Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 530

Onko moraalisesti oikein ostaa kirpputorilta halvalla?
Kirpputorin löytöjä, osa 530

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 46 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Ajaton perhonen 30.7.2024 0:21
      Tulos: -88 (130 ääntä)
      Tiialla on kyllä ihan järkeä. Tietämättömiä helposti kusetetaan kaupoissa.

      Lainaa

    2. Valaistu preeriasusi 30.7.2024 0:37
      Tulos: +90 (92 ääntä)
      Mistähän nukesta mahtaa olla kyse?

      Lainaa

    3. Hermostumaton varis 30.7.2024 0:48
      Tulos: +95 (97 ääntä)
      Onko jukupusseja?

      Lainaa

    4. Tulos: +118 (122 ääntä)
      Valaistu preeriasusi: Mistähän nukesta mahtaa olla kyse?
      Bratz nukeista. Tuo postaaja on... noh, erikoinen tapaus.

      Lainaa

    5. Uneton meduusa 30.7.2024 2:12
      Tulos: +150 (152 ääntä)
      Ostan pupujusseja!

      Lainaa

    6. Säännötön öykkäri 30.7.2024 2:26
      Tulos: +8 (60 ääntä)
      Tiia: Muumimukien arvo laskee vähintään 99% jos sinne kahvia tai muuta laittaa, ei ole enää käyttämätön.

      Lainaa

    7. haaskalintu 30.7.2024 3:50
      Tulos: +59 (61 ääntä)
      Valaistu preeriasusi: Mistähän nukesta mahtaa olla kyse?
      Tunnettu nimi keräilynukkepiireissä, keräilee enimmäkseen Bratz-sarjan muotinukkeja.

      Lainaa

    8. Rautias lehmä 30.7.2024 5:04
      Tulos: +59 (61 ääntä)
      haaskalintu: Tunnettu nimi keräilynukkepiireissä, keräilee enimmäkseen Bratz-sarjan muotinukkeja.
      Ai. Saako Bratz-nukeistakin suuria summia? Ei ole itsellä, en sillä. Ainoastaan tiedän Pullip-nuket, jotka ovat jo lähtökohtaisesti kalliita. Sellainen mulla on yksi kyllä hyllyssä. En tiedä onko arvoa nostanut yhtään.

      Lainaa

    9. Intolerantti neuvonantaja 30.7.2024 7:28
      Tulos: +24 (34 ääntä)
      Mua jää nyt vaivaamaan, että miksi ihan hyviä siivous- ja kotitalostarvikkeita myydään pilkkahintaan. Melkein alkaa harmittaa, etten ole Facebookissa, ottaisin kyllä vitosella tuon setin, ja näkisin sen eteen vähän vaivaakin.

      Lainaa

    10. Tittelintuure 30.7.2024 7:40
      Tulos: +125 (129 ääntä)
      Ajaton perhonen: Tiialla on kyllä ihan järkeä. Tietämättömiä helposti kusetetaan kaupoissa.
      Joskin Tiiaa näyttää häiritsevän etupäässä se, kun muut kusettavat jotain hänen nenänsä edestä eikä hän itse pääse kusettamaan.

      Lainaa

    11. Tulos: +113 (117 ääntä)
      En tiennytkään,että muumimuki kuuluu rikkoa yhden käyttökerran jälkeen. Olinpa juntti.

      Lainaa

    12. Masentunut vaippapaviaani 30.7.2024 7:56
      Tulos: +98 (102 ääntä)
      Tiia yrittää sanoa että käyttökelpoiset esineet pitäis kaupasta oston jälkeen jättää käyttämättä ja lahjoittaa hänelle, koska hän keräilee sellaisia. Tiia: katso kun juon kahvia muumimukiakin harvinaisemmasta kupistani ja pesen sen tiskikoneessa. Seuraavaksi menen ostamaan uusimman muumimukin ja käytän sitä wc:ssä hammasharjojen säilytykseen.

      Lainaa

    13. Liittoutumaton taikuri 30.7.2024 8:38
      Tulos: +88 (90 ääntä)
      Öm: En tiennytkään,että muumimuki kuuluu rikkoa yhden käyttökerran jälkeen. Olinpa juntti.
      Vanha suomalainen tapa, että tyhjäksi tullut kahvimuki heitetään päin seinää. Jos haluaa pitää mukin, niin kannattaa aina jättää pohjalle hörpyllinen tai laittaa muki suosiolla vitriiniin.

      Lainaa

    14. Tulos: +55 (63 ääntä)
      Liittoutumaton taikuri: Vanha suomalainen tapa, että tyhjäksi tullut kahvimuki heitetään päin seinää. Jos haluaa pitää mukin, niin kannattaa aina jättää pohjalle hörpyllinen tai laittaa muki suosiolla vitriiniin.
      Hyi, nyt tuli vaan mielikuva vitriinistä joka on täynnä haisevia Muumimukeja hörpyllisineen 😫

      Lainaa

    15. Tulos: -33 (53 ääntä)
      Marsu: Bratz nukeista. Tuo postaaja on... noh, erikoinen tapaus.
      Harmi kun Tiiaa pilkataan monessa ryhmässä. Hänellä on selvästi kehityshäiriöitä, niin ei voi suhtautua samoin kuin terveisiin ihmisiin.

      Lainaa

    16. Rahkeeton panda 30.7.2024 9:49
      Tulos: +96 (100 ääntä)
      "Perrr....kele ku mulla mennee hermo ku ostaja haluu tietää mitä se o ostamas jotta ei osta väärää tuotetta" -Marja. Siis mua vituttaa niin paljon nämä ihmiset. "En jaksa ottaa mittoja", "en jaksa ottaa kuvia", "en jaksa kertoa mitä myyn", "jos ei kelpaa ilman tietoja heitän roskiin". Mitä vittua sä kuvittelet, että joku vaan on "ohh, mulla on puhelin johon nuo joko käy tai sitten ei! Pitääpä ostaa ja maksaa täysin turhaan jos ne ei käykään!" tai "Oho, mä tartteen keittiönpöydän! Mulla on hyvin rajallinen tila johon sen voi ottaa, mutta tottakai ostan ensimmäisen joka tulee vastaan vaikka se olisi puolitoista metriä liian iso!". Ja näitä myynti-ilmoja tehdään omalla nimellä ja omalla naamalla, että kaikki varmasti näkee kuka tampio siellä on...

      Lainaa

    17. Näkinkenkiä keräilevä rätti 30.7.2024 9:59
      Tulos: -40 (44 ääntä)
      Säännötön öykkäri: Tiia: Muumimukien arvo laskee vähintään 99% jos sinne kahvia tai muuta laittaa, ei ole enää käyttämätön.
      Kyllähän tavaran arvo laskee heti kun sitä käyttää. Ihan sama vaikka sulla olisi se kaikkein harvinaisin ja arvokkain muki mutta jos oot käyttänyt sitä viimeiset kymmenen vuotta kahvikuppina niin sen arvo on enää murto-osa siitä mitä se olisi jos et olisi koskaan sitä käyttänyt. Kahvista pinttyy tummia rantuja eikä niitä taida saada millään pois. Ihan samalla tavalla toimii jos sulla on hopeinen kynttilänjalka jonka olet saanut perinnöksi joltain isoisoisoiso-vaarilta, ja käytät sitä siihen tarkoitukseen mihin se on alunperin tarkoitettu; kynttilöiden polttamiseen, niin aika varmasti onnistut laskemaan esineen arvoa usealla sadalla eurolla.

      Lainaa

    18. Tulos: +44 (48 ääntä)
      Säännötön öykkäri: Tiia: Muumimukien arvo laskee vähintään 99% jos sinne kahvia tai muuta laittaa, ei ole enää käyttämätön.
      MItä sitten? Mä juon melkein joka aamu kahvini 90-luvun muumimukista. Mun nähdäkseni noi on käyttöesineitä. Hyviä ovat ja kestäviä. Tämänaamuinen Muumi-Pappakin on tippunut lattialle moneen kertaa, eikä ole edes säröä reunassa... Jonkun oon kyllä saanut rikkikin (korva irtosi). Se taisi olla niitä tuoreempia thaikkuversioita. Ei noi edes maksaneet uutena sen enempää kuin muutkaan vastaavat.

      Lainaa

    19. Rei'ikäs myyrä 30.7.2024 10:29
      Tulos: +55 (57 ääntä)
      Tuosta nukkeketjusta puuttuu paljon oleellisia kommentteja. Väitti että ostaja on "taivutellut" myyjän vaikka todellisuudessa nuket oli jo maksettu. Vinkui että voisi ostaa ne todelliseen hintaan ja oli tarjonnut puolet hinnasta. Aiemmassa päivityksessä itse selitti myyvänsä ebayssa kalliimmalla mutta kitisee kuinka muut voivat tehdä niin. Ja ostaa noita kamoja kaverinsa toritilillä ja nimissä koska ilmeisesti hänen kanssaan monet ei tahdo asioida.

      Lainaa

    20. Moitittava kiivi 30.7.2024 10:53
      Tulos: +23 (25 ääntä)
      Liittoutumaton taikuri: Vanha suomalainen tapa, että tyhjäksi tullut kahvimuki heitetään päin seinää. Jos haluaa pitää mukin, niin kannattaa aina jättää pohjalle hörpyllinen tai laittaa muki suosiolla vitriiniin.
      Tai nakataan takkaan niinku shottilasit jossain toisaalla. Siksi nää on kalliita kun käyttö = tuho.

      Lainaa

    21. Vakavissaan norppa 30.7.2024 11:24
      Tulos: +38 (40 ääntä)
      Öm: En tiennytkään,että muumimuki kuuluu rikkoa yhden käyttökerran jälkeen. Olinpa juntti.
      Sillä tavalla niiden arvo pysyy keräilijöille kiinnostavana.

      Lainaa

    22. Edistynyt hanhi 30.7.2024 11:40
      Tulos: +38 (46 ääntä)
      Tää Tiia on kehitysvammainen ja on ainakin ennen asunut tuetusti mutta ei kokenut ikinä saavansa apua ja kaikki on aina huonosti. Milloin hän vihaa kun on joutunut junassa siirtymään kärrypaikalta ilmaiseksi matkustavan äidin tieltä, joka oli vääryys, koska hän oli sentään maksanut ja halusi ladata puhelinta. Milloin on säästöjä ja käy ruokajonossa jotta saa rahaa lisää talteen. Heitetty naistenhuoneelta aikaa sitten ulos, kun siellä olo pahensi hänen oloaan. Kaikki mitä hän tekee, on oikein ja kaikki mitä muut tekee, on väärin.

      Lainaa

    23. Riemunkirjava kirahvi 30.7.2024 13:13
      Tulos: +33 (35 ääntä)
      Näkinkenkiä keräilevä rätti: Kyllähän tavaran arvo laskee heti kun sitä käyttää. Ihan sama vaikka sulla olisi se kaikkein harvinaisin ja arvokkain muki mutta jos oot käyttänyt sitä viimeiset kymmenen vuotta kahvikuppina niin sen arvo on enää murto-osa siitä mitä se olisi jos et olisi koskaan sitä käyttänyt. Kahvista pinttyy tummia rantuja eikä [...]
      Tummat rannut saa pois Ihmesienellä /taikasienellä, jota saa marketeista.
      Käyttöesineitähän on ne tonnin käsintehdyt posliiniasiastotkin on, eikä kaapissa säilytettäväksi. Toisaalta kulttuuri kiittää, kun satojen vuosien päästä on jotain tallella säästeliäiden ihmisten ansiosta (esim. vanhat raanut ja rekipeitot, joita ei kauheasti ole säästynyt kun kaikki käytettiin aivan loppuun). Ja onko kukaan ajatellut käytettyjä luonnon resursseja, kun tuotetaan monta mukia ihan vain kaappiin istumaan? Mikä on nykymuumimukin hiilijalanjälki?
      Välillä todella ihmetyttää tämä rahan arvon nostaminen kaiken yläpuolelle... Sillähän ne vanhat Nipsutkin taitaa olla arvokkaita, kun niitä käytettiin ja sen myötä enemmistö valmistetuista hajosi. Ja miten muuten kävi niiden muumin päivä-mukien, saiko "sijoittajat" koskaan tuottoa rahoilleen?

      Lainaa

    24. haaskalintu 30.7.2024 14:39
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      Rautias lehmä: Ai. Saako Bratz-nukeistakin suuria summia? Ei ole itsellä, en sillä. Ainoastaan tiedän Pullip-nuket, jotka ovat jo lähtökohtaisesti kalliita. Sellainen mulla on yksi kyllä hyllyssä. En tiedä onko arvoa nostanut yhtään.
      Ne lasketaan nykyään retroksi, joten hinnat nousussa. Pullip-nuket ovat suht. samanhintaisina pysyneet ihme kyllä aina

      Lainaa

    25. Tulos: -6 (30 ääntä)
      Jotenkin tuo taivutus "nukkejen" särähti korvaan, joten tarkistin sanakirjasta ja sen mukaan nukkejen, nukkien ja nukkein ovat kaikki käytössä olevia taivutuksia. Sanakirjan mukaan "nukkien" on vanhanaikainen muoto, mutta itselle se jotenkin tuntuu luontevimmalta.

      Lainaa

    26. Tulos: +19 (25 ääntä)
      haaskalintu: Ne lasketaan nykyään retroksi, joten hinnat nousussa. Pullip-nuket ovat suht. samanhintaisina pysyneet ihme kyllä aina
      Just tälleen edellisistä synttäreistä ahdistuneena, en ois välttämättä kaivannut kuulla, että mun lapsuuden lelutkin on jo nykyään retroa.🫠

      Lainaa

    27. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Ja Feissarimokien ylläpitäjille huomio, ootte merkannut tuonne avainsanoihin winx? ✌️

      Lainaa

    28. Tulos: +24 (24 ääntä)
      Nimi: Ja Feissarimokien ylläpitäjille huomio, ootte merkannut tuonne avainsanoihin winx? ✌️
      Jep, kyseessä olivat Winx-nuket.

      Lainaa

    29. Itseasiassa 30.7.2024 16:14
      Tulos: +24 (26 ääntä)
      Rahkeeton panda: "Perrr....kele ku mulla mennee hermo ku ostaja haluu tietää mitä se o ostamas jotta ei osta väärää tuotetta" -Marja. Siis mua vituttaa niin paljon nämä ihmiset. "En jaksa ottaa mittoja", "en jaksa ottaa kuvia", "en jaksa kertoa mitä myyn", "jos ei kelpaa ilman tietoja heitän roskiin". Mitä [...]
      Nää on niitä ihmisiä, jotka kuvittelevat kaiken olevan jotenkin standardimittaista tai kaikkien tietävän samat asiat kuin he. Olen ollut mukana mm. jääkaappiostoksilla, jossa ostaja yllättyi kun jääkaappeja onkin eri levysiä. Ja verho-ostoksilla, kaverin mukaan hänen ikkunansa ovat "ihan normaalikokoiset". Yllättävän hyvin ne verhot mitoiltaan kyllä sopivat ikkunoihin.

      Lainaa

    30. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Vuohi: Jotenkin tuo taivutus "nukkejen" särähti korvaan, joten tarkistin sanakirjasta ja sen mukaan nukkejen, nukkien ja nukkein ovat kaikki käytössä olevia taivutuksia. Sanakirjan mukaan "nukkien" on vanhanaikainen muoto, mutta itselle se jotenkin tuntuu luontevimmalta.
      Hämmensi tämä, joten piti tarkistaa mistä vanhasta muodosta on kyse:
      "Sana nukke on poikkeuksellinen, koska monikon genetiivissä sillä on nukkejen-muodon lisäksi vanhaan nukki-sanaan pohjautuva muoto nukkien."
      https://kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/taivutustyyppeja-e-loppuiset-sanat-ihme-nalle/ 

      Lainaa

    31. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Rautias lehmä: Ai. Saako Bratz-nukeistakin suuria summia? Ei ole itsellä, en sillä. Ainoastaan tiedän Pullip-nuket, jotka ovat jo lähtökohtaisesti kalliita. Sellainen mulla on yksi kyllä hyllyssä. En tiedä onko arvoa nostanut yhtään.
      Bratzejähän ei enää valmisteta joten luulen että sillä on vaikutusta asiaan.

      Lainaa

    32. Peruuttamaton riikinkukko 31.7.2024 10:20
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      Riemunkirjava kirahvi: Tummat rannut saa pois Ihmesienellä /taikasienellä, jota saa marketeista. Käyttöesineitähän on ne tonnin käsintehdyt posliiniasiastotkin on, eikä kaapissa säilytettäväksi. Toisaalta kulttuuri kiittää, kun satojen vuosien päästä on jotain tallella säästeliäiden ihmisten ansiosta (esim. vanhat raanut ja rekipeitot, [...]
      Ihmesienen puhdistava vaikutus perustuu hiontaan, joten lasite on äkkiä entinen, kun sillä tiskailee.

      Lainaa

    33. Pelottava ahma 31.7.2024 16:02
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Riemunkirjava kirahvi: Tummat rannut saa pois Ihmesienellä /taikasienellä, jota saa marketeista. Käyttöesineitähän on ne tonnin käsintehdyt posliiniasiastotkin on, eikä kaapissa säilytettäväksi. Toisaalta kulttuuri kiittää, kun satojen vuosien päästä on jotain tallella säästeliäiden ihmisten ansiosta (esim. vanhat raanut ja rekipeitot, [...]
      Tummat rannut saa pois pyykinpesujauheella. Eli vettä ja pyykkipulveria kattilaan, kiehautetaan ja kahvikuppi sinne hetkeksi porisemaan. Tämän jälkeen normaali tiskaus ja avot; kuppi on kuin uusi. 
      Pyykinpesujauhe pitää laittaa kylmään veteen, kuumaan veteen laittaessa kuohahtaa reippaasti (eipä sillä, tuli hellakin puhtaaksi). Nestemäistä pesuainetta en ole kokeillut mutta mikseipä se toimisi ihan samalla tavalla 🤷🏼

      Lainaa

    34. Nuutunut pehmelö 31.7.2024 22:44
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Riemunkirjava kirahvi: Tummat rannut saa pois Ihmesienellä /taikasienellä, jota saa marketeista. Käyttöesineitähän on ne tonnin käsintehdyt posliiniasiastotkin on, eikä kaapissa säilytettäväksi. Toisaalta kulttuuri kiittää, kun satojen vuosien päästä on jotain tallella säästeliäiden ihmisten ansiosta (esim. vanhat raanut ja rekipeitot, [...]
      Tummentumat kahvikupista saa pois ruokasoodalla. Kuppiin vettä, ruokasoodaa ja pesu. Tulee puhdasta ilman mikromuovia, mitä lähtee taikasienestä.

      Lainaa

    35. Nuutunut pehmelö 31.7.2024 22:45
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Tips: Hämmensi tämä, joten piti tarkistaa mistä vanhasta muodosta on kyse: "Sana nukke on poikkeuksellinen, koska monikon genetiivissä sillä on nukkejen-muodon lisäksi vanhaan nukki-sanaan pohjautuva muoto nukkien." kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/taivutustyyppeja-e-loppuiset-sanat-ihme-nalle 
      Nalle Luppakorvassa käytettiin tuota nukkien muotoa.

      Lainaa

    36. Tulos: -5 (7 ääntä)
      Rahkeeton panda: "Perrr....kele ku mulla mennee hermo ku ostaja haluu tietää mitä se o ostamas jotta ei osta väärää tuotetta" -Marja. Siis mua vituttaa niin paljon nämä ihmiset. "En jaksa ottaa mittoja", "en jaksa ottaa kuvia", "en jaksa kertoa mitä myyn", "jos ei kelpaa ilman tietoja heitän roskiin". Mitä [...]
      Niin monen ihmisen elämä on lopullisesti pilalla kun Marja ei tiedä minkä puhelimen suojakuoren tuli ostaneeksi.

      Lainaa

    37. Suosittu orja 1.8.2024 0:30
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Valaistu preeriasusi: Mistähän nukesta mahtaa olla kyse?
      Winxit ja Brazit yleensä. Tiia on akkainhuoneella tunnettu näistä nukkekriiseistään.

      Lainaa

    38. Suosittu orja 1.8.2024 0:31
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Rei'ikäs myyrä: Tuosta nukkeketjusta puuttuu paljon oleellisia kommentteja. Väitti että ostaja on "taivutellut" myyjän vaikka todellisuudessa nuket oli jo maksettu. Vinkui että voisi ostaa ne todelliseen hintaan ja oli tarjonnut puolet hinnasta. Aiemmassa päivityksessä itse selitti myyvänsä ebayssa [...]
      Olin juuri sanomassa samaa.

      Lainaa

    39. Pikkutarkka kuguaari 1.8.2024 10:35
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      Suosittu orja: Olin juuri sanomassa samaa.
      Olin sanomassa kanssa, mutta eriä.

      Lainaa

    40. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Mahtaisi muumimukikeräilijät saada halvauksen monenkin meistä kesämökillä kun piljoonan euron vintagemukit on arkikäytössä...

      Lainaa

    41. Suulas lokki 1.8.2024 17:51
      Tulos: +5 (11 ääntä)
      haaskalintu: Tunnettu nimi keräilynukkepiireissä, keräilee enimmäkseen Bratz-sarjan muotinukkeja.
      On tunnettu joo, mutta lähinnä surkuhupaisuudestaan, jatkuvista kriiseistään sekä loppumattomasta valituksestaan. Niin ja tietty siitä Suomen valtion pitäisi mielestään hälle maksaa elatustukia jotta voisi saada lapsen ja asua sen kanssa siellä tuetussa asumisyksikössä. Kunhan on ensin valtio maksanut hälle hedelmöityshoidot myös.

      Lainaa

    42. Viinaton orava 1.8.2024 20:02
      Tulos: -14 (18 ääntä)
      Suulas lokki: On tunnettu joo, mutta lähinnä surkuhupaisuudestaan, jatkuvista kriiseistään sekä loppumattomasta valituksestaan. Niin ja tietty siitä Suomen valtion pitäisi mielestään hälle maksaa elatustukia jotta voisi saada lapsen ja asua sen kanssa siellä tuetussa asumisyksikössä. Kunhan on ensin valtio maksanut hälle hedelmöityshoidot myös.
      Siis sinä tulet oikeasti johonkin feissarimokiin nimettömänä solvaamaan ja vähättelemään jotain helvatan nukkekeräilijää? Oot kyllä rohkea hei! Tunnet varmaan itsesi nyt tosi tärkeäksi ja voimakkaaksi. Vilkaises peiliin ja katso sieltä takaisin tuijottavaa hahmoa silmiin ja lue hänelle ääneen tuo kommenttisi. Vieläkö on sama tunne kuin äsken?

      Lainaa

    43. Suulas lokki 1.8.2024 23:45
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      Viinaton orava: Siis sinä tulet oikeasti johonkin feissarimokiin nimettömänä solvaamaan ja vähättelemään jotain helvatan nukkekeräilijää? Oot kyllä rohkea hei! Tunnet varmaan itsesi nyt tosi tärkeäksi ja voimakkaaksi. Vilkaises peiliin ja katso sieltä takaisin tuijottavaa hahmoa silmiin ja lue hänelle ääneen tuo kommenttisi. Vieläkö on sama tunne kuin äsken?
      Itse asiassa parempi olo nyt. Luulin että olin hänen ystävä, kunnes sain toista kautta kuvakaappauksia joissa hän haukkui minua ryhmissä. En ollut itse kyseisessä ryhmässä mutta ystävä oli. Toiset uskovat olevansa oikeutettuja mihin tahansa.

      Lainaa

    44. Eriskummallinen mäyrä 2.8.2024 0:01
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Sellainen muistikuva, että Tiia olisi aiemminkin esiintynyt feissarimokissa..?

      Lainaa

    45. Pahasissi 2.8.2024 0:41
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Uneton meduusa: Ostan pupujusseja!
      Hekottelin tälle ihan liikaa vaikka aluks olin mokan luettua että voi reppanaa jos on noin paha lukihäiriö

      Lainaa

    46. Silko karpalo 2.8.2024 9:16
      Tulos: -6 (10 ääntä)
      Suulas lokki: Itse asiassa parempi olo nyt. Luulin että olin hänen ystävä, kunnes sain toista kautta kuvakaappauksia joissa hän haukkui minua ryhmissä. En ollut itse kyseisessä ryhmässä mutta ystävä oli. Toiset uskovat olevansa oikeutettuja mihin tahansa.
      Ja sitten sinä jostain syystä ajattelit että se mikä on hänen tekemänään väärin, on sinun tekemänäsi oikein?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: jälleenmyynti, keräilijät, kirppari, kirppis, kirpputori, kuoret, kuva, nuket, priima, puhelin, winx