Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 128

6-vuotiaani on pakko saada Käärijä 🆘
Vanhempainilta, osa 128

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Palkitseva sohvaperuna 2.1.2024 0:13
      Tulos: +377 (381 ääntä)
      Ei kai siinä kun kysyä kyseisestä DNA-liikkeestä että saako lapsi Käärijän kotipakettiin kamppiksen loppuessa? Roskiin kai nuo muuten menee.

      Lainaa

    2. Idioottivarma dinosaurus 2.1.2024 0:55
      Tulos: +235 (241 ääntä)
      Palkitseva sohvaperuna: Ei kai siinä kun kysyä kyseisestä DNA-liikkeestä että saako lapsi Käärijän kotipakettiin kamppiksen loppuessa? Roskiin kai nuo muuten menee.
      Oletan näin, olin vuosia sitten elokuvateatterissa töissä ja siellä oli paljon promomateriaalia (julisteita, tuollaisia pahvikuvia yms). Kun ne meni pois käytöstä, me henkilökunta saatiin ensin ottaa mitkä haluttiin ja sitten sai asiakkaat hakea, loput meni tosiaan roskiin. Toivottavasti poika saa sen kotiin, paljon kivempi niin kuin roskiksessa :)

      Lainaa

    3. Luonteva sika 2.1.2024 3:15
      Tulos: +98 (160 ääntä)
      Jotenkin en oikein usko, että on ”pienen pojan ainoa toive”. Toivottavasti kuitenkin saa Käärijänsä.

      Lainaa

    4. Maineeton kantojuhta 2.1.2024 3:52
      Tulos: +69 (119 ääntä)
      Luonteva sika: Jotenkin en oikein usko, että on ”pienen pojan ainoa toive”. Toivottavasti kuitenkin saa Käärijänsä.
      Kyllä se voi olla, tuttujen lapset vieläkin biisistä haltioissaan.

      Lainaa

    5. Runneltu pupu 2.1.2024 7:03
      Tulos: +138 (142 ääntä)
      Taitaa useammalla lapsella olla sama toive ympäri Suomea. Yksi äiti täällä päin jo kyseli samaisen pahvihahmon perään, ja Dna:n työntekijä pahoitteli, että kamppiksen päätyttyä pahvihahmot lähetetään jonnekin eikä niitä saa kukaan jonkin sopimuksen vuoksi. Asia kävi sitten hakemassa äidille takahuoneesta Käärijä-käärepaperia lapselle vietäväksi

      Lainaa

    6. Jäätynyt sakaali 2.1.2024 9:36
      Tulos: +25 (49 ääntä)
      Luonteva sika: Jotenkin en oikein usko, että on ”pienen pojan ainoa toive”. Toivottavasti kuitenkin saa Käärijänsä.
      Voi hyvinkin olla. Meillä nelivuotiaskin on käärijäkuumeessa välillä, älä kysy miksi.

      Lainaa

    7. Tulos: -15 (75 ääntä)
      Idioottivarma dinosaurus: Oletan näin, olin vuosia sitten elokuvateatterissa töissä ja siellä oli paljon promomateriaalia (julisteita, tuollaisia pahvikuvia yms). Kun ne meni pois käytöstä, me henkilökunta saatiin ensin ottaa mitkä haluttiin ja sitten sai asiakkaat hakea, loput meni tosiaan roskiin. Toivottavasti poika saa sen kotiin, paljon kivempi niin kuin roskiksessa 😊
      No jos kyseessä olisi minun kotini, roskis olisi paljon kivempi kuin olohuone…

      Lainaa

    8. Nurja päärynä 2.1.2024 9:54
      Tulos: +104 (106 ääntä)
      Kelaa kun lapsi yöllä herää ja näkee ensimmäiseksi pahvikäärijän sängyn vieressä😂

      Lainaa

    9. Tulos: +77 (77 ääntä)
      Runneltu pupu: Taitaa useammalla lapsella olla sama toive ympäri Suomea. Yksi äiti täällä päin jo kyseli samaisen pahvihahmon perään, ja Dna:n työntekijä pahoitteli, että kamppiksen päätyttyä pahvihahmot lähetetään jonnekin eikä niitä saa kukaan jonkin sopimuksen vuoksi. Asia kävi sitten hakemassa äidille takahuoneesta Käärijä-käärepaperia lapselle vietäväksi
      Niinpä. En tiedä miten jossain supermarketeissa tms toimitaan, mutta itsekin oon ollu tollaisessa ”erikoisliikkeessä” töissä johon on tilattu ne omat mainosmateriaalit, ja siellä oli erittäin tarkkaa että minä päivänä ne puretaan ja miten ne pakataan palautusta varten yms.

      Lainaa

    10. Nimekäs varis 2.1.2024 11:33
      Tulos: +42 (58 ääntä)
      Runneltu pupu: Yksi äiti täällä päin jo kyseli samaisen pahvihahmon perään, ja Dna:n työntekijä pahoitteli, että kamppiksen päätyttyä pahvihahmot lähetetään jonnekin eikä niitä saa kukaan jonkin sopimuksen vuoksi.
      No oho. Ei haluta pahvikäärijöitä koteihin? Pelkääkö joku että niille tehdään jotain perverssiä? 😲 Eli tässä tapauksessa juoksukäärijä olisi ratkaisu 😁

      Lainaa

    11. Itseasiassa 2.1.2024 12:26
      Tulos: +27 (63 ääntä)
      Jäätynyt sakaali: Voi hyvinkin olla. Meillä nelivuotiaskin on käärijäkuumeessa välillä, älä kysy miksi.
      Mutta oliko se todella ainoa toive? Ennen joulua ei yhtään lelukuvastoa käyty kiljuen läpi?

      Lainaa

    12. jukkapalmu 2.1.2024 12:42
      Tulos: +105 (109 ääntä)
      Maineeton kantojuhta: Kyllä se voi olla, tuttujen lapset vieläkin biisistä haltioissaan.
      Lapset elää hetkessä ja siinä hetkessä on koko maailma. Ei ne osaa ajatella niinnkun aikuiset. Niiden koko elämä on se, että isona ostaa joka päivä karkkia ja valvoo AINAKIN kymmeneen saakka!

      Lainaa

    13. Tulos: +54 (62 ääntä)
      Itseasiassa: Mutta oliko se todella ainoa toive? Ennen joulua ei yhtään lelukuvastoa käyty kiljuen läpi?
        Paljon mahdollista. Joillain lapsilla on yli-innokkaita sukulaisia, ja leluja on enemmän kuin osaa käyttää (omani on suvun viimeinen, joten kaikki sukulaiset kohdistavat huomionsa häneen. Itse vastustan ylikulutusta, mutta yritäpäs estää tusinaa villiintynyttä boomeria, ja jos tiedätte miten niin kertokaa tännekin). Hän fiksautuu hyvin harvoin mihinkään, ja jos, niin se on melkein aina vihreä dinosaurus. Kaikki muu jaksaa kiinnostaa kaksi sekuntia.

      Lainaa

    14. Tulikuuma sirkka 2.1.2024 13:06
      Tulos: +26 (52 ääntä)
      En vaan ymmärrä tätä kaiken kyselyä facesta, kun vastauksen sais nopeemmin ja varmemmin joko googlesta tai suoraan yrityksen asiakaspalvelusta... Ihmiset on niin julmetus uusavuttomia, ettei osaa edes jotain palvelulomaketta tai sähköpostia ettiä ite, prkl!

      Lainaa

    15. Esteetön maito 2.1.2024 14:10
      Tulos: +76 (78 ääntä)
      Nimekäs varis: No oho. Ei haluta pahvikäärijöitä koteihin? Pelkääkö joku että niille tehdään jotain perverssiä? 😲 Eli tässä tapauksessa juoksukäärijä olisi ratkaisu 😁
      Luultavasti se on joku tekijänoikeus, tjms juttu eli niiden jakamiseen tarvis erikseen luvat. Typerää haaskausta mutta minkäs teet. Ehkä Käärijä vois pahvihahmoja myydä fanikaupassaan jos ne ovat niin haluttuja.

      Lainaa

    16. Sitoutumaton kirsikka 2.1.2024 14:37
      Tulos: +74 (80 ääntä)
      Esteetön maito: Luultavasti se on joku tekijänoikeus, tjms juttu eli niiden jakamiseen tarvis erikseen luvat. Typerää haaskausta mutta minkäs teet. Ehkä Käärijä vois pahvihahmoja myydä fanikaupassaan jos ne ovat niin haluttuja.
      Käärijäfanin äidin kannattaisi laittaa viestiä/kommenttia Käärijän someen, nii asia tulisi hänenkin tietoonsa. Käärijä vaikuttaa sen verran mukavalta tyypiltä, että varmaan voisi kehitellä pahvihahmon tai muuta kivaa faneilleen.

      Lainaa

    17. Nuutunut kivi 2.1.2024 18:40
      Tulos: +97 (97 ääntä)
      Mikä porttiteoria nimettömällä jäsenellä on mielessään? Jos lapsi pienenä haistelee kahvia, hän isona mitä? Juo kahvia?

      Lainaa

    18. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Tulikuuma sirkka: En vaan ymmärrä tätä kaiken kyselyä facesta, kun vastauksen sais nopeemmin ja varmemmin joko googlesta tai suoraan yrityksen asiakaspalvelusta... Ihmiset on niin julmetus uusavuttomia, ettei osaa edes jotain palvelulomaketta tai sähköpostia ettiä ite, prkl!
      Usein on paljon mukavampi jutella samanmielisten ihmisten kanssa asiasta, jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea, kuin tehdä se kaikessa hiljaisuudessa yksin kenenkään huomaamatta. Tämä ei ole loppuenlopuksi sen kummempi asia kuin se että sinä kerrot kaverille seuraavana koulu- tai työpäivänä miten tuli taas uutena vuotena vedettyä naama täyteen ja sekoiltua. Se on normaali ihmisten tapa sosialisoida.

      Lainaa

    19. Tyytymätön hauki 2.1.2024 21:39
      Tulos: +55 (57 ääntä)
      Nuutunut kivi: Mikä porttiteoria nimettömällä jäsenellä on mielessään? Jos lapsi pienenä haistelee kahvia, hän isona mitä? Juo kahvia?
      Piikittää kahvia

      Lainaa

    20. Särkymätön papaija 2.1.2024 22:29
      Tulos: -13 (33 ääntä)
      Nuutunut kivi: Mikä porttiteoria nimettömällä jäsenellä on mielessään? Jos lapsi pienenä haistelee kahvia, hän isona mitä? Juo kahvia?
      Varmaan siirtyy isona amfetamiiniin ja kokaiiniin, stimulantti kuin stimulantti 🤷‍♀️
      En kyllä ymmärrä miksi lapsi ei saisi haistella ja maistellakin kahvia, itse aloitin kahvin juomisen 3-vuotiaana.Äitini oli kysynyt asiasta neuvolassa, ei ole kuulemma vaarallista. 

      Lainaa

    21. Tiheä guava 2.1.2024 23:04
      Tulos: +53 (63 ääntä)
      Särkymätön papaija: Varmaan siirtyy isona amfetamiiniin ja kokaiiniin, stimulantti kuin stimulantti 🤷‍♀️En kyllä ymmärrä miksi lapsi ei saisi haistella ja maistellakin kahvia, itse aloitin kahvin juomisen 3-vuotiaana.Äitini oli kysynyt asiasta neuvolassa, ei ole kuulemma vaarallista. 
      Nykyään kahvia ei suositella alle 15-vuotiaille. Kofeiini on haitallista lapsille.

      Lainaa

    22. Kreisi gorilla 3.1.2024 0:35
      Tulos: -32 (46 ääntä)
      Tiheä guava: Nykyään kahvia ei suositella alle 15-vuotiaille. Kofeiini on haitallista lapsille.
      Niin... Haitallista ja haitallista. Toistaiseksi olen ainakin pysynyt hengissä ja terveenä, vaikka pikkulapsesta asti juonut kahvia. Eikä lapsenakaan näkynyt kahvin haittavaikutuksia. Ei ehkä sitä nyt ehdoin tahdoin kannata lapselle juottaa, mutta en viitsisi haitallisuuteen vedoten laittaa lukkojenkaan taakse,

      Lainaa

    23. Kokematon kettu 3.1.2024 1:14
      Tulos: +20 (24 ääntä)
      Nurja päärynä: Kelaa kun lapsi yöllä herää ja näkee ensimmäiseksi pahvikäärijän sängyn vieressä😂
      Mieluummin se kuin pahvi-Sauli.

      Lainaa

    24. Tulos: +19 (29 ääntä)
      Voihan tuollaisen käärijäjulisteen tulostaa jossain tulostuspalvelussa ja sitten liimata se itse pahville. Toivottavasti lapsi saa Käärijä-pahvihahmon eikä tule mitään Verkkosukka-Urpilaisen pahvihahmoa "lohdutuspalkinnoksi".

      Lainaa

    25. Väärä appelsiini 3.1.2024 8:49
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Itsehän rakastin lapsena bensan tuoksua. Ja permanenttitussien. Ihan normaali aikuinen (ei imppaaja) musta tuli silti.

      Lainaa

    26. Hapero pöllö 3.1.2024 9:19
      Tulos: +54 (58 ääntä)
      Kreisi gorilla: Niin... Haitallista ja haitallista. Toistaiseksi olen ainakin pysynyt hengissä ja terveenä, vaikka pikkulapsesta asti juonut kahvia. Eikä lapsenakaan näkynyt kahvin haittavaikutuksia. Ei ehkä sitä nyt ehdoin tahdoin kannata lapselle juottaa, mutta en viitsisi haitallisuuteen vedoten laittaa lukkojenkaan taakse,
      Niin… minä join vuosikausia 2-3 pulloa viiniä päivässä (olen raitistunut alkoholisti), pysyin kyllä hengissä ja terveenä, maksa-arvot yms kohdallaan. En silti tätä suosittele muille. Ja en todellakaan vertaa kahvia ja alkoholia keskenään, mutta se, että joku epäterveelliseksi todettu asia ei aiheuta juuri SINULLA mitään, ei todista yhtään mitään aineen haitallisuudesta.

      Lainaa

    27. Tulos: +48 (56 ääntä)
      Kreisi gorilla: Niin... Haitallista ja haitallista. Toistaiseksi olen ainakin pysynyt hengissä ja terveenä, vaikka pikkulapsesta asti juonut kahvia. Eikä lapsenakaan näkynyt kahvin haittavaikutuksia. Ei ehkä sitä nyt ehdoin tahdoin kannata lapselle juottaa, mutta en viitsisi haitallisuuteen vedoten laittaa lukkojenkaan taakse,
      Joo ja mä poltin 20 vuotta tupakkaa enkä saanut syöpää, joten tupakkako muka haitallista? Pettämätön logiikka 🤦

      Lainaa

    28. Mustasukkainen gaselli 3.1.2024 11:12
      Tulos: +12 (18 ääntä)
      Mikko: Toivottavasti lapsi saa Käärijä-pahvihahmon eikä tule mitään Verkkosukka-Urpilaisen pahvihahmoa "lohdutuspalkinnoksi".
      Mulle kelpaisi "lohdutuspalkinto" vaikken ole edes demari. On se niin klassikko. En tiennytkään että siitä on pahviversio.

      Lainaa

    29. Uutettu muurahainen 3.1.2024 17:03
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Väärä appelsiini: Itsehän rakastin lapsena bensan tuoksua. Ja permanenttitussien. Ihan normaali aikuinen (ei imppaaja) musta tuli silti.
      Lapsena oli niitä kyniä ja kumeja mitkä haisi erilaisille, ne oli aika jänniä, mutta en kyllä muista että permanenttitussit olisi mitenkään hyvältä tuoksuneet. Tuosta bensasta tuli mieleen että jotkut raskaana olevat saattavat tykätä just siitä. Joku taas himoitsi taululiituja. Stereotypioissa raskaana oleville pitää kuskata jäätelöä. Mikähän noissa oikein aktivoi? Hormonitoimintaahan se toki mutta että on laidasta laitaan kaikenlaista himoa mitä ei normaalisti ole.

      Lainaa

    30. Vitsikäs hirmulisko 4.1.2024 8:34
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      Itseasiassa: Mutta oliko se todella ainoa toive? Ennen joulua ei yhtään lelukuvastoa käyty kiljuen läpi?
      Helposti voi olla. Itsekin lapsena innostuin usein tietystä jutusta niin että kaikki muu jäi sen varjoon.

      Lainaa

    31. Nätti puhveli 14.1.2024 23:25
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Luonteva sika: Jotenkin en oikein usko, että on ”pienen pojan ainoa toive”. Toivottavasti kuitenkin saa Käärijänsä.
      Äiti tämän haluaa 😂😂.

      Lainaa

    32. Järeä ahven 2.8.2024 15:46
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Mausteiden haistelu jatkoon, on meinaan monelle tarpeen ja opettaisin omalle lapselle jos ois

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: arkku, dna, haistaa, haju, joulu, kahvi, käärijä, mainos, mausteet, pahvinen, tuoksu