Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 184

Ilmainen liesi kaikilla herkuilla.
Roskalavalla rapisee, osa 184

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 27 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Lommoton lepakko 1.8.2024 0:12
      Tulos: -43 (53 ääntä)
      Voi vauvaa.

      Lainaa

    2. Varaukseton alokas 1.8.2024 0:12
      Tulos: -76 (98 ääntä)
      Mitä ihmettä tuossa sängyssä on tehty 😵‍💫

      Lainaa

    3. Järjestyksetön mehiläinen 1.8.2024 0:26
      Tulos: +65 (109 ääntä)
      Vähän kyllä juu Mervin päivitys kuulosti omituiselta ”annetaan”-ilmoitukseksi, mutta kaipa sitä voi näinkin yrittää päästä tavarasta eroon.

      Lainaa

    4. Tulos: +151 (165 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Vähän kyllä juu Mervin päivitys kuulosti omituiselta ”annetaan”-ilmoitukseksi, mutta kaipa sitä voi näinkin yrittää päästä tavarasta eroon.
      Enemmän omituiselta kuulostaisi, että oikeasti jakelisi jonkun muun mattoja. Mitä se siitä edes hyötyisi eli miksi niin tekisi?

      Lainaa

    5. Epäilyttävä robotti 1.8.2024 4:30
      Tulos: +238 (252 ääntä)
      Varaukseton alokas: Mitä ihmettä tuossa sängyssä on tehty 😵‍💫
      Villi veikkaukseni on, että nukuttu. Ehkä jopa luettu kirjaa/katsottu telkkaria. Mahdollisesti peräti tehty jotain seksuaalista. Kai tiedät että sänky on käyttötavaraa ja siten kuluu käytössä?

      Lainaa

    6. Tulos: +126 (136 ääntä)
      Ansalle vinkkinä että se vanha sänky voi lähteä samalla kyydillä kuin uusi tulee. Vai kannetaanko se uusikin käsipelillä?

      Lainaa

    7. Tulos: +6 (48 ääntä)
      Epäilyttävä robotti: Villi veikkaukseni on, että nukuttu. Ehkä jopa luettu kirjaa/katsottu telkkaria. Mahdollisesti peräti tehty jotain seksuaalista. Kai tiedät että sänky on käyttötavaraa ja siten kuluu käytössä?
      No olisi voinut ottaa tuon hiki/ virtsa/ muu eritekyllästetyn patjansuojan pois, vai onko itse patja vielä oksettavamman näköinen?

      Lainaa

    8. Tulos: +45 (49 ääntä)
      Onhan se mahdollista että itse sänky olis ok kunossa. Vois vaan ottaa ton petaussuojuksen pois ennen myyntikuvan ottamista niin näkis 🤔

      Lainaa

    9. Kommentoin 1.8.2024 8:56
      Tulos: +47 (51 ääntä)
      Meidän taloyhtiön pihan mattotelineessä on ollut kohta 2kk ihan ok kuntoinen matto tuulettumassa. Pitäiskö siitä laittaa roskalavalle ilmoitus, että annetaan.

      Lainaa

    10. Kutiava kookos 1.8.2024 9:05
      Tulos: +73 (77 ääntä)
      Tiina: No olisi voinut ottaa tuon hiki/ virtsa/ muu eritekyllästetyn patjansuojan pois, vai onko itse patja vielä oksettavamman näköinen?
      Todennäköisesti siinä on vain hikeä ja likaa. Jos sänkyä käyttää kymmenestä kahteenkymmeneen vuoteen niin tuommoiseksi se menee ihan sama miten paljon sitä patjansuojaa pesee.

      Lainaa

    11. Itseasiassa 1.8.2024 9:15
      Tulos: +34 (38 ääntä)
      Sen verran komppaan Merviä, että mattojen pesu on ihanaa! Kunnon mindfulnessia. Kaupungissa on yleensä vain ongelma saada ne matot sen jälkeen johonkin kuivumaan, joten on helpompi viedä pesulaan.

      Lainaa

    12. Toj Karin 1.8.2024 9:45
      Tulos: -43 (55 ääntä)
      Jimbo: Ansalle vinkkinä että se vanha sänky voi lähteä samalla kyydillä kuin uusi tulee. Vai kannetaanko se uusikin käsipelillä?
      Jos tilaa huonekaluliikkeestä uuden kotiinkuljetuksella, ei niitä jannuja taida kiinnosta ottaa vanhaa mukaan.

      Lainaa

    13. Tulos: +80 (86 ääntä)
      Toj Karin: Jos tilaa huonekaluliikkeestä uuden kotiinkuljetuksella, ei niitä jannuja taida kiinnosta ottaa vanhaa mukaan.
      Paitsi jos tarjoavat ko. palvelua, kuten monet tekevätkin.

      Lainaa

    14. Subwooferilla höystetty peura 1.8.2024 11:27
      Tulos: +43 (47 ääntä)
      Haluaisikohan Mervi pestä mun matot? Ite en nimittäin voi sietää kyseistä touhua! Täs on kohtalo pelissä kun kaupunkikin mätsää. 😂

      Lainaa

    15. Köydetön lihapiirakka 1.8.2024 11:33
      Tulos: +15 (23 ääntä)
      Subwooferilla höystetty peura: Haluaisikohan Mervi pestä mun matot? Ite en nimittäin voi sietää kyseistä touhua! Täs on kohtalo pelissä kun kaupunkikin mätsää. 😂
      Mä voin tulla pesemään. Olen ilman paitaa.

      Lainaa

    16. Tulos: -12 (28 ääntä)
      Akrasia: Paitsi jos tarjoavat ko. palvelua, kuten monet tekevätkin.
      Joo, piti lisätä tuo mutta tajusin vasta kommentin postaamisen jälkeen. 
      Mutta toisaalta myöskin "uusi" ei tuossa välttämättä tarkoita pakasta vedettyä, vaan käytettyä mutta itselle uutta. Yksityishenkilöiltä ostettaessa harvoin saa neuvoteltua mukaan tuollaista palvelua.

      Lainaa

    17. Pöytäkoristeeksi liian ruma paarma 1.8.2024 13:21
      Tulos: +34 (38 ääntä)
      Voisihan joku pellepeloton rakentaa tuosta retrohellasta induktion, yllättäisi ainakin mökkivieraat 😆

      Lainaa

    18. Sokeriton alligaattori 1.8.2024 13:51
      Tulos: +7 (15 ääntä)
      Kutiava kookos: Todennäköisesti siinä on vain hikeä ja likaa. Jos sänkyä käyttää kymmenestä kahteenkymmeneen vuoteen niin tuommoiseksi se menee ihan sama miten paljon sitä patjansuojaa pesee.
      Mutta mitähän mahtaa alla olla jos kuvaan on haluttu jättää se loppuunkulutettu suojus päälle mieluummin kuin ottaa se pois ja näyttää itse asia eli patja?

      Lainaa

    19. Tulos: +5 (25 ääntä)
      Onko se patja kellastunu ja sitä ei vaan näy mun näytön kirkkaissa väreissä vai mikä siinä on vikana? Näyttää ilmasena annetuksi patjaksi ihan hyvältä.

      Lainaa

    20. Nuutunut pehmelö 1.8.2024 22:20
      Tulos: +15 (17 ääntä)
      Olli: Enemmän omituiselta kuulostaisi, että oikeasti jakelisi jonkun muun mattoja. Mitä se siitä edes hyötyisi eli miksi niin tekisi?
      Kiusaa se on pienkin kiusa.

      Lainaa

    21. Kuolematon hyttynen 1.8.2024 22:54
      Tulos: -1 (7 ääntä)
      Nyt on vähän pelottavaa 😳 En lukenut hellamokan ryhmää. Silti arvasin 99% varmasti aivolohko-kommentista kenestä Paulista on kyse, vaikken häntä edes tunne, enkä tuossa ryhmässäkään ole. Ei päässyt yllättämään, että oli porilaisesta ryhmästä kyse.

      Lainaa

    22. Kirpeä Ahven 2.8.2024 7:52
      Tulos: -9 (13 ääntä)
      Jimbo: Ansalle vinkkinä että se vanha sänky voi lähteä samalla kyydillä kuin uusi tulee. Vai kannetaanko se uusikin käsipelillä?
      Hä? Mitenkä muuten se tulisi kuin käsipelillä? Ja tuskin kovin kovin viitsii kuljetuksesta maksaa jos auto löytyy. Silloin tulee itselle vain ylimääräinen lenkki lähteä viemään jonnekin kierrätykseen tuota. Ne kierrätyskeskukset ainakin täälläpäin on muuten vain muutaman tunnin keskellä päivää auki ja pari päivää viikossa, niin ei ole helppo projekti järjestellä aikataulua.

      Lainaa

    23. Pyöreä Peruna 5.8.2024 16:45
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Kirpeä Ahven: Hä? Mitenkä muuten se tulisi kuin käsipelillä? Ja tuskin kovin kovin viitsii kuljetuksesta maksaa jos auto löytyy. Silloin tulee itselle vain ylimääräinen lenkki lähteä viemään jonnekin kierrätykseen tuota. Ne kierrätyskeskukset ainakin täälläpäin on muuten vain muutaman tunnin keskellä päivää auki ja pari päivää viikossa, niin ei ole helppo projekti järjestellä aikataulua.
      Meilläpäin kierrätyskeskuksissa on nykyään itsepalveluajat, ja tavaraa voi tuoda aikaisin aamusta myöhään iltaan. Ensin maksetaan päätteellä katevaraus ja portti aukeaa, sitten ajetaan sisälle vaa'an kautta, tiputetaan roinat omiin lokeroihinsa ja ajetaan taas vaa'an kautta ulos. Toteutunut veloitus sitten auton painon muutoksen mukaan.
      On ihan näppärää. Henkilökuntaahan noissa on tosiaan paikalla tosi nihkeästi työssäkäyvälle, mutta itsekin olen käynyt viemässä vanhoja huonekaluja puoli kymmeneltä lauantai-iltana.

      Lainaa

    24. Tyrnimarja 5.8.2024 23:33
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Nyt on muuten natsimatto.

      Lainaa

    25. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Litton: Onko se patja kellastunu ja sitä ei vaan näy mun näytön kirkkaissa väreissä vai mikä siinä on vikana? Näyttää ilmasena annetuksi patjaksi ihan hyvältä.
      On se kellastunut tuon kuluman ympäriltä

      Lainaa

    26. Platku kavioeläin 12.8.2024 14:48
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Mutta toisaalta myöskin "uusi" ei tuossa välttämättä tarkoita pakasta vedettyä, vaan käytettyä mutta itselle uutta. Yksityishenkilöiltä ostettaessa harvoin saa neuvoteltua mukaan tuollaista palvelua.
      Viimeksi kun parisänkymme oli käyttöikänsä lopussa, neuvoteltiin juurikin yksityisen myyjän kanssa, että vie mennessään meidän vanhan sängyn pois. Hänellä oli pakettiauto, meillä ei. Päästiin hinnasta sopuun.

      Lainaa

    27. Herkkä kulkunen 16.8.2024 12:51
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Kuolematon hyttynen: Nyt on vähän pelottavaa 😳 En lukenut hellamokan ryhmää. Silti arvasin 99% varmasti aivolohko-kommentista kenestä Paulista on kyse, vaikken häntä edes tunne, enkä tuossa ryhmässäkään ole. Ei päässyt yllättämään, että oli porilaisesta ryhmästä kyse.
      Arvasitko myös Reijon sukunimen ja miten se voisi liittyä kommenttiin?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hella, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, liesi, matonpesu, matot, matto, mattojen pesu, patja