Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 68

Ah, Tinder. "Oot mun kisu kesän..."
Näin saat naisia, osa 68

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 66 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Järjestyksetön mehiläinen 16.7.2024 0:32
      Tulos: -28 (258 ääntä)
      Kannattaa ehkä harkita vaippoja, jos ei vessaan ehdi ripulitautisena ja hoitaa se terveys kuntoon, ettei niin pääse käymään toiste. Jokainen hyvä lemmikinomistaja kuitenkin tarkistaa heti sen lemmikin mahdolliset terveysongelmat, jos jotain poikkeavaa ilmenee. Ne lemmikit kun ei osaa siitä omasta terveydentilastaan meille sanoa. Pakko kyllä sanoa, että tähän asti on aina ollut parhain ratkaisu valita oma koira ennemmin kuin joku koiria vihaava kumppaniehdokas. Koiran kanssa voi käydä juoksemassa, harrastaa aktiviteetteja, kuten vaikka jälkeä, se ei vingu turhasta tai levitä verta tyynyille (Jasper mitä vittua??), se rakastaa pyyteettömästi ja on kuin no, karvavauva, vaikka osaakin puolustaa tarpeen tullen. Ja siitä huolehtiminen on tietysti aina omistajan vastuulla, koska ihminen sen on päättänyt ostaa ja antaa sille sen ansaitseman elämän. Oma edesmennyt koirani osasi jopa ilmoittaa, jos jokin oli laittanut vatsan sekaisin ja piti päästä ulos, mikä ilmeisesti on kumminkin liikaa pyydetty Jasperilta.

      Lainaa

    2. Kunnioitettava kuguaari 16.7.2024 0:33
      Tulos: +249 (271 ääntä)
      Verinen tyynyliina?

      Lainaa

    3. Kimeä persikka 16.7.2024 0:33
      Tulos: +258 (266 ääntä)
      Ällöttävä muistutus taas siitä, kuinka kirppisostajille ei ikinä omaa osoietta pidä antaa. Yleensä annan naapuritalon osoitteen ja menen siihen rapun eteen sovittuna aikana.

      Lainaa

    4. Juoruava maksamakkara 16.7.2024 0:39
      Tulos: +16 (152 ääntä)
      Kunnioitettava kuguaari: Verinen tyynyliina?
      Oisko sen allergian takia? Kaikkeen se Jasperikin on joutunut naisten takia. Pitäisi alkaa parisuhteeseen vain karvalapsettomien kanssa niin ei tarvisi kärsiä. Liian kiltti ollut.

      Lainaa

    5. Järjestyksetön mehiläinen 16.7.2024 0:51
      Tulos: +2 (132 ääntä)
      Juoruava maksamakkara: Oisko sen allergian takia? Kaikkeen se Jasperikin on joutunut naisten takia. Pitäisi alkaa parisuhteeseen vain karvalapsettomien kanssa niin ei tarvisi kärsiä. Liian kiltti ollut.
      Mikä allergia laittaa levittämään verta tyynyliinoille, eikä vaikkapa ennemmin nenäliinaan tai jopa hoitamaan niitä allergioita..?

      Lainaa

    6. Tönkkö huonekalu 16.7.2024 1:09
      Tulos: +178 (216 ääntä)
      Juoruava maksamakkara: Oisko sen allergian takia? Kaikkeen se Jasperikin on joutunut naisten takia. Pitäisi alkaa parisuhteeseen vain karvalapsettomien kanssa niin ei tarvisi kärsiä. Liian kiltti ollut.
      Voi jestas, miten ”kiltteyttä” käytetään tekosyynä vain omalle hölmöydelle. Kuvitellaan, että kyllä se nainen lopulta ymmärtää miten ihana ressukka mies on ja alkaa paapomaan kuin lemmikkiään, josta toki hankkiutuu eroon? Idiootin logiikka pysytellä vapaaehtoisesti tilanteessa, jossa räkii tyynyliinat täyteen verta, ja valittaa kuinka lemmikki saa ennen häntä aamupalaa (?) :D

      Lainaa

    7. Läpikuultava ilonpilaaja 16.7.2024 1:19
      Tulos: +115 (127 ääntä)
      Kimeä persikka: Ällöttävä muistutus taas siitä, kuinka kirppisostajille ei ikinä omaa osoietta pidä antaa. Yleensä annan naapuritalon osoitteen ja menen siihen rapun eteen sovittuna aikana.
      Meow, maksaks taksin?

      Lainaa

    8. heimosenkeimo 16.7.2024 2:30
      Tulos: -284 (316 ääntä)
      Seuraavan kerran kun nainen on hädässä, esim murtanu jalkansa tai mustamies raiskaa sitä niin sanon "ok, get over it".

      Lainaa

    9. Epäselvä Satuhahmo 16.7.2024 2:39
      Tulos: +16 (70 ääntä)
      Pisu pesä.

      Lainaa

    10. Tosikko norsu 16.7.2024 3:00
      Tulos: -66 (86 ääntä)
      Verinen tyynyliina kävisi järkeen, jos esim. narttukoiralla on ollut se aika kuukaudesta. (en itse laskisi päätäni koiran menkkaiselle tyynylle) Mutta tosiaan Jasper sanoo, että ne naiset ovat hyväksyneet verisen tyynyliinan, koska Jasper on ollut kiltti. En käsitä. Nää nykyajan kinkit menevät yli mun ymmärryksen.

      Lainaa

    11. Juopunut panda 16.7.2024 3:12
      Tulos: +175 (191 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Mikä allergia laittaa levittämään verta tyynyliinoille, eikä vaikkapa ennemmin nenäliinaan tai jopa hoitamaan niitä allergioita..?
      Kissa/koira-allergia voi herkistää nenän limakalvot ja keskellä yötäkin voi alkaa vuotamaan. Siinä ei ehdi kissaa sanoa kun on tahrat tyynyliinalla. Toisilla muurautuu silmät umpeen. Ei nuo mitään höpöjuttuja ole. Oireita voi lievittää mutta oireita ei voi täysin estää.

      Lainaa

    12. Okei kalkkuna 16.7.2024 4:29
      Tulos: +211 (225 ääntä)
      Juopunut panda: Kissa/koira-allergia voi herkistää nenän limakalvot ja keskellä yötäkin voi alkaa vuotamaan. Siinä ei ehdi kissaa sanoa kun on tahrat tyynyliinalla. Toisilla muurautuu silmät umpeen. Ei nuo mitään höpöjuttuja ole. Oireita voi lievittää mutta oireita ei voi täysin estää.
      Ja tämän takia ei kannata alkaa suhteeseen lemmikinomistajien kanssa, jos omat allergiat on niin pahat. Omaa terveyttään ja hyvinvointiaan ei kannata riskeerata, eikä myöskään toisen voi olettaa luopuvan omasta lemmikistään, lemmikin huolehtimisesta kun jokainen vastuullinen ihminen sitoutuu pitämään huolen kun sellaisen hankkii. Aina ei vain olosuhteet sovi yhteen, ei silloin väkisin pidä suhteeseen ryhtyä ja sitten uhriutua omien valintojensa takia.

      Lainaa

    13. Tulos: +143 (153 ääntä)
      Pisupesä kieltoon n-y-t heti! :P

      Lainaa

    14. Pennitön kolibri 16.7.2024 5:49
      Tulos: +148 (156 ääntä)
      heimosenkeimo: Seuraavan kerran kun nainen on hädässä, esim murtanu jalkansa tai mustamies raiskaa sitä niin sanon "ok, get over it".
      Häh?

      Lainaa

    15. Pompöösi päärynä 16.7.2024 6:59
      Tulos: +151 (179 ääntä)
      Totta kai eläimet menee etusijalle ja niitä "paapotaan" kun käy vahinko, se nyt on ilmiselvää. Eläin on riippuvainen ihmisestä eikä kykene itse tekemään päätöksiä omasta terveydestä. Jos joku huvikseen sontii matolle niin ei liene yllättävää jos puoliso ei tykkää? En kyllä ikinä ole kuullut että kumppani rankaisee jos vaikka noro iskee, ainakin täällä ihan puolin ja toisin on hoidettu ja siivottu jos joku tappotauti iskee puskista, ilman sen kummempaa meteliä. Btw, ne miehet jotka selittää miten ne on niin kilttejä ja kivoja harvemmin sitä oikeasti on, tehdään asioita jotta voidaan uhriutua kun toinen ei arvosta tarpeeksi.

      Lainaa

    16. Tulos: -49 (69 ääntä)
      Okei kalkkuna: Ja tämän takia ei kannata alkaa suhteeseen lemmikinomistajien kanssa, jos omat allergiat on niin pahat. Omaa terveyttään ja hyvinvointiaan ei kannata riskeerata, eikä myöskään toisen voi olettaa luopuvan omasta lemmikistään, lemmikin huolehtimisesta kun jokainen vastuullinen ihminen sitoutuu pitämään huolen kun [...]
      Ei ihmisen terveys ja hyvinvointi siitä kauheasti vaarannu, jos allergioiden vuoksi on öistä nenäverenvuotoa, eli en ainakaan sen takia jättäisi hyvää kumppania. Ärsyttävää nenäverenvuoto kyllä on, kun siihen herää keskellä yötä.

      Lainaa

    17. Tulos: +30 (72 ääntä)
      Okei kalkkuna: Ja tämän takia ei kannata alkaa suhteeseen lemmikinomistajien kanssa, jos omat allergiat on niin pahat. Omaa terveyttään ja hyvinvointiaan ei kannata riskeerata, eikä myöskään toisen voi olettaa luopuvan omasta lemmikistään, lemmikin huolehtimisesta kun jokainen vastuullinen ihminen sitoutuu pitämään huolen kun [...]
        Mitenköhän omat nämä Jasperin naisjutut menneet: Tavataan jossain. Viesitetllään. Tavataan kuukausi- tai vuositolkulla vain Jasperin luona tai muissa tiloissa, jostain yhä oudommaksi käyvästä syystä ei koskaan naisen luona. Kihlat vaihdetaan, lähdetään katselemaan yhteistä asuntoa, ja sen löydyttyä, seuraavana aamuna nainen: "NONIIN! JA TÄNÄÄN SITTEN KARVALAPSENI MUUTTAA SISÄÄN!!!" Ei voinut mistään aikaisemmin tietää sen olemassaolosta?
        Mutta pelottavia nuo Jasperit oikeasti: Et saa pitää rakasta koiraasi, kun minä en tykkää. Et varmastikaan saa myöskään toivomaasi lapsilukua/ lasten puutetta, jas siitä vasta haloo nouseekin jos yrittäisi vaikka töissä käydä, naisen työ on miehen miellyttäminen (ja kaiketi Kelan lappujen täyttely, jotta tämä onnistuu täysiaikaisesti). 
        Vihaan sanaa "karvalapsi", mutta lapsen asemassahan lemmikki on. Se ei ole täysivaltainen, ja siksi sen omistajalla on siitä täysi vastuu. Olen toki siitäkin vastuussa, jos puolisolleni jotain sattuu ja pitää hoitaa, kyllä sitten nurkumatta siivotaan jos toinen on sairas. Mutta ei nyt kaiken maailman krapulaisten sohvaoksennuksia, siivotkoon _aikuinen_ mies itse. Vai haluaisiko hänkin olla lapsi? En todella katsoisi miestä joka ei voi joko hyväksyä lemmikin asemaa hoivattavana tai sitten poistua kohteliaasti takavasemmalle -tulisi varmaan aikanaan loistava isä, havaitessaan ettei vaipparali olekaan kivaa. "No en minå voinut tietää että se nainen haluaa lapsia, naiset nyt ryhtyvät sellaiseen ihan pyytämättä ja yllättäen. Kuten hankkivat koiriakin, joita en tarpeeksi ajoissa huomaa".

      Lainaa

    18. Tulos: -1 (19 ääntä)
      Ok.

      Lainaa

    19. Kanneton kilpikonna 16.7.2024 8:11
      Tulos: +40 (52 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Mikä allergia laittaa levittämään verta tyynyliinoille, eikä vaikkapa ennemmin nenäliinaan tai jopa hoitamaan niitä allergioita..?
      Itselläni puupöly aiheutti joskus nenäverenvuotoa, joten miksipä ei ne eläinten karvatkin joillakin. Yöllä ei välttämättä sitä pysty kontrolloimaan.

      Lainaa

    20. Penaalin terävin vuohi 16.7.2024 9:11
      Tulos: -9 (31 ääntä)
      Kanneton kilpikonna: Itselläni puupöly aiheutti joskus nenäverenvuotoa, joten miksipä ei ne eläinten karvatkin joillakin. Yöllä ei välttämättä sitä pysty kontrolloimaan.
      Minulle taas aiheutti epäasiallinen vonkaaminen nenäverenvuotoa. Meow!

      Lainaa

    21. Tulos: +104 (120 ääntä)
      Jasper! Aikuinen ihminen nyt ihan oikeesti! Jos allergia on niin paha että limakalvot vuotaa verta niin sitten et seurustele ihmisen kanssa jolla on lemmikkejä. Ja miksi uhriudut siitä että itse ruokit eläimet ja ulkoilutat ennen omaa aamiaistasi? Syö aamupala ensin jos on nälkä. (Toki tästä saadaan ihania marttyyripisteitä, joita joku näkymätön raati kai jossain laskee yhteen 🤷‍♀️) En myöskään jaksa uskoa että aidosti välittävässä parisuhteessa toinen alkaisi raivota jos kumppani ripuloi matolle. (Ainakin itsellä ensireaktio olisi varmaan ”herranjestas, onko kipuja? Soitanko päivystysneuvontaan?”) Kaiken kaikkiaan sanoisin ettei ihmissuhteeseen kannata ryhtyä uhrautujana/marttyyrina (”allergiastani huolimatta teen tämän ja vaadin siitä kiitosta”).

      Lainaa

    22. Kalanhajuinen keiju 16.7.2024 9:19
      Tulos: -23 (69 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Kannattaa ehkä harkita vaippoja, jos ei vessaan ehdi ripulitautisena ja hoitaa se terveys kuntoon, ettei niin pääse käymään toiste. Jokainen hyvä lemmikinomistaja kuitenkin tarkistaa heti sen lemmikin mahdolliset terveysongelmat, jos jotain poikkeavaa ilmenee. Ne lemmikit kun ei osaa siitä [...]
      Missä tässä oli koiria vihaava ihminen? Tai lemmikkejä ylipäänsä. Jos sun poika-/tyttöystävä käyttää sun koiria aamulenkillä kelistä riippumatta ja antaa niille ruokaa ennen kuin syö itse niin se tuskin vihaa niitä eläimiä. Näyttää siltä että luit jokatoisen rivin ja sitten piti päästä raivoissaan hakkaamaan näppäimistöä.

      Lainaa

    23. Vauhko seepra 16.7.2024 9:28
      Tulos: -14 (48 ääntä)
      Kivi:   Mitenköhän omat nämä Jasperin naisjutut menneet: Tavataan jossain. Viesitetllään. Tavataan kuukausi- tai vuositolkulla vain Jasperin luona tai muissa tiloissa, jostain yhä oudommaksi käyvästä syystä ei koskaan naisen luona. Kihlat vaihdetaan, lähdetään katselemaan yhteistä asuntoa, ja sen löydyttyä, seuraavana [...]
      Missähän kohtaa se Jasper sanoi että ihmisten pitäisi luopua lemmikeistään hänen takiaan? Huomio! Ei missään. Jasper ainoastaan sanoi että hän on seurustellut ihmisten kanssa jotka ovat välittäneet hänestä vähemmän kuin lemmikeistään. Voihan se olla että Jasper on lapsellinen ja olettaa että ihmisen elämään kuuluu vain yksi rakkaus ja sitä rakkautta jaetaan vain senhetkistä kumppania kohtaan eikä siitä riitä mihinkään muuhun, mutta Jasper ei tekstissä kerro tätä mitenkään. Tämä on täyttä spekulaatiota.

      Lainaa

    24. Itseasiassa 16.7.2024 9:37
      Tulos: +27 (51 ääntä)
      Öm: Ei ihmisen terveys ja hyvinvointi siitä kauheasti vaarannu, jos allergioiden vuoksi on öistä nenäverenvuotoa, eli en ainakaan sen takia jättäisi hyvää kumppania. Ärsyttävää nenäverenvuoto kyllä on, kun siihen herää keskellä yötä.
      Vähän tuli sellainen viba, ettei Jasper ehkä ole hirveän hyvä kumppani.
      Mun puolisolla oli pari kissaa, kun alettiin seurustella. En vaatinut niistä luopumaan, vaikka olen allerginen, mutta oli se aika rasittavaa tavata vain mun luona ja mies joutui vaihtamaan vaatteetkin ennen kuin tuli, jotta en saa allergiareaktiota niistä. Oireitani saan jonkun aikaa hillittyä lääkkeillä, mutta kun vaikutus loppuu, niin alkaa silmät turvota ja hengitys vinkua. Ehkä jos ei oltaisi sovittu yhteen, niin mies olisi jatkanut kissojen kanssa, mutta kun aloimme suunnitella suuremmin yhteistä tulevaisuutta, niin kissoista piti kuitenkin huolehtia, etteivät jää heitteille. Lopulta löysivät lähipiiristä uuden kodin, vielä samasta osoitteessa. Oli se itsestäkin kurja vaihtoehto, mutta järjestely on onneksi toiminut.

      Lainaa

    25. Neuvoton laama 16.7.2024 10:26
      Tulos: +16 (30 ääntä)
      heimosenkeimo: Seuraavan kerran kun nainen on hädässä, esim murtanu jalkansa tai mustamies raiskaa sitä niin sanon "ok, get over it".
      Ok. Voit sanoa ihan mitä itse haluat. Ikävää, että se pitää sulle kertoa, oletko aina siis kuvitellut jotain muuta? Ottanut vain mallia jostain ja elämä onkin mennyt huonosti, kukaan ei halua olla kaverisi? Voi että sentään.

      Lainaa

    26. Tulos: +31 (39 ääntä)
      Juoruava maksamakkara: Oisko sen allergian takia? Kaikkeen se Jasperikin on joutunut naisten takia. Pitäisi alkaa parisuhteeseen vain karvalapsettomien kanssa niin ei tarvisi kärsiä. Liian kiltti ollut.
      Jos tässä kiltti = tyhmä, niin joo.

      Lainaa

    27. Intiimi peura 16.7.2024 10:40
      Tulos: +1 (27 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Mikä allergia laittaa levittämään verta tyynyliinoille, eikä vaikkapa ennemmin nenäliinaan tai jopa hoitamaan niitä allergioita..?
      Ei sulle tullu tyynyliinasta mieleen nukkuminen?

      Lainaa

    28. Avaimeton paprika 16.7.2024 10:41
      Tulos: +58 (72 ääntä)
      Jasperille terveisiä, että kukaan ei pidä vittuilusta ja pätemisestä. Omia vuorovaikutustaitoja voi kehittää niin, että rakentava keskustelu onnistuu.

      Lainaa

    29. Intiimi peura 16.7.2024 10:42
      Tulos: +1 (19 ääntä)
      Muuten hyvä iskurepliikki mutta kyllä yhdyssanat pitää saada oikein, ei jatkoon.

      Lainaa

    30. Taempi puuma 16.7.2024 10:48
      Tulos: +43 (57 ääntä)
      Oo mun kesän retku, vilautatko sun pisu letkun.

      Lainaa

    31. Selvittämätön kesyaasi 16.7.2024 11:07
      Tulos: +72 (80 ääntä)
      Herramunjee mokassa esiintyy termi ”pisu pesä” (!!!) ja kommenteissa jankataan vain lemmikeistä ja allergioista?

      Lainaa

    32. It's a deal 16.7.2024 11:25
      Tulos: +62 (68 ääntä)
      Puolisollani oli kaksi iäkästä kissaa tavatessamme. Keskustelimme asiasta pitkään, ja päätimme, että hoidan oireet lääkkeillä ja kun niillä tuli aika täyteen, niitä ei korvattu uusilla kissoilla. Ei minun eläin- ja ihmisrakkauteni olisi kestänyt laittaa ketään valitsemaan tuoreen jannun ja vanhojen lemmikkien välillä.

      Lainaa

    33. Seisova karpalo 16.7.2024 13:11
      Tulos: +26 (38 ääntä)
      Intiimi peura: Ei sulle tullu tyynyliinasta mieleen nukkuminen?
      Mutta miksi toistaa joka kerta saman vahingollisen kaavan? Aikuinen mies osaa itse huolehtia terveydestään, mutta epäilen mokan henkilön osaavan edes pestä ne tyynyliinansa, verta kun ei ihan tosta noin vaan saa pois.

      Lainaa

    34. Massaton hanki 16.7.2024 13:40
      Tulos: +56 (62 ääntä)
      Jasper on siis olettanut että hänen kumppaninsa suhtautuisi häneen samalla tavalla kuin omiin lemmikkeihinsä? Haluaa itse osakseen samanlaista paapomista kuin mitä lemmikki saa ja olettaa että kun hänen kumppanit paapovat lemmikkejä, tämä paapominen alkaa kohdistua myös Jasperiin, aikuiseen ja täysivaltaiseen ihmiseen? Hohhoijjaa.

      Lainaa

    35. Ratkaiseva keiju 16.7.2024 13:59
      Tulos: -42 (54 ääntä)
      Menee jo sadismin puolelle, jos pakottaa toisen kärsimään tuolla lailla omista lemmikeistään. "Karvalapset" on selkeä varoitus muille, että sellaisen ihmisen kanssa ei kannata ryhtyä suhteeseen.

      Lainaa

    36. Sukaton kilpikonna 16.7.2024 14:49
      Tulos: +58 (64 ääntä)
      Pompöösi päärynä: Totta kai eläimet menee etusijalle ja niitä "paapotaan" kun käy vahinko, se nyt on ilmiselvää. Eläin on riippuvainen ihmisestä eikä kykene itse tekemään päätöksiä omasta terveydestä. Jos joku huvikseen sontii matolle niin ei liene yllättävää jos puoliso ei tykkää? En kyllä ikinä ole kuullut [...]
      Tämä! Aina kun näkee tai kuulee jonkun valittavan siitä miten naiset ei halua kilttejä miehiä, tietää 100% varmuudella että valittaja on todellisuudessa pahimmanlaatuinen kusipää tai muutoin käytöshäiriöinen.

      Lainaa

    37. Koskematon kärpänen 16.7.2024 14:51
      Tulos: +24 (26 ääntä)
      Kanneton kilpikonna: Itselläni puupöly aiheutti joskus nenäverenvuotoa, joten miksipä ei ne eläinten karvatkin joillakin. Yöllä ei välttämättä sitä pysty kontrolloimaan.
      Itse altistui hartsiliimatun puun pölylle. 3 päivää olin ehtinyt olla töissä, kun aloin räkimään mustaa limaa, pari päivää lisää, ja nenästä ihan valui verta. Myöskin kädet olivat aivan ihottumalla.
      Pomo ei ollut järin tyytyväinen, kun minut piti siirtää toisiin työtehtäviin heti työn alussa.

      Lainaa

    38. Synkkä keiju 16.7.2024 15:12
      Tulos: +49 (53 ääntä)
      Ratkaiseva keiju: Menee jo sadismin puolelle, jos pakottaa toisen kärsimään tuolla lailla omista lemmikeistään. "Karvalapset" on selkeä varoitus muille, että sellaisen ihmisen kanssa ei kannata ryhtyä suhteeseen.
      Kuka on pakottanut ketä?

      Lainaa

    39. Varomaton kivi 16.7.2024 17:53
      Tulos: -18 (20 ääntä)
      Synkkä keiju: Kuka on pakottanut ketä?
      Tarkoitatko maitten välisiä pakotteista?

      Lainaa

    40. Tulos: +40 (46 ääntä)
      Juoruava maksamakkara: Oisko sen allergian takia? Kaikkeen se Jasperikin on joutunut naisten takia. Pitäisi alkaa parisuhteeseen vain karvalapsettomien kanssa niin ei tarvisi kärsiä. Liian kiltti ollut.
      Miten niin liian kiltti? Toksiselta ihmiseltä vaikuttaa enemmänkin. Voisin minäkin ryhtyä parisuhteeseen jonkun minulle täysin sopimattoman ihmisen kanssa ja sitten katkeroitua kun kärsin hänen elämäntyylistään, eikä se minusta kyllä ainakaan kilttiä tekisi. 🤷‍♀️ Kyllä niitäkin naisia on, jotka ei pidä lemmikeistä saati halua niitä. 
      Ja pitäisin muutenkin erittäin huonona sellaista lemmikinomistajaa, joka pistäisi uudet kumppanit lemmikin edelle. Jos deittailee ihmistä, jolla on lemmikki, niin tulisi ymmärtää lemmikin silloin olevan osa pakettia. 

      Lainaa

    41. Väsymätön mustikka 16.7.2024 21:47
      Tulos: +7 (19 ääntä)
      Jasperin kannattaisi etsiä yhtä allerginen, mutta eläinrakas kumppani. Se nyt on selkeää, että jos lemmikki on tullut ensin talouteen, niin se jää ennen kumppania.

      Lainaa

    42. Intiimi peura 16.7.2024 22:47
      Tulos: -11 (19 ääntä)
      Seisova karpalo: Mutta miksi toistaa joka kerta saman vahingollisen kaavan? Aikuinen mies osaa itse huolehtia terveydestään, mutta epäilen mokan henkilön osaavan edes pestä ne tyynyliinansa, verta kun ei ihan tosta noin vaan saa pois.
      Miksi minulta kysyt?

      Lainaa

    43. Nurja päärynä 16.7.2024 23:39
      Tulos: +28 (34 ääntä)
      Juoruava maksamakkara: Oisko sen allergian takia? Kaikkeen se Jasperikin on joutunut naisten takia. Pitäisi alkaa parisuhteeseen vain karvalapsettomien kanssa niin ei tarvisi kärsiä. Liian kiltti ollut.
      Joutunut, vai asettanut itsensä ja nyt katkerana syyttää muita omasta tyhmyydestään?

      Lainaa

    44. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Ihmekös tuo että tyttö näyttää piittaavan enemmän koiristaan. Koirat on omistajastaan riippuvaisia mutta poikaystävän ei pitäisi olla. Jasper on varmaankin huono poikaystävä. Ite ku oon ollu pariin kertaan suhteessa koiranomistajien kanssa niin ainakin kerran on käynyt niin että jälkeenpäin ainoa asia mitä siitä suhteesta kaipasin oli se koira.

      Lainaa

    45. Uneton meduusa 17.7.2024 2:06
      Tulos: +13 (21 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Mikä allergia laittaa levittämään verta tyynyliinoille, eikä vaikkapa ennemmin nenäliinaan tai jopa hoitamaan niitä allergioita..?
      Tämä on kumman yleinen käsitys, että henkilö joka (edelleen) saa allergiaoireira ei "hoitaisi" allergioitaan, tai että allergiat voisi "hoitaa" pois. Samaa kuulee muissakin yhteyksissä, esim. miksei migreenikko vaan ota lääkkeitä ja mene töihin.
      Itse otan antihistamiineja ja käytän nenäsuihketta ja silmätippoja, ennen kuin vierailen ystävien luona, joilla on lemmikkejä - silti alan aina jossain kohtaa aivastella ja niistää. Pahimpia oireita aiheuttavien eläinten omistavan kanssa tuskin edes yrittäisin seurustella, vaikka oireiden voimakkuus onkin aina vähän arpapeliä, eli esimerkiksi kaikki koirat eivät aiheuta yhtä paljon oireita. Toisaalta yhden entisen lemmikittömän seurustelukumppanin luona aina silmiä kutitti ja ne turposivat, hoito ei auttanut eikä syy selvinnyt ikinä.
      Ja nenäverenvuodot tosiaan alkavat usein juuri makuulla tai sängystä noustessa, ja kun nenäliinan saa käteen, on usein jo liian myöhäistä.

      Lainaa

    46. Järjestyksetön mehiläinen 17.7.2024 4:38
      Tulos: +17 (27 ääntä)
      Uneton meduusa: Tämä on kumman yleinen käsitys, että henkilö joka (edelleen) saa allergiaoireira ei "hoitaisi" allergioitaan, tai että allergiat voisi "hoitaa" pois. Samaa kuulee muissakin yhteyksissä, esim. miksei migreenikko vaan ota lääkkeitä ja mene töihin. Itse otan antihistamiineja ja käytän nenäsuihketta ja silmätippoja, [...]
      Mutta kerro mikä sitten pakottaa jättämään sen oman terveytensä hoitamatta ja altistamaan itsensä jatkuvasti niille verenvuodoille..? Ei se mitään kiltteyttä ole, vaan silkkaa tyhmyyttä valittaa itseaiheutetusta tilanteesta. Olen mäkin hengenvaarallisesti allerginen tietyille antibiooteille, mutta en mä varta vasten mene niitä vetämään ja sitten itke jossain facebookissa, että lääkäri pakotti ja nyt kasvot ja kurkku on turvonneet ilmapalloksi.

      Lainaa

    47. Kovalentti koira 17.7.2024 4:49
      Tulos: +10 (14 ääntä)
      Väsymätön mustikka: Jasperin kannattaisi etsiä yhtä allerginen, mutta eläinrakas kumppani. Se nyt on selkeää, että jos lemmikki on tullut ensin talouteen, niin se jää ennen kumppania.
      Miksi pitää olla eläinrakas?

      Lainaa

    48. Hyppelevä ilonpilaaja 17.7.2024 6:54
      Tulos: +36 (40 ääntä)
      Sukaton kilpikonna: Tämä! Aina kun näkee tai kuulee jonkun valittavan siitä miten naiset ei halua kilttejä miehiä, tietää 100% varmuudella että valittaja on todellisuudessa pahimmanlaatuinen kusipää tai muutoin käytöshäiriöinen.
      "Kilttimies" on noiden netin sinkkujen naisvihamiesten konsepti. Sen vastakohta on "jännämies" eli tatuoitu baarin väkivaltarikollinen, joille naiset lähettelee sähköpostia vankilaankin. Kilttimies ei saa heidän konseptissaan naista koska on liian tylsä jännään verrattuna. 
      Ne netin naisvihakeskustelupalstat on pullollaan juttuja siitä miten nykynaiset valitsee lemmikin ja paapoo sitä mielummin kuin puolisoa ja lapsia. Jasperilla sen verran monta alan termiä että väittäisin Jasperinkin "keksineen" kiltteytensä ja eläinkatkeruutensa sieltä.

      Lainaa

    49. Eriskummallinen krokotiili 17.7.2024 7:48
      Tulos: +1 (11 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Kannattaa ehkä harkita vaippoja, jos ei vessaan ehdi ripulitautisena ja hoitaa se terveys kuntoon, ettei niin pääse käymään toiste. Jokainen hyvä lemmikinomistaja kuitenkin tarkistaa heti sen lemmikin mahdolliset terveysongelmat, jos jotain poikkeavaa ilmenee. Ne lemmikit kun ei osaa siitä [...]
      Mäkin rakastan lemmikkejä, mutta en alkaisi vähättelemään toisen ihmisen allergiaoireita.

      Lainaa

    50. Eriskummallinen krokotiili 17.7.2024 7:50
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      Kunnioitettava kuguaari: Verinen tyynyliina?
      Nenästä verta, kun nenän limakalvot ärtyneet (allergian takia).

      Lainaa

    51. Sulaton simpanssi 17.7.2024 9:46
      Tulos: +4 (12 ääntä)
      Vauhko seepra: Missähän kohtaa se Jasper sanoi että ihmisten pitäisi luopua lemmikeistään hänen takiaan? Huomio! Ei missään. Jasper ainoastaan sanoi että hän on seurustellut ihmisten kanssa jotka ovat välittäneet hänestä vähemmän kuin lemmikeistään. Voihan se olla että Jasper on lapsellinen ja olettaa että ihmisen elämään kuuluu [...]
      Jasperin tarinan keskiössä on se, miten allerginen on lemmikeille, ja kuinka silti niitä on kaikilla kumppaneilla ollut. Miten Jasperin tilanteen voi välittää helpommaksi ilman että lemmikki hoidetaan muualle?

      Lainaa

    52. Uneton meduusa 17.7.2024 10:08
      Tulos: +7 (15 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Mutta kerro mikä sitten pakottaa jättämään sen oman terveytensä hoitamatta ja altistamaan itsensä jatkuvasti niille verenvuodoille..? Ei se mitään kiltteyttä ole, vaan silkkaa tyhmyyttä valittaa itseaiheutetusta tilanteesta. Olen mäkin hengenvaarallisesti allerginen tietyille antibiooteille, mutta en mä varta vasten [...]
      Edelleen, kun kyse ei tarvitse olla siitä, että allergiaa EI HOIDA, lääkkeet nyt vaan ei ole mikään taikatemppu. Ja allergiat eivät ole joko-tai. Oireet voivat vaihdella, esimerkiksi kausiluontoisesti (esim. eläinten karvanlähtöaika, tai muiden kausiallergioiden yhteisvaikutus). Seurustelu taas, eiköhän se ole aina plussien ja miinusten summa. Pätee moneen muuhunkin tilanteeseen - uskallanko lähteä keväthangille, vaikka saattaa tulla migreeni, voinko alkaa ratsastaa, jos tulenkin allergiseksi hevosille, voinko syödä asiaa sejase, vaikka saatan saada vatsakipuja, poltanko tupakkaa, juonko viinaa, jne jne... Itse en seurustelisi tiettyjä lemmikkejä omistavien kanssa, ellei sitten olisi joku ihan uskomattoman hyvin matchaava elämää suurempi tyyppi muilta osin.

      Lainaa

    53. Uneton meduusa 17.7.2024 11:00
      Tulos: +15 (21 ääntä)
      Hyppelevä ilonpilaaja: "Kilttimies" on noiden netin sinkkujen naisvihamiesten konsepti. Sen vastakohta on "jännämies" eli tatuoitu baarin väkivaltarikollinen, joille naiset lähettelee sähköpostia vankilaankin. Kilttimies ei saa heidän konseptissaan naista koska on liian tylsä jännään verrattuna.  Ne netin naisvihakeskustelupalstat on [...]
      Samaa mieltä, Jasperin ilmaisu on epäselvää mutta taustalla saattaa tässä nyt olla valitettavasti erinäisistä keskustelupalsta- ja somesisällöistä lainattuja ideoita.

      Lainaa

    54. Lämmin pingviini 17.7.2024 11:14
      Tulos: +27 (31 ääntä)
      Selvittämätön kesyaasi: Herramunjee mokassa esiintyy termi ”pisu pesä” (!!!) ja kommenteissa jankataan vain lemmikeistä ja allergioista?
      Kaikki haluavat vaieta noin järkyttävästä termistä, menee panohalut. Kieltoon ehdottomasti. Ja tässäkin jauhettu jo liikaa. Äkkiä pois mielestä, hus hus.

      Lainaa

    55. Reseptivapaa Dinosaurus 17.7.2024 11:30
      Tulos: +20 (24 ääntä)
      Voisinpa vaikka veikata, että Jasperin tapauksessa syypää ei sitten kuitenkaan ole ollut se liian rakas lemmikki. Saattaa tulla parempia tuloksia jatkossa, jos sitä syytä muutokseen rupeaa koiran sijaan etsimään peilistä.

      Lainaa

    56. Vakiintunut kana 18.7.2024 14:25
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Pennitön kolibri: Häh?
      Tälle henkilölle kävi hyvin yleinen väärinkäsitys.  Mokassa yksi nainen kommentoi neutraalisti yhden miehen kertomukseen elämänsä ongelmista ja se näytti tämän kommentoijan mielestä kovasti siltä, että kaikki naiset ovat nyt tosi tylyjä kaikkia miehiä kohtaan ja sen hän aikoo kostaa jollekin naiselle tässä kuvitteellisessa tulevaisuusskenaariossaan. Toivottavasti tämä selvensi asiaa.

      Lainaa

    57. Hieno laama 18.7.2024 14:59
      Tulos: -11 (11 ääntä)
      Vakiintunut kana: Tälle henkilölle kävi hyvin yleinen väärinkäsitys.  Mokassa yksi nainen kommentoi neutraalisti yhden miehen kertomukseen elämänsä ongelmista ja se näytti tämän kommentoijan mielestä kovasti siltä, että kaikki naiset ovat nyt tosi tylyjä kaikkia miehiä kohtaan ja sen hän aikoo kostaa jollekin naiselle tässä kuvitteellisessa tulevaisuusskenaariossaan. Toivottavasti tämä selvensi asiaa.
      Kivan skenaarion kehittelit siinä. On ajatustenlukua ja vaikka mitä jännää.

      Lainaa

    58. Vakiintunut kana 18.7.2024 17:38
      Tulos: +7 (13 ääntä)
      Hieno laama: Kivan skenaarion kehittelit siinä. On ajatustenlukua ja vaikka mitä jännää.
      Oho, osuiko tunteisiin? Lol. Mutta ei tuon päätelmäni tekemiseen sentään ajatusten lukua tarvittu. Vain ihan inhimillisin aistein suoritettu tarkastelu riitti. 
      Siinä todella yksi nainen kommentoi yhdelle miehelle ja tämän kolmas henkilö sitten haaveilee kostavansa jollekin asiaan täysin liittymättömälle naiselle jonka ehkä tulee joskus näkemään hankalassa tilanteessa. Ihan suoraanhan se siinä kerrottiin, ei ole lainkaan tarvetta yliluonnollisille kyvyille. Mutta toki on hienoa että kuvittelet minun sellaiseenkin pystyvän.

      Lainaa

    59. Läpäisemätön päärynä 18.7.2024 17:47
      Tulos: -8 (12 ääntä)
      Vakiintunut kana: Oho, osuiko tunteisiin? Lol. Mutta ei tuon päätelmäni tekemiseen sentään ajatusten lukua tarvittu. Vain ihan inhimillisin aistein suoritettu tarkastelu riitti.  Siinä todella yksi nainen kommentoi yhdelle miehelle ja tämän kolmas henkilö sitten haaveilee kostavansa jollekin asiaan täysin liittymättömälle naiselle [...]
      Taitaa tulla nyt ihan väärään mokaan nämä sun kommentit, eivät nimittäin sovi mitenkään tämän kyseisen mokan kontekstiin. Eihän noissa missään edes ole mitään kolmatta keskustelijaa eikä kostamisesta haaveilua.

      Lainaa

    60. Kimeä opas 18.7.2024 19:49
      Tulos: -6 (10 ääntä)
      Vakiintunut kana: Oho, osuiko tunteisiin? Lol. Mutta ei tuon päätelmäni tekemiseen sentään ajatusten lukua tarvittu. Vain ihan inhimillisin aistein suoritettu tarkastelu riitti.  Siinä todella yksi nainen kommentoi yhdelle miehelle ja tämän kolmas henkilö sitten haaveilee kostavansa jollekin asiaan täysin liittymättömälle naiselle [...]
      Unohditko mitä kirjoittelit aiemmin? Muistin virkistykseksi:
      Vakiintunut kana: se näytti tämän kommentoijan mielestä kovasti siltä, että kaikki naiset ovat nyt tosi tylyjä kaikkia miehiä kohtaan ja sen hän aikoo kostaa jollekin naiselle
      Kyseistä mielipidettä ei ole esitetty eikä hän kertonut mistään haaveistaankaan mitään, joten ne ovat joko sinun omaa fantasiasekoiluasi tai sitten luit hänen ajatuksiaan.

      Lainaa

    61. Pesemätön rakki 19.7.2024 9:05
      Tulos: +15 (19 ääntä)
      >ole allerginen koirille >seurustele koiraihmisen kanssa >toista virhe >valita

      Lainaa

    62. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Taempi puuma: Oo mun kesän retku, vilautatko sun pisu letkun.
      Nauroin ääneen XD XD Hauskin kommentti feissarimokissa pitkiin aikoihin XD

      Lainaa

    63. Suopea hyeena 22.7.2024 20:43
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Uneton meduusa: Edelleen, kun kyse ei tarvitse olla siitä, että allergiaa EI HOIDA, lääkkeet nyt vaan ei ole mikään taikatemppu. Ja allergiat eivät ole joko-tai. Oireet voivat vaihdella, esimerkiksi kausiluontoisesti (esim. eläinten karvanlähtöaika, tai muiden kausiallergioiden yhteisvaikutus). Seurustelu taas, eiköhän se ole aina [...]
      Ei tässä mokassa susta ole kyse, vaan Jasperista. Vai oletko sä siis kumminkin Jasper ja valitset itselles jatkuvasti koiranomistajia tyttöystäviksi ja sitten valitat netissä allergiaoireista, joita ne koirat aiheuttaa? :D Luetunymmärtäminen on tärkeä taito, mutta yllättävän harvinainen.

      Lainaa

    64. Salamyhkäinen luumu 23.7.2024 8:29
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Haluan kieltää sanan "pisupesä". 😣

      Lainaa

    65. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Tiina taisi löytää varsinaisen kultamunan

      Lainaa

    66. Imelä kesyhanhi 26.7.2024 20:01
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Salamyhkäinen luumu: Haluan kieltää sanan "pisupesä". 😣
      Kusilaari on paljon rehvakkaampi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: allerginen, karvalapset, keittokirja, koirat, lemmikit, meow, riimi, roskalava, runo, seurustelu, sinkku, sinkut, taksi, tinder

  • Uusimmat

  • Kategoriat