heille hepreaa. varmaan molempia. Yli kolmen sanan lauseet on liian vaikeita käsittää, yli viiden kirjaimen sanat liian vaikeita kirjoittaa ja mustavalkoisetkin asiat liian vaikeita ymmärtää. Joskus tuntuu ristiriitaiselta, että näitä asioita (maapallon pyöreys ja pyöriminen, maan ikä jne) on pystytty satoja vuosia sitten jo tutkimaan teknologian puutteesta huolimatta ja sitten niin moni on nykyaikana nykykoulutuksella liian tyhmiä ymmärtämään vaikka kuinka hyvin asia perusteltaisiin.

      Lainaa

    49. moka-addikti 14.12.2023 15:56
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Heikko ylioppilas:   "Luonnonmukaisuus" on pelkkää puuta heinää, ja on syytäkin olla luonnosta vieraantunut. Jos tilanne olisi jotenkin "luonnollinen", olisin kolmentoista lapsen äiti joista kaksi kolmasosaa olisi kuolliut johonkin typerään tartuntatautiin pienenä, paitsi en olisi, koska olisin kuollut itse ensin verenmyrkytykseen, [...]
      Aivan nappiin! Samanlaista elämää kuvittelen itsellenikin "luonnonmukaisessa" maailmassa. Paitsi että mut ois varmaan joku peto syönyt, kun mulla ei ois silmälaseja, ja olisin nähnyt sen liian myöhään. No, eipä ois tullu hypoteettiselle 13 lapselle sitten kakkaa likinäkögeeniä...

      Lainaa

    50. moka-addikti 14.12.2023 15:57
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      Immortal jellyfish: Kemikaalihörhöjen ryhmä ei pettänyt. Siellä kuvia normaaleista sääilmiöistä, joita ei ymmärretä, joten valtion myrkkyjähän ne tietysti ovat. Halo-ilmiöt johtuvat heijastavasta kalvosta, joka estää valon pääsyä maahan. Pilvet auringon ja kuun edessä ovat valoa estäviä myrkkyvanoja. [...]
      Jään toivomaan, että kuvakaappauksia on lähetetty FM-tiimille.

      Lainaa

    51. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Letittämätön sitruuna: Nää tyypit menee sekaisin jo tuon sanan "teoria" kohdalla, koska luulevat sen tarkoittavan samaa kuin hypoteesi. "Ai se on vaan teoria, eihän siinä silloin ole mitään varmuutta mistään, pelkkää arvelua vaan."
      Siis kaikkihan sen tietää että yliopistot jne on vain kusetusta ja se oikea tieto löytyy fasesta. Nordin ja naapurin Pena kyllä tietää kun ne on kato tutkinut ite asioita. Toistensa sivuilta, mutta se nyt on sivuasia, ja ne ei kuulu big( lisää iso paha instanssi):in. Ngh🤬

      Lainaa

    52. Muhkufantti 5.4.2024 1:09
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Arveluttava vadelma: Ne kemikaalivanat on divetymonoksidia. Tappaa Suomessakin toistasataa ihmistä vuosittain.
      Jep! Ja ne tähden näköiset, jotka liikkuu, ovat askorbiinihappopommeja ampuvia sateliitteja.. Yleisin kuolinsyy tuolla ylempänä.

      Lainaa

    53. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Niin, samat rokotteet jotka on pelastanut niin paljon ihmisiä ettei luvut helpolla löydy, mutta ovat kyllä valtavia

      Lainaa

    54. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Eläimiäkin. Ei kai noi sekopäät jätä kissojaankin yms. rokottamatta? Mitä ees kysyn, nehän jättää lapsiaankin..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: chemtrail, dinosaurukset, dinosaurus, elokuva, kissat, kuva, lääkkeet, maria nordin, rokotteet, taivas, tekoäly, tiede, vanat