Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 447

Kuinka moni tietää vessanpönttönsä valmistajan?
Kuvakooste, osa 447

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tyyris kirahvi 18.1.2024 0:18
      Tulos: +243 (265 ääntä)
      Tyttöystävä luulee saapuneensa suoraan agoralle kun tää oman elämänsä Marcus Aurelius kävelee nurkan takaa esiin

      Lainaa

    2. Huvittava vuohi 18.1.2024 0:19
      Tulos: +75 (249 ääntä)
      Tuo äijä ei tietenkään vaatteita voinut päälle laittaa. Miksi pitää aina väkisin yrittää nolata oma lapsi?

      Lainaa

    3. Hankaloittava sorsa 18.1.2024 0:25
      Tulos: +49 (95 ääntä)
      Hyvä se on miniä totuttaa kalsarisankariin 😆

      Lainaa

    4. Mitätön henkilö 18.1.2024 0:27
      Tulos: +121 (135 ääntä)
      Tosta kuittikuvasta ei kyllä ota selvää. Kelpaako kirjanpitoon? 🤦🏻‍♂️

      Lainaa

    5. Tornipöllö 18.1.2024 0:44
      Tulos: +200 (208 ääntä)
      Anoppilassa vierailu kun voi olla kaikille osapuolille vähän vaivaannuttava elämys, niin voi pistää pystyyn pienet extemporé-toogajuhlat tunnelmaa keventämään.

      Lainaa

    6. Tulos: +134 (162 ääntä)
      Ymmärrän jos teinejä (ja puolisoa) naurattaa, mut mun silmään toi tooga on super symppis 🥲

      Lainaa

    7. Opiskeleva unikeko 18.1.2024 3:20
      Tulos: +68 (86 ääntä)
      Huumoria pitää olla, ja on hyvä totuttaa mahdolliset tulevien lastenlasten vanhemmat suvun tavoille. Meillä ei hienosteiltaisi millään toogilla, vaan oltais perus t-paidoilla ja pieruverkkareilla.

      Lainaa

    8. Puuhakas vadelma 18.1.2024 4:40
      Tulos: +18 (80 ääntä)
      Tyyris kirahvi: Tyttöystävä luulee saapuneensa suoraan agoralle kun tää oman elämänsä Marcus Aurelius kävelee nurkan takaa esiin
      Hitto! Onneks mun aamukahvini oli viel kupissa. Muuten ois ehkä tullu huutonauruna kahvit pitkin keittiöö 😂😂😂😂. Kiitos sinun, mun aamuni alko hyvin ❤️

      Lainaa

    9. Tinkimätön unikeko 18.1.2024 7:48
      Tulos: +4 (44 ääntä)
      Ace: Ymmärrän jos teinejä (ja puolisoa) naurattaa, mut mun silmään toi tooga on super symppis 🥲
      Symppis ja naurattaa ei nyt ihan toistensa vastakohtia ole

      Lainaa

    10. Tulos: +144 (164 ääntä)
      Pussilakanatooga on 100% parempi vaihtoehto, kuin hillua kalsareissa lapsensa kumppanin (tai oikeastaan melkein kenenkään) edessä.

      Lainaa

    11. Lihaton metso 18.1.2024 7:53
      Tulos: +95 (133 ääntä)
      Huvittava vuohi: Tuo äijä ei tietenkään vaatteita voinut päälle laittaa. Miksi pitää aina väkisin yrittää nolata oma lapsi?
      Maailmassa ei ole olemassakaan sellaista isää jolla olisi housut jalassa silloin kun lapsen kaverit tai tyttöystävä/poikaystävä tulee kylään. Jotenkin ne muuttuvat aina boxereiksi ja kysymykseksi "Keidenkäs tyttöjä/poikia täällä on?"

      Lainaa

    12. Hyökkäävä liitu 18.1.2024 8:11
      Tulos: +81 (91 ääntä)
      Ilmeisesti kyseinen isä ei omista mitään mukavia kotivaatteita jos aina pitää olla alushoususillaan. Mutta aivan kohteliasta ettei aivan alushoususillaan ollut..

      Lainaa

    13. Hölmö hyeena 18.1.2024 8:29
      Tulos: +75 (121 ääntä)
      En sano, että kotona tarvisi kenenkään palella, mutta se, että taretaan keskitalvella paukkupakkasten aikaan hengailla kotona pelkissä boksereissa, on kyllä energian tuhlausta. Lapsuudenkodissani tätä harrastettiin, sisällä saattoi olla 28C. Ihan järjetöntä touhua.

      Lainaa

    14. Itseasiassa 18.1.2024 8:48
      Tulos: +45 (53 ääntä)
      Lihaton metso: Maailmassa ei ole olemassakaan sellaista isää jolla olisi housut jalassa silloin kun lapsen kaverit tai tyttöystävä/poikaystävä tulee kylään. Jotenkin ne muuttuvat aina boxereiksi ja kysymykseksi "Keidenkäs tyttöjä/poikia täällä on?"
      Aika moni kaverin isä oli kotonaan vain boxereissa, kun oltiin lapsia. Ei siinä muistaakseni erikoista ollut, vaikkei oma isäni samaa tehnyt.

      Lainaa

    15. Itseasiassa 18.1.2024 8:50
      Tulos: +36 (46 ääntä)
      Hyökkäävä liitu: Ilmeisesti kyseinen isä ei omista mitään mukavia kotivaatteita jos aina pitää olla alushoususillaan. Mutta aivan kohteliasta ettei aivan alushoususillaan ollut..
      Mun mies on usein boxereilla ja villasukat jalassa. Sille normaali huone lämpö on liikaa mutta se usein viihtyy talvella ulkonakin hupparissa. Ja on sillä kotivaatteitakin, nyt kun on ollut viileämpiä ilmoja, niin on pitänyt niitäkin.

      Lainaa

    16. Epäilyttävä gaselli 18.1.2024 9:20
      Tulos: -21 (69 ääntä)
      Toivottavasti tilitoimisto on pyytänyt luvan asiakkaaltaan kuvan julkaisuun ja sille naureskeluun, sillä muuten tässä on räikeästi rikottu velvollisuutta käsitellä asiakkaan tietoja luottamuksellisesti.

      Lainaa

    17. Talviasuttava viikinki 18.1.2024 9:36
      Tulos: +26 (52 ääntä)
      No oiskohan se isä vaikka ollut tilassa, jossa ei ollut muuta päällepantavaa? Eli piti valita pelkät kalsarit tai tuo tooga. Eli tilapäinen siirtymä jonkin yleisen tilan läpi. Kannatan jälkimmäistä. Kivempi kaikille kuin pelkät alushousut. Ja mitä vessanpyttyjuttuun tulee, niin kusiroiskeongelmat ratkeaa Markukselta kusemalla istualtaan. Samalla siirtää omia iän myötä tulevia virtsaamisvaivoja tuonnemmas.

      Lainaa

    18. Tulos: -8 (32 ääntä)
      Joka asuntoon olen muuttaessa uusinut wc- istuimet ja aina on osunut kohdalleen kun noissa on säätövaraa jonkun verran. Vähän veikkaan että asentajassa on vika.

      Lainaa

    19. Tulos: +40 (44 ääntä)
      Huvittava vuohi: Tuo äijä ei tietenkään vaatteita voinut päälle laittaa. Miksi pitää aina väkisin yrittää nolata oma lapsi?
      Miten se on oman lapsen nolaamista jos itse pukeutuu noin? Itsensähän siinä korkeintaan nolaa. Asiasta norsuun.. Haluaako joku suomentaa mulle mitä Sannan kuvassa tapahtuu? onko tuo eTasku joku yritysohjelma mihin tallennetaan kuitteja yrityksen käyttöön? Miksi asiakas saa tallentaa sinne omat kuitit?

      Lainaa

    20. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Onko jalkapallokenttä vai football kenttä?

      Lainaa

    21. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Taitaa olla joku vanhemman ajan wc-istuin, sellainen vähän leveämpi johon ei sitten sovi modernimmat, kapeammat lisäosat 🙁

      Lainaa

    22. Tulos: +29 (35 ääntä)
      Jotenkin vaikea päästä niin rentoon ajatusmaailmaan sisälle, että perustaisi oman yrityksen ja hankkisi oman Y-tunnuksen, kirjanpitäjän yms.. Mutta ei ottaisi selvää perusasioista esim millaiset tositteet kelpaavat kirjanpitoon!

      Lainaa

    23. Aurattu ahma 18.1.2024 13:27
      Tulos: +32 (32 ääntä)
      Mutta siinähän on lapselle ja miniälle oiva joulu-/synttäri-/isänpäivälahjaidea ostaa ukolle jotkut olohousut, ja miksei paitakin 🫣

      Lainaa

    24. Höskä monni 18.1.2024 14:07
      Tulos: -74 (94 ääntä)
      Ihan ymmärrettävä tuo ensimmäinen päivitys. Nykyään kun seksuaalisesta häirinnästä voi syytöksiä tulla pelkästään, että vahingossa katsoi toista päin. Muutama vuosi sitten luin juttua, miten isovanhemmat (varsinkin miehet) vältteli lasten lapsia, koska pelkäsivät juuri tämmöisiä syytöksiä. Samoin urheilun puolella puhuttu välillä, että tytöille vaikea löytää tarpeeksi valmentajia. Tässäkin yksin syy ollut, että miehet pelkää syytöksiä, minkä vuoksi varmuuden vuoksi pysyvät vain poikien puolella.

      Lainaa

    25. Yötön vaatekappale 18.1.2024 15:11
      Tulos: +87 (101 ääntä)
      Höskä monni: Ihan ymmärrettävä tuo ensimmäinen päivitys. Nykyään kun seksuaalisesta häirinnästä voi syytöksiä tulla pelkästään, että vahingossa katsoi toista päin. Muutama vuosi sitten luin juttua, miten isovanhemmat (varsinkin miehet) vältteli lasten lapsia, koska pelkäsivät juuri tämmöisiä [...]
      Jos suhtautuu naisiin ja tyttöihin ihmisarvoisella tavalla, tarvitsee tuskin pelätä mitään syytöksiä yhtään mistään. 
      Jos todella pitää vältellä lapsenlapsiaan tai tyttöjen urheilun valmentamista syytösten pelossa, on silloin vika välttelijässä itsessään. 

      Lainaa

    26. Tulos: +41 (57 ääntä)
      Höskä monni: Ihan ymmärrettävä tuo ensimmäinen päivitys. Nykyään kun seksuaalisesta häirinnästä voi syytöksiä tulla pelkästään, että vahingossa katsoi toista päin. Muutama vuosi sitten luin juttua, miten isovanhemmat (varsinkin miehet) vältteli lasten lapsia, koska pelkäsivät juuri tämmöisiä [...]
        No syytteitä ei kyllä voi saada, ellei ole jotain tehnyt tai ainakin ole varteenotettavaa epäilyä. Se on ihan eri asia, että jotkut vanhemmat ovat täysin vainoharhaisia -omakin kitaranopettajani joutui äitini epäilysten alle (minä tyttö, hän nuori aikuinen musiikin jatko-opiskelija) kun en aina viitsinyt harjoitella. "Etkö pidä siitä? ONKO SE TEHNYT SINULLE JOTAIN!?!" "Äitirakas, minä olen laiska nelitoistavuotias joka haluaa hengailla kaverien kanssa enkä aina jaksa harjoitella klassista kitaraa. Tai mitään muutakaan". 
        Ei siitä sen kummempia seurannut, opettajan ja muiden oppilaiden kanssa hihittelimme hiukan että kaikenlaista. Eli joo,olen paljon miehiltä kuullut että jotkut paranoidimmat tädit keksivät kaikkea (äitini ei ollut huono, mutta joskus sanotaanko ylisuojeleva, kuunteli kyllä järkeä sitten) -mutta jos useinkin joudut syytteeseen, niin sitten on kyllä jotain muuta tekeillä. "Eivät nuoret naiset enää edes vitsiä ymmärrä", "se oli vain kohteliaisuus", noin vähintään.

      Lainaa

    27. Huvittava vuohi 18.1.2024 15:43
      Tulos: +16 (30 ääntä)
      Toj Karin: Miten se on oman lapsen nolaamista jos itse pukeutuu noin? Itsensähän siinä korkeintaan nolaa. Asiasta norsuun.. Haluaako joku suomentaa mulle mitä Sannan kuvassa tapahtuu? onko tuo eTasku joku yritysohjelma mihin tallennetaan kuitteja yrityksen käyttöön? Miksi asiakas saa tallentaa sinne omat kuitit?
      Ehkä tuossa miniä oli jo sen verran tuttu, ettei sillä varmaan ollut niin väliä. Oman kohdalta muistan, että uuden tyttöystävän kanssa kaikki oli aika jännittävää, eikä vähiten omaan kotiin vieminen. Itse en ainakaan olisi siihen tilanteeseen enää tarvinnut perseilevää omasta mielestään hauskaa isää keekoilemaan.

      Lainaa

    28. Marjaisa hai 18.1.2024 16:23
      Tulos: +28 (34 ääntä)
      Lihaton metso: Maailmassa ei ole olemassakaan sellaista isää jolla olisi housut jalassa silloin kun lapsen kaverit tai tyttöystävä/poikaystävä tulee kylään. Jotenkin ne muuttuvat aina boxereiksi ja kysymykseksi "Keidenkäs tyttöjä/poikia täällä on?"
      Nauroin tälle ääneen Kotona alusvaatteisillaan tai jopa ilkialasti hilluminen saattaa joissain tapauksissa olla ihan lääketieteellisesti perusteltua. Suomessakin kovin yleisten ihosairauksien, kuten atopian ja psoriasiksen, oireita lievittää kun iho saa hengittää mahdollisimman paljon. Etenkin talvella, kun ulkona liikkuessa on pakko olla monta kerrosta vaatteita, eikä aurinkoa näe koskaan. Ja jos on just rasvannut nahkansa, niin ei siihen päälle oikein tee mieli kiskoa mitään nukkaavaa verkkari- tai pyjamahousua, sileä lakanakangas on paras. Toogat kunniaan!

      Lainaa

    29. Indifferentti vesinokkaeläin 18.1.2024 16:40
      Tulos: -4 (32 ääntä)
      Hölmö hyeena: En sano, että kotona tarvisi kenenkään palella, mutta se, että taretaan keskitalvella paukkupakkasten aikaan hengailla kotona pelkissä boksereissa, on kyllä energian tuhlausta. Lapsuudenkodissani tätä harrastettiin, sisällä saattoi olla 28C. Ihan järjetöntä touhua.
      Mulla on aika usein t-paita ja bokserit jalassa kotona jos lämpötila on 23 ihan sama vaikka olisi neljäkymmentä astetta pakkasta ulkona. Kai se pitää perkele tiputtaa lämpötilaa kymmenellä asteella että se maailma pelastuu taas. Sitten kun asut vuokralla niin vuokranantaja päättää missä lämpötilassa elät, eikä sekään ole kovin hienoa että asunnossa on hirmupakkasten aikaan 18 astetta lämmintä vaikka miten kovasti se ilmastoa pelastaisi. Lakiin on kuitenkin kirjattu 21 astetta mutta kuka sitäkään valvoo millään tavalla, ei kukaan. Toinen ääriesimerkki on kun tulee se jokakesäinen helleviikko kun ulkolämpötilat on jatkuvasti lähemmäksi kolmekymmentä, minkä seurauksena asunnon lämpötila laskee kahteenkymmeneenviiteen ensimmäisen kerran joskus syyskuun puolivälissä, ihan sama miten paljon pitää läpivetoa.

      Lainaa

    30. Kahvaton riesa 18.1.2024 23:17
      Tulos: +19 (27 ääntä)
      Höskä monni: Ihan ymmärrettävä tuo ensimmäinen päivitys. Nykyään kun seksuaalisesta häirinnästä voi syytöksiä tulla pelkästään, että vahingossa katsoi toista päin. Muutama vuosi sitten luin juttua, miten isovanhemmat (varsinkin miehet) vältteli lasten lapsia, koska pelkäsivät juuri tämmöisiä [...]
      Ihan totta. Joku teinityttö voi saada ties mitä ajatuksia kulahtaneisiin verkkareihin ja t-paitaan pukeutuneesta poikaystävänsä kaljamahaisesta isästä, niin parempi kulkea paidattomana lakanaan kietoutuneena. Pysyy tilanne sitten paremmin hallussa.

      Lainaa

    31. Synkkä eläin 18.1.2024 23:27
      Tulos: +29 (29 ääntä)
      Toj Karin:  Asiasta norsuun.. Haluaako joku suomentaa mulle mitä Sannan kuvassa tapahtuu? onko tuo eTasku joku yritysohjelma mihin tallennetaan kuitteja yrityksen käyttöön? Miksi asiakas saa tallentaa sinne omat kuitit?
      Vaikuttaa siltä, että Sanna on töissä tilitoimistossa, jolle erinäiset firmat on ulkoistaneet kirjanpitonsa. Yritykset on siis tässä asiakkaita ja niiden henkilökunnassa voi olla paljonkin väkeä, joilla on oikeus tilittää kulujaan tuolla sovelluksella ja joillakin hyvin epämääräinen käsitys siitä, mikä kelpaa kuitiksi.

      Lainaa

    32. Räjähtävä sonni 19.1.2024 8:58
      Tulos: -7 (27 ääntä)
      Kivi: No syytteitä ei kyllä voi saada, ellei ole jotain tehnyt tai ainakin ole varteenotettavaa epäilyä. Se on ihan eri asia, että jotkut vanhemmat ovat täysin vainoharhaisia -omakin kitaranopettajani joutui äitini epäilysten alle (minä tyttö, hän nuori aikuinen musiikin jatko-opiskelija) kun en aina viitsinyt [...]
      "No syytteitä ei kyllä voi saada, ellei ole jotain tehnyt tai ainakin ole varteenotettavaa epäilyä." Siinä kiteytyy sinisilmäisyys. Maailmalla on kirjoiteltu uutisia, kuinka ihmiset joutunut syytteiden kohteeksi, vaikka eivät ole tehnyt mitään. Esimerkiksi kouluissa oppilaat on tehnyt ilmoituksia opettajista vain siksi että eivät tykänneet opettajasta. Oppilaat on tehnyt toisista oppilaistakin ilmoituksia vai kiusaamisen vuoksi. Ihan aikuiset keskenään sosiaalisessa mediassa jakaa syytöksiä ihmisistä vain koska mennyt sukset ristiin. Suomessakin joku lapsi oli tehnyt ilmoituksen lapsensuojelukseen, koska ei ollut saanut isovanhemmalta toivomaansa lahjaa. Näissä tilanteissa yleensä nuorille ei tule mitään tietenkään. Sille uhrille voi tulla vaikka mitä kuraa niskaan.

      Lainaa

    33. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Synkkä eläin: Vaikuttaa siltä, että Sanna on töissä tilitoimistossa, jolle erinäiset firmat on ulkoistaneet kirjanpitonsa. Yritykset on siis tässä asiakkaita ja niiden henkilökunnassa voi olla paljonkin väkeä, joilla on oikeus tilittää kulujaan tuolla sovelluksella ja joillakin hyvin epämääräinen käsitys siitä, mikä kelpaa kuitiksi.
      Kiitti. Valaiset asiaa paljon paremmin kuin mitä nimi antaa olettaa.

      Lainaa

    34. Rypistynyt maksamato 19.1.2024 10:42
      Tulos: +22 (30 ääntä)
      Luojan kiitos, ettei mun poikaystävien isät ikinä heilunut mun läsnä ollessa kotona boksereissa. Ahdistaa pelkkä ajatuskin, että pitäisi viettää vähäpukeisen appiehdokkaan kanssa aikaa ja onhan se nyt ihan peruskäytöstapoja, että vaatteet laitetaan päälle kun tulee vieraita käymään.

      Lainaa

    35. Nuutunut kivi 19.1.2024 14:22
      Tulos: +27 (29 ääntä)
      Epäilyttävä gaselli: Toivottavasti tilitoimisto on pyytänyt luvan asiakkaaltaan kuvan julkaisuun ja sille naureskeluun, sillä muuten tässä on räikeästi rikottu velvollisuutta käsitellä asiakkaan tietoja luottamuksellisesti.
      "Arvoisa asiakas. Pyydän saada lupaa nauraa typeärälle kuitillenne."
      YT xxx
      Tilitoimisto Y

      Lainaa

    36. Nuutunut kivi 19.1.2024 14:23
      Tulos: +4 (18 ääntä)
      Talviasuttava viikinki: No oiskohan se isä vaikka ollut tilassa, jossa ei ollut muuta päällepantavaa? Eli piti valita pelkät kalsarit tai tuo tooga. Eli tilapäinen siirtymä jonkin yleisen tilan läpi. Kannatan jälkimmäistä. Kivempi kaikille kuin pelkät alushousut. Ja mitä vessanpyttyjuttuun tulee, niin [...]
      Tosi miehet pissii istualtaan.

      Lainaa

    37. Nuutunut kivi 19.1.2024 14:34
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      Laura: Jotenkin vaikea päästä niin rentoon ajatusmaailmaan sisälle, että perustaisi oman yrityksen ja hankkisi oman Y-tunnuksen, kirjanpitäjän yms.. Mutta ei ottaisi selvää perusasioista esim millaiset tositteet kelpaavat kirjanpitoon!
      Tervetuloa kirjanpitäjäksi. Monenlaista vipeltäjää on yrittäjänä. Kaikilla (liian monella) ei ole tietoa, mitä kuuluu kirjanpitovelvollisen velvollisuuksiin. Mitä toimitetaan, milloin toimitetaan, millaisena toimitetaan.

      Lainaa

    38. Tulos: -6 (22 ääntä)
      Nuutunut kivi: Tosi miehet pissii istualtaan.
      Tosi mies pissii kuten haluaa. Jos sun miehisyys hajoaa siitä että et kuseksi kuten pitäisi, jonkun mielestä, niin suosittelen terapiaa.

      Lainaa

    39. Aidattu kavioeläin 19.1.2024 17:21
      Tulos: +17 (25 ääntä)
      Höpö: Tosi mies pissii kuten haluaa. Jos sun miehisyys hajoaa siitä että et kuseksi kuten pitäisi, jonkun mielestä, niin suosittelen terapiaa.
      Tosimies huolehtii terveydestään ja virtsaa siis pääasiassa istualtaan.

      Lainaa

    40. rottanpää 20.1.2024 14:12
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Hölmö hyeena: En sano, että kotona tarvisi kenenkään palella, mutta se, että taretaan keskitalvella paukkupakkasten aikaan hengailla kotona pelkissä boksereissa, on kyllä energian tuhlausta. Lapsuudenkodissani tätä harrastettiin, sisällä saattoi olla 28C. Ihan järjetöntä touhua.
      Riippuu ihmisestä. Mä olen niitä, jolla on aina kuuma. Nyt tänä talvenakin pistin patterit päälle vasta, kun ne järjettömät pakkaset alkoivat, vaikka takaoven tiivisteet ovat niin huonossa kunnossa, että meillä melkein tulee sisällä. (Unohdin uusia ne ennen talvea, ja huonekasvien takia en keskellä talvea voi.) Ja sittenkin vain olohuoneeseen. Makkarissa ei edelleenkään ole lämpöjä, ja silti joudun välillä pitämään ikkunaa auki ennen nukkumaan menoa, että saan lämpöä tarpeeksi alas, jotta pystyisin nukkumaan.

      Lainaa

    41. Kaulapannaton mansikka 22.1.2024 7:52
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Laura: Jotenkin vaikea päästä niin rentoon ajatusmaailmaan sisälle, että perustaisi oman yrityksen ja hankkisi oman Y-tunnuksen, kirjanpitäjän yms.. Mutta ei ottaisi selvää perusasioista esim millaiset tositteet kelpaavat kirjanpitoon!
      No kirjanpitolain mukaan menotosite on ensisijaisesti myyjän laatima, mutta jos myyjän laatimaa ei ole käytössä, niin kirjanpitovelvollisen itsensä laatima tosite, josta käy ilmi vastaanotettu tuotannontekijä. Alv vähennystä tuolla kuitilla ei saa, mutta kyllä tuon kirjanpitoon voisin kirjata kuluksi.
      Lisäksi tuohon toiseen kommenttiin liittyen salassapitoon, niin ei hän tuossa mitään salassapidon alaista tietoa jaa. Tilitoimisto sitoutuu pitämään salassa luottamuksellisen tiedon ja liikesalaisuudet. Ei taida pari puukalikkaa olla erityisen suuri salaisuus. Eikä kuvassa näy edes mitään yritystä yksilöiviä tietoja... Ja tuskin se yrittäjä itsekään on tuota kuvaa lisännyt ilman pilkettä silmäkulmassa. Vaikuttaa ihan kivalta kirjanpitäjä-asiakassuhteelta. 

      Lainaa

    42. Kirpeä ahven 23.1.2024 8:32
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Hölmö hyeena: En sano, että kotona tarvisi kenenkään palella, mutta se, että taretaan keskitalvella paukkupakkasten aikaan hengailla kotona pelkissä boksereissa, on kyllä energian tuhlausta. Lapsuudenkodissani tätä harrastettiin, sisällä saattoi olla 28C. Ihan järjetöntä touhua.
      Parempi liian kuuma kuin liian kylmä. Jos talon aulassa on 18 C° niin pahimmillaan voi jossain kauimmassa kulmassa laskea lämmöt niin alas että kastepiste siirtyy seinän sisään. Sitten kun suojakeli tulee niin jäätynyt ilmankosteus sulaa ja seinä kastuu. Näin saadaan homevaurioita aikaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: bokserit, isä, jalkapallokenttä, kansi, kirjanpito, kuitti, kuva, lakana, lankku, mittajärjestelmä, tooga, vessa, vessanpönttö, wc