Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 304

Nyt selvitetään tämäkin.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 304

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Reseptivapaa satuhahmo 30.7.2024 0:20
      Tulos: +339 (341 ääntä)
      M: - Haloo? P: Terve! Eiköhän se siitä lähde. Terveisin, Oikeakätinen suoran vehkeen omistaja.

      Lainaa

    2. Rapattu jyrsijä 30.7.2024 1:58
      Tulos: -64 (174 ääntä)
      Ei ole totta. Nuoriso pyytää ohjeita puhelimessa puhumiseen. Mene katsomaan sitä vanhusta jos et osaa puhua puhelimessa.

      Lainaa

    3. Järjestyksetön mehiläinen 30.7.2024 3:03
      Tulos: +183 (205 ääntä)
      No nyt on kyllä ehkä turhin kasvojensumennus jonka olen ikinä nähnyt, varsin helposti tunnistettava varsinkin tatuoinnin ja ilmiselvien kasvonpiirteiden kanssa tämä ilmapillunnuolentakisan(??) voittaja. 😂

      Lainaa

    4. Sipulinhajuinen aasi 30.7.2024 4:54
      Tulos: -49 (113 ääntä)
      Päivää täältä tynnyristä, mikä hitto on ilmapillunnuolenta kisa? Saako voittaja oikean? Kuka toimii MAKUtuomarina?

      Lainaa

    5. Pienehkö kookos 30.7.2024 5:20
      Tulos: -19 (57 ääntä)
      Kyllä minäkin Jania voisin tapailla.

      Lainaa

    6. Liittoutumaton pussieläin 30.7.2024 5:47
      Tulos: +22 (28 ääntä)
      Sipulinhajuinen aasi: Päivää täältä tynnyristä, mikä hitto on ilmapillunnuolenta kisa? Saako voittaja oikean? Kuka toimii MAKUtuomarina?
      https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000010528029.html

      Lainaa

    7. Osuva vaatekappale 30.7.2024 6:41
      Tulos: +116 (124 ääntä)
      Näin vastataan kun joku sanoo puhelimeen haloo. No hallooota

      Lainaa

    8. Levyttämätön lohikäärme 30.7.2024 8:12
      Tulos: +104 (118 ääntä)
      Rapattu jyrsijä: Ei ole totta. Nuoriso pyytää ohjeita puhelimessa puhumiseen. Mene katsomaan sitä vanhusta jos et osaa puhua puhelimessa.
      Oiskohan joku puhelinkammoinen tms. Itse en edes ole mikään nykynuori vaan lankapuhelinaikaan lapsuuteni ja ainakin osan nuoruuttani viettänyt ja minä kärsin vastaavasta ongelmasta. Minulla saattaa mennä asioiden hoitamisen aloittamiseen viikkojakin, jos vaihtoehtona on vain puhelin. En osaa itsekään selittää ongelman syytä, mutta näkyy juuri vähän vastaavalla tavalla eli todella outoihin asioihin takertumisena ja suurenteluna. Joudun mielessäni käymään useita skenaarioita läpi, että miten keskustelu voisi mennä, mitä sanon missäkin kohtaa jne. ennen kuin saan aikaiseksi oikeasti soittaa. Se on oikeasti välillä todella raskasta ja rajoittavaa, mutta kun en ole keksinyt syytä enkä sitä myöten mahdollista korjaustakaan niin sillä on vaan elettävä. Erityisesti itse soittaminen on hankalaa, vastaaminen onnistuu vähän paremmin kun vastuu asiansa kertomisesta on siellä toisessa päässä yleensä, mutta kyllä sekin takkuaa ja mieluusti tietäisin edes suunnilleen etukäteen mistä on kyse. Paljon mieluummin toimitan asiani kasvotusten, jos vaan mitenkään mahdollista.

      Lainaa

    9. Tulos: +69 (77 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: No nyt on kyllä ehkä turhin kasvojensumennus jonka olen ikinä nähnyt, varsin helposti tunnistettava varsinkin tatuoinnin ja ilmiselvien kasvonpiirteiden kanssa tämä ilmapillunnuolentakisan(??) voittaja. 😂
      Minusta tuo on leima eikä tatuointi.
      Ja tässä kohtaa leima tarkoittaa leimaa, ei tatuointia.

      Lainaa

    10. Kyllästynyt iskä 30.7.2024 9:34
      Tulos: +49 (51 ääntä)
      Se ei Kati voi olla funfact, jos se ei ole faktaa.

      Lainaa

    11. Kasuaali vesimeloni 30.7.2024 10:05
      Tulos: +86 (96 ääntä)
      Levyttämätön lohikäärme: Oiskohan joku puhelinkammoinen tms. Itse en edes ole mikään nykynuori vaan lankapuhelinaikaan lapsuuteni ja ainakin osan nuoruuttani viettänyt ja minä kärsin vastaavasta ongelmasta. Minulla saattaa mennä asioiden hoitamisen aloittamiseen viikkojakin, jos vaihtoehtona on vain puhelin. En osaa itsekään selittää [...]
      Tiedän, että et pyytänyt tässä neuvoja asiaan. Ohita tämä ihmeessä, jos et kaipaa sellaista.
      Kärsin täsmälleen samasta asiasta pitkän aikaa. Kirjoitin itselleni ennen puheluita valmiita lauseita, koska puhe takelteli niin paljon. Ahdistus oli kammottavaa. Kädet hikosivat ja vatsa kääntyi ympäri. Lykkäsin ja välttelin puheluita. Todennäköisesti tiedän siis, mitä käyt läpi. Sosiaalinen ahdistus ei ole pikku juttu.
      Asioita, jotka auttoivat minua:
      1. Altistus. Jouduin jossain kohtaa työhön, missä puhelut olivat isoa osa työtä. Tämä helpotti ahdistusta pikkuhiljaa.
      2. Terapia. Voi tuntua liialliselta näennäisen pienessä asiassa, mutta jos joku asia oikeasti haittaa elämää, niin voin suositella.
      3. Pelon analysointi. Onnistuu toki terapiassa, mutta sitä voi tehdä myös itse. Mikä siinä pelottaa? Onko pelko realistinen? Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua? Mitä pahimmasta asiasta seuraisi?
      4. Vastapuolen inhimillistäminen. Kummassakin puhelimen päässä on keskimäärin ihminen, joka haluaa hoitaa asian oikein. Toisella on myös epävarmuudet ja pelot. Ehkä jopa osittain samat kuin sinulla.
      5. Itsen hyväksyminen. Todennäköisesti tämä ominaisuus on reaktio johonkin täysin ymmärrettävään asiaan. Jossain kohtaa sinun on ehkä ollut pakko keskittyä sosiaaliseen kanssakäymiseen näin intensiivisesti suojellaksesi itseäsi. Vaikka tämä ominaisuus on nyt hankala, voit kiittää itseäsi siitä, että olet ponnistellut niin paljon pärjätäksesi.
      Sori vuodatus. Toivon sinulle kaikkea hyvää. Olen itse kärsinyt ahdistuksesta paljon vuosien varrella. Asiat voivat muuttua, vaikka se onkin työläs tie.

      Lainaa

    12. Tulos: +10 (26 ääntä)
      Liittoutumaton pussieläin: is.fi/turun-seutu/art-2000010528029.html
      Viimeaikoina Turku on näyttänyt ottavan vähän nousua maailmankartalle tai ainakin olevan usein mukana feissarimokissa. Ilmeisesti ovat viimein saaneet riittävän nopean internetyhteyden sinnekin.

      Lainaa

    13. Päällystetty jääkarhu 30.7.2024 10:06
      Tulos: -8 (48 ääntä)
      Rapattu jyrsijä: Ei ole totta. Nuoriso pyytää ohjeita puhelimessa puhumiseen. Mene katsomaan sitä vanhusta jos et osaa puhua puhelimessa.
      Nykynuoriso ja vanhemmatkaan millenniaalit eivät pääsääntöisesti osaa käyttää puhelinta. Siihen asennetaan kymmenkunta viestimiseen soveltuvaa äppiä ja erilaisia somealustoja ja sitten laitetaan se puhelin äänettömälle, koska muuten se hälyttää koko ajan. Ihan oikeasti. Ei ihme, että sitten kun siihen hälyttävään laitteeseen pitäisi PUHUA jotain, niin menee sormi suuhun.

      Lainaa

    14. Tulos: -24 (26 ääntä)
      Akrasia: Minusta tuo on leima eikä tatuointi.Ja tässä kohtaa leima tarkoittaa leimaa, ei tatuointia.
      Hyvä, pääsit asian ytimeen heti!

      Lainaa

    15. Kutiava kookos 30.7.2024 10:21
      Tulos: +29 (37 ääntä)
      Sipulinhajuinen aasi: Päivää täältä tynnyristä, mikä hitto on ilmapillunnuolenta kisa? Saako voittaja oikean? Kuka toimii MAKUtuomarina?
      Mitä se makutuomari arvioisi tässä mielestäsi? Miltä ilma maistuu? Miltä kilpailijan kieli maistuu? Ootko sä nyt ihan pösilö :D Puhelunhan voi aloittaa "No haloohaloo" jos siihen vastaa "haloo" ja tietää että vastaaja tietää kuka soittaa. Onhan se vähän tökerömpi kuin "No moi!" mutta ihan validi vastaus silti. Päivi tekee asiasta itse itselleen vaikean.

      Lainaa

    16. Massaton ankka 30.7.2024 10:22
      Tulos: +10 (24 ääntä)
      no jo on päivillä ongelmat. Hauska fakta katilta. onkohan tästä tehty määrällistä tutkimusta? oma värkki ainakin noudattaa Katin teoriaa. Jani pääsemässä nuolemaan muutakin kuin ilmapillua.

      Lainaa

    17. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Sipulinhajuinen aasi: Kuka toimii MAKUtuomarina?
      Susanna Virtanen, Jani Saaristo ja Rosanna Virtanen muodostivat tuomariston.

      Lainaa

    18. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: No nyt on kyllä ehkä turhin kasvojensumennus jonka olen ikinä nähnyt, varsin helposti tunnistettava varsinkin tatuoinnin ja ilmiselvien kasvonpiirteiden kanssa tämä ilmapillunnuolentakisan(??) voittaja. 😂
      Olis varmaan voinut jättää sumentamattakin, kun on koko nimellään ja naamallaan Iltalehdessäkin (toisin kuin naistensarjan voittaja): https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0bd65ad0-52f7-4803-a4e2-593777971ba7

      Lainaa

    19. totuuden_torvi 30.7.2024 12:10
      Tulos: -4 (10 ääntä)
      Kyllästynyt iskä: Se ei Kati voi olla funfact, jos se ei ole faktaa.
      Tai funnia, koska omalla kohdallani faktaa.

      Lainaa

    20. Kellokortiton sarvikuono 30.7.2024 13:11
      Tulos: +1 (5 ääntä)
      Kyllähän se vähän oikealle vääntää. Katin näkökulmasta.

      Lainaa

    21. Tulos: +40 (44 ääntä)
      Harvinaista että löytyy sopiva tilanne kuvailla omaa vehjettään muille ilman että sitä pidetään törkeänä. Kaikkea nämä Feissarimokat teettää. Jätän nyt kuitenkin kuvailematta.

      Lainaa

    22. Parrakas riesa 30.7.2024 14:29
      Tulos: +6 (14 ääntä)
      Vastaan haloo ainoastaan kun en tiedä kuka soittaa.

      Lainaa

    23. Kunnioitettava sotilas 30.7.2024 15:30
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: No nyt on kyllä ehkä turhin kasvojensumennus jonka olen ikinä nähnyt, varsin helposti tunnistettava varsinkin tatuoinnin ja ilmiselvien kasvonpiirteiden kanssa tämä ilmapillunnuolentakisan(??) voittaja. 😂
      Ja oli nimellään iltapäivälehdissä haastateltu myös

      Lainaa

    24. Harteeton tomaatti 30.7.2024 17:30
      Tulos: +12 (16 ääntä)
      Päällystetty jääkarhu: Nykynuoriso ja vanhemmatkaan millenniaalit eivät pääsääntöisesti osaa käyttää puhelinta. Siihen asennetaan kymmenkunta viestimiseen soveltuvaa äppiä ja erilaisia somealustoja ja sitten laitetaan se puhelin äänettömälle, koska muuten se hälyttää koko ajan. Ihan oikeasti. Ei ihme, että sitten kun siihen hälyttävään laitteeseen pitäisi PUHUA jotain, niin menee sormi suuhun.
      Vai ettei vanhemmatkaan milleniaalit osaa käyttää puhelinta? Itse olen viimisien vuosien milleniaali ja minullakin oli puhelin monta vuotta ennen kuin siihen sai netin, sovelluksista puhumattakaan.

      Lainaa

    25. Rouka karpalo 30.7.2024 18:25
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Nyt kiinnostaisi tietää onko tuo vehjehomma faktaa. Itellä on täysin suora.

      Lainaa

    26. Jännä huonekalu 31.7.2024 0:19
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Kyllästynyt iskä: Se ei Kati voi olla funfact, jos se ei ole faktaa.
      Ei. Eikä taida olla hauskaakaan.

      Lainaa

    27. Sonnaton ampiainen 31.7.2024 0:24
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Rouka karpalo: Nyt kiinnostaisi tietää onko tuo vehjehomma faktaa. Itellä on täysin suora.
      Melko suora, ehkä vähän vasemmalle kaartaa mutta ei paljoa. Mutta oikeakätinen ja vatkattu on runsaasti 😁. Missään nimessä ei ainakaan oikealle taivu.

      Lainaa

    28. Vaikeudeton tiikeri 1.8.2024 9:25
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      Rapattu jyrsijä: Ei ole totta. Nuoriso pyytää ohjeita puhelimessa puhumiseen. Mene katsomaan sitä vanhusta jos et osaa puhua puhelimessa.
      Kiva, että yli kolmekymppiset lasketaan nuorisoksi!

      Lainaa

    29. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Poikkeus sääntöön xd

      Lainaa

    30. Kirpeä koira 1.8.2024 10:28
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      Vaikeudeton tiikeri: Kiva, että yli kolmekymppiset lasketaan nuorisoksi!
      Se että yli kolmekymppistä luullaan käytöksen perusteella nuorisoksi, ei ole mitenkään erityisen kivaa.

      Lainaa

    31. Suppea mestari 1.8.2024 11:21
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      Saakatti: Poikkeus sääntöön xd
      Säikkeus poontöön dex ää.

      Lainaa

    32. Äklö paarma 1.8.2024 13:53
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Levyttämätön lohikäärme: Oiskohan joku puhelinkammoinen tms. Itse en edes ole mikään nykynuori vaan lankapuhelinaikaan lapsuuteni ja ainakin osan nuoruuttani viettänyt ja minä kärsin vastaavasta ongelmasta. Minulla saattaa mennä asioiden hoitamisen aloittamiseen viikkojakin, jos vaihtoehtona on vain puhelin. En osaa itsekään selittää [...]
      Mulla täysin sama ja sain aikuisiällä autismidiagnoosin. Tietenkin tätä voi olla muustakin syystä, mutta tuo, että teet "käsikirjoitusta" puhelun suhteen, on kauhean tuttua mulle ja monelle muullekin tuntemalleni autistille. Tän perusteella en tietenkään lähde sulle mitään diagnosoimaan, mutta kun tuosta kärsit noinkin paljon, niin laitan tän tähän siltä varalta, että sattuisit olemaan kaltaiseni, jota ei aiemmin osattu edes epäillä autistiseksi, koska käsitys autismista on ollut niin stereotyyppinen, ettei kaikkia ole tunnistettu, vaikka itsetuntemus olisi helpottanut montaa asiaa tässä elämässä.

      Lainaa

    33. Kämänen liitu 3.8.2024 15:11
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Itse vanhoina j-ernuaikoinani aloin vastaamaan/tervehtimään puhelimeen "ohai!" (paitsi tietenkään virallisissa asioissa) Oikeastaan en haluaisi enää vastata noin, mutta on päässyt muodostumaan ongelma: jos vastaan esim. "moi" vastapuoli luulee että puhelimessa on tyttäreni, josta seuraa kiusallinen selittely/vakuuttelu että eiku ihan oikeesti täällä puhuu Kämänen, ei Priima Liitu! 😅 Ja sitten ärsyttää, kun kaikkien näiden vuosien jälkeen oma äitini ei edelleenkään kuule tervehdystä oikein, ja puolestaan vastaa miulle "ohoi!" ja mietin että mikä hiton merimies se luulee miun olevan...

      Lainaa

    34. Kaareva hauki 14.8.2024 12:18
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Kyllä ei ole Katin väittämä faktaa terveisin vasenkätinen ja vasemmalle kaartuva kanki.

      Lainaa

    35. ToottasMäni 24.8.2024 21:07
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Kaareva hauki: Kyllä ei ole Katin väittämä faktaa terveisin vasenkätinen ja vasemmalle kaartuva kanki.
      Vaapillinen tyssari.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: haloo, kuva, mm-kisat, mummo, nuolenta, oikea, soittaa, terve, vasen, vasenkätinen, vastata, voittaja