Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Johan on asuntomarkkinat! Osa 45

Haluaisitko tietää tämän vuokranantajastasi?
Johan on asuntomarkkinat! Osa 45

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Kätevä peruna 22.8.2024 0:26
      Tulos: +307 (313 ääntä)
      Hauska tuo Tarjan "sori", aivan kuin Irma itsensä takia varoittelisi.

      Lainaa

    2. Naimaton ankka 22.8.2024 0:30
      Tulos: +194 (198 ääntä)
      Voi Tarja 🙈

      Lainaa

    3. Hölmö sika 22.8.2024 0:44
      Tulos: +134 (138 ääntä)
      Onko "Hostel" kirjoittaja käyttänyt AI:ta vai google kääntäjää? Tostahan saa melki selkoa =D

      Lainaa

    4. Tulos: +253 (261 ääntä)
      Hölmö sika: Onko "Hostel" kirjoittaja käyttänyt AI:ta vai google kääntäjää? Tostahan saa melki selkoa =D
      Mä luulen, että ennemminkin sieniä.

      Lainaa

    5. Hölmö sika 22.8.2024 2:27
      Tulos: -22 (86 ääntä)
      Sukka hai: Mä luulen, että ennemminkin sieniä.
      Jeh tai kannabis-piikkiä, vaiko kovia viinoja josta pää vasta kunnolla sekaisin meneekin.

      Lainaa

    6. Tulos: +81 (87 ääntä)
      Sähkösaunahan kellarissa olis ihan hemmetin hyvä tuollaiselle ihmiselle. Se on jo valmiiksi vuorattu jollain folion tapaisella aineella. Riittäisi vain yksi rulla lisää oven päälisiksi. Ehkäpä Hostel oli vain liian laiska vuoraamaan oveakin.

      Lainaa

    7. Ventti flamingo 22.8.2024 2:53
      Tulos: +23 (31 ääntä)
      Sukka hai: Mä luulen, että ennemminkin sieniä.
      Jotain jännästi hapokasta.

      Lainaa

    8. Lakaistu aprikoosi 22.8.2024 4:59
      Tulos: +153 (155 ääntä)
      Suosittelen kyllä kertomaan eroaikeista vaimolle ennen Facebookia. Taitaa Maria menettää aikamoisen voittajan

      Lainaa

    9. Tulos: +124 (132 ääntä)
      sodulla

      Lainaa

    10. Kopiseva hyttynen 22.8.2024 6:41
      Tulos: +70 (98 ääntä)
      Lakaistu aprikoosi: Suosittelen kyllä kertomaan eroaikeista vaimolle ennen Facebookia. Taitaa Maria menettää aikamoisen voittajan
      Ymmärrän kyllä hyvin jos haluaa asunnon löytää ennen eroaikeista kertomista, etenkin jos suhteessa on väkivaltaa tai vastaavaa.

      Lainaa

    11. Räkäpää 22.8.2024 6:50
      Tulos: +165 (169 ääntä)
      Kopiseva hyttynen: Ymmärrän kyllä hyvin jos haluaa asunnon löytää ennen eroaikeista kertomista, etenkin jos suhteessa on väkivaltaa tai vastaavaa.
      Kyllä, mutta silloin sitä tuskin huudellaan facessa ennakkoon.

      Lainaa

    12. Vastarannan kiiski 22.8.2024 7:13
      Tulos: +98 (102 ääntä)
      Eihän tuo sotu riitä mihinkään vuokraamiseen. Pankkitilin käyttäjätunnus ja salasana vaaditaan vielä.

      Lainaa

    13. Tarttumaton ananas 22.8.2024 7:46
      Tulos: +32 (36 ääntä)
      Nyt oli niin hyvä ilmoitus että teki jopa mieli muuttaa Kuusaalle

      Lainaa

    14. Sokeriton alligaattori 22.8.2024 8:08
      Tulos: +67 (75 ääntä)
      Hölmö sika: Onko "Hostel" kirjoittaja käyttänyt AI:ta vai google kääntäjää? Tostahan saa melki selkoa =D
      Ei ole. AI osaa yhdyssanat, välimerkit ja isot kirjaimet. 😅

      Lainaa

    15. Loppumaton norsu 22.8.2024 8:19
      Tulos: +62 (74 ääntä)
      Ja se on nykyään muuten hetu eikä sotu

      Lainaa

    16. Jäätynyt sakaali 22.8.2024 8:43
      Tulos: +71 (73 ääntä)
      Tarja taitaa olla sellainen kaveri joka jakaa kaiken tiedon kun kysyy tai kysymättä, helppo kohde huijareille.

      Lainaa

    17. Kiistelty aprikoosi 22.8.2024 8:43
      Tulos: -67 (97 ääntä)
      Ihmiset aikalailla suotta varjelee sitä henkilötunnustaan kuin viimeistä päivää. Se on tarkoitettu ainoastaan yksilöimään mahdolliset kokonimikaimat toisistaan. Sitä ei käytetä, eikä tule käyttää minkään näköiseen tunnistautumiseen. Ja jos joku taho sitä sellaiseen käyttää, niin menee heidän tappiokseen. Toki jotain pientä kiusaa sillä pystyy ehkä tekemään ja ei sitä nyt ehkä ihan ilman mitään syytä kannata julkisesti internetissä kaikille huudella. Mutta sama homma nimi+puhelinnumero -kombolla, jolla sitä kiusaa pystyy tekemään vielä enemmän.

      Lainaa

    18. Aurattu peura 22.8.2024 8:57
      Tulos: +98 (100 ääntä)
      Kiistelty aprikoosi: Ihmiset aikalailla suotta varjelee sitä henkilötunnustaan kuin viimeistä päivää. Se on tarkoitettu ainoastaan yksilöimään mahdolliset kokonimikaimat toisistaan. Sitä ei käytetä, eikä tule käyttää minkään näköiseen tunnistautumiseen. Ja jos joku taho sitä sellaiseen käyttää, niin menee heidän [...]
      Jos soitat vaikka puhelinoperaattorille niin kyllä ne hetulla tunnistaa. Kyllä sillä aika paljonkin kiusaa saa aikaiseksi. Esim. lopettaa liittymät tai tilata ties mitä. Toki kaikki saa jälkikäteen selvitettyä muta kyllä siitä soppa syntyy.

      Lainaa

    19. Fluorattu tomaatti 22.8.2024 8:57
      Tulos: +38 (44 ääntä)
      Kiistelty aprikoosi: Ihmiset aikalailla suotta varjelee sitä henkilötunnustaan kuin viimeistä päivää. Se on tarkoitettu ainoastaan yksilöimään mahdolliset kokonimikaimat toisistaan. Sitä ei käytetä, eikä tule käyttää minkään näköiseen tunnistautumiseen. Ja jos joku taho sitä sellaiseen käyttää, niin menee heidän [...]
      Ainakin takavuosina pk-seudulla julkisen liikenteen tarkastajat tyytyivät kiinni jääneen asiakkaan itse kertomaan sotuun, jos asiakkaalla ei ollut henkkareita mukana. Esim. tuttava sai laskun kotiin, vaikka oli kuukausilippu. Lippua näyttämällä pääsi pälkähästä. Jos ei oli ollut lippua näyttää sille päivälle niin se olis ollut voi voi.

      Lainaa

    20. Fluorattu tomaatti 22.8.2024 9:02
      Tulos: +53 (57 ääntä)
      Niin ja ei sillä hetulla (ja myös nimellä tässä tapauksessa) pelköstään välttämättä teekään mitään, mutta netistä saattaa saada muitakin henkilötietoja identiteettivarkautta varten. Noin hövelit ihmiset varmaan jakelee muitakin henkilötietojaan turhan helposti.

      Lainaa

    21. Kiistelty aprikoosi 22.8.2024 9:36
      Tulos: +27 (33 ääntä)
      Fluorattu tomaatti: Ainakin takavuosina pk-seudulla julkisen liikenteen tarkastajat tyytyivät kiinni jääneen asiakkaan itse kertomaan sotuun, jos asiakkaalla ei ollut henkkareita mukana. Esim. tuttava sai laskun kotiin, vaikka oli kuukausilippu. Lippua näyttämällä pääsi pälkähästä. Jos ei oli ollut lippua näyttää sille päivälle niin se olis ollut voi voi.
      Vaikka ei lippua olisi ja asian olisi riitauttanut, niin tuskin olisi kestänyt oikeudellista tarkastelua ja kaatunut viimeistään siinä vaiheessa. Jonkun satunnaisen henkilötunnuksenhan voi kuka tahansa keksiä päästään, jos henkilötunnuksen ei tarvitse edes mätsätä minkään nimeen kanssa. Ei tuolta pohjalta tulisi minkään tahon jaella mitään maksuja mihinkään suuntaan.  En jaksa uskoa että enää tänä päivänä tuollaisia käytäntöjä olisi missään.

      Lainaa

    22. Kiistelty aprikoosi 22.8.2024 9:38
      Tulos: -1 (23 ääntä)
      Aurattu peura: Jos soitat vaikka puhelinoperaattorille niin kyllä ne hetulla tunnistaa. Kyllä sillä aika paljonkin kiusaa saa aikaiseksi. Esim. lopettaa liittymät tai tilata ties mitä. Toki kaikki saa jälkikäteen selvitettyä muta kyllä siitä soppa syntyy.
      Useimmilla operaattoreilla tällaisistakin tulee vahvistusviesti puhelimeen/sähköpostiin. Siinä vaiheessa kun ilmoittaa että en ole mitään perunut, niin homma tyssää siihen.  Mutta joo kaikenlaista tällaista pientä kiusaa joku ilkeämielinen pystyisi tekemään, joten siksi sanoinkin että ei niitä ihan tietentahtoen kannata jaella. Mutta paljon kiusaa pystyy tekemään osoitteella ja puhelinnumerollakin. Esim. vaikka tilailemaan pitsoja kotiovelle, jota tietty internetin likakaivo-osasto onkin harrastanut kun jonkun nettikuuluisuuden osoite on vuotanut. Mutta mitään oikeaa taloudellista vahinkoa tuolla ei pysty aiheuttamaan.

      Lainaa

    23. Tulos: +39 (41 ääntä)
      No, mutta hienoa, että Juha ja Jenni ovat noinkin avoimia ajatuksistaan, arvoistaan ja asenteistaan. Ei tule sitten ilmi ja yllätyksenä vasta vuokraamisen jälkeen, jos enemmänkin ovat vuokralaisen kanssa tekemisissä.

      Lainaa

    24. Tulos: +23 (27 ääntä)
      Fluorattu tomaatti: Niin ja ei sillä hetulla (ja myös nimellä tässä tapauksessa) pelköstään välttämättä teekään mitään, mutta netistä saattaa saada muitakin henkilötietoja identiteettivarkautta varten. Noin hövelit ihmiset varmaan jakelee muitakin henkilötietojaan turhan helposti.
      Ja myöskin, mitä enemmän henkilötietoja on jo valmiiksi tiedossa sitä helpommin saa ne loput selville. Siksi ei kannata aiheetta kertoa niitäkään tietoja joilla ei yksistään vielä mitään tekisi.

      Lainaa

    25. Itseasiassa 22.8.2024 11:35
      Tulos: +27 (33 ääntä)
      Kiistelty aprikoosi: Useimmilla operaattoreilla tällaisistakin tulee vahvistusviesti puhelimeen/sähköpostiin. Siinä vaiheessa kun ilmoittaa että en ole mitään perunut, niin homma tyssää siihen.  Mutta joo kaikenlaista tällaista pientä kiusaa joku ilkeämielinen pystyisi tekemään, joten siksi sanoinkin että ei niitä ihan tietentahtoen [...]
      Niin, joku pitkäkyntinen saattaa vaikka itse tehdä sähköpostiosoitteen ja laittaa jonkun prepaidnumeron mukaan. Tai vaikka omansa, jos ei ole enää omistajalle mitään väliä. Eihän se keksitty puhelinnumero mene operaattorille läpi, mutta se voi mennä moneen muuhun hövelimpään kauppaan. Ja sähköpostiosoitteen oikeaa omistajaa ei taas kukaan tarkista. 
      Ei ole montaa kuukautta, kun tarkistin että edelleen tietoturva-asiantuntijat kehoittavat tuhoamaan kaikki tunnistettavat tiedot ennen paperien hävittämistä, ellei sitten vie niitä tietoturvaroskikseen. Näihin kuuluu jo nimi, osoite ja puhelinnumero. Nuo väärien tyyppien käsissä eivät ole mikään pieni kiusa, vaan piina voi jatkua vuosia. Nuo ovat vielä arvokasta tietoa, niitä voi ihan myydä eteenpäin. 

      Lainaa

    26. Itseasiassa 22.8.2024 11:37
      Tulos: +20 (24 ääntä)
      Janin ja Marian on varmaan aikakin jo erota. Ainakin tulos aika pitkä pariterapia, jos aviopuoliso julkisesti heittäisi edes läpällä, että avioero on tulossa.

      Lainaa

    27. Kuolematon hyttynen 22.8.2024 12:04
      Tulos: -21 (25 ääntä)
      Olikohan Janin vaimo etsimässä kämppää miehen selän takana, kun tuossa ryhmässä oli?

      Lainaa

    28. Asunnoton noita 22.8.2024 13:57
      Tulos: +8 (16 ääntä)
      Mulla oli 90-luvulla kaverikirja, jossa kysyttiin sotua. Ja toki osoitteet ja puhelinnumerot löytyivät siihen aikaan puhelinluettelosta. Vasta myöhemmin on kielletty jakamasta näitä tietoja ulkopuolisille.

      Lainaa

    29. Lehtevä puhveli 22.8.2024 17:34
      Tulos: -2 (12 ääntä)
      Hölmö sika: Jeh tai kannabis-piikkiä, vaiko kovia viinoja josta pää vasta kunnolla sekaisin meneekin.
      Ei tarvii viinoja, kaljalla saa pään niin sekaisin, että ei voi verrata yhtäkään huumetta kyseisen hermostomyrkyn aiheuttamaan tilaan, jossa ei tajua mitään.

      Lainaa

    30. Hontelo delfiini 22.8.2024 21:12
      Tulos: -8 (12 ääntä)
      Lehtevä puhveli: Ei tarvii viinoja, kaljalla saa pään niin sekaisin, että ei voi verrata yhtäkään huumetta kyseisen hermostomyrkyn aiheuttamaan tilaan, jossa ei tajua mitään.
      Klassikko. Joka ei tietenkään pidä paikkaansa, mutta ei haittaa. Tämä "niimmutkunmutkun..." jatkaa elämäänsä vielä pitkään.

      Lainaa

    31. Seko paprika 22.8.2024 21:13
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      Asunnoton noita: Mulla oli 90-luvulla kaverikirja, jossa kysyttiin sotua. Ja toki osoitteet ja puhelinnumerot löytyivät siihen aikaan puhelinluettelosta. Vasta myöhemmin on kielletty jakamasta näitä tietoja ulkopuolisille.
      Joo, ennen oli moni asia eri tavalla, eikä asioista seurannut edes teoriatasolla samoja juttuja mitä nykyään.

      Lainaa

    32. Lääkitetty alokas 22.8.2024 21:14
      Tulos: +7 (15 ääntä)
      Kiistelty aprikoosi: Ihmiset aikalailla suotta varjelee sitä henkilötunnustaan kuin viimeistä päivää. Se on tarkoitettu ainoastaan yksilöimään mahdolliset kokonimikaimat toisistaan. Sitä ei käytetä, eikä tule käyttää minkään näköiseen tunnistautumiseen. Ja jos joku taho sitä sellaiseen käyttää, niin menee heidän [...]
      Vähänpä tiedät.

      Lainaa

    33. Nuutunut pehmelö 22.8.2024 21:46
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Kiistelty aprikoosi: Ihmiset aikalailla suotta varjelee sitä henkilötunnustaan kuin viimeistä päivää. Se on tarkoitettu ainoastaan yksilöimään mahdolliset kokonimikaimat toisistaan. Sitä ei käytetä, eikä tule käyttää minkään näköiseen tunnistautumiseen. Ja jos joku taho sitä sellaiseen käyttää, niin menee heidän [...]
      Tähän tarkoitukseen hetu/sotu aikanaan tehtiin. Erottamaan ihmiset toisistaan, ei miksikään tunnistautumis järjestelmäksi.

      Lainaa

    34. Nuti sammakko 23.8.2024 7:47
      Tulos: -2 (14 ääntä)
      Nuutunut pehmelö: Tähän tarkoitukseen hetu/sotu aikanaan tehtiin. Erottamaan ihmiset toisistaan, ei miksikään tunnistautumis järjestelmäksi.
      Eikö olekin kummallista että tämäkin järjestelmä saattaa olla kehittynyt ja muuttunut sen jälkeen kun se on luotu? Aina yhtä huolestuttavaa kun huomaa että on ihmisiä, joille muuttuva maailma on niin täynnä ihmeitä, etteivät he käsitä sitä ollenkaan.

      Lainaa

    35. Kiistelty aprikoosi 23.8.2024 8:37
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Nuti sammakko: Eikö olekin kummallista että tämäkin järjestelmä saattaa olla kehittynyt ja muuttunut sen jälkeen kun se on luotu? Aina yhtä huolestuttavaa kun huomaa että on ihmisiä, joille muuttuva maailma on niin täynnä ihmeitä, etteivät he käsitä sitä ollenkaan.
      Paitsi vaan että tuon osalta ei ole kehittynyt tai muuttunut mihinkään. Korkeintaan tuo asia on sisäistetty hieman paremmin, kun firmoille tullut takkiin näiden johdosta. Jotkut leväperäisemmät tahot sitä saattavat edelleen tunnistautumisen välineenä käyttää, mutta itse ottavat siinä riskin että eivät tiedä kenen kanssa asioivat. Pieni selvittelyn vaiva siitä toki tulee sille, kenen henkilötunnusta on virheellisesti käytetty, mutta taloudelliset haitat jäävät sille joka on virheellisesti antanut sillä tunnistautua.

      Lainaa

    36. Uhkaava taistelija 23.8.2024 9:44
      Tulos: -4 (14 ääntä)
      Loppumaton norsu: Ja se on nykyään muuten hetu eikä sotu
      Sotua käytetään vieläkin. Käsittääkseni jossain Helsingin suunnilla ollaan puhuttu "hetusta" jo ainakin kaksikymmentä vuotta, mutta esimerkiksi Kuopiossa ainakin viisi vuotta sitten puhuttiin vielä "sotusta". Ja puhun nimenomaan valtion virastoista; Kela, poliisi, verohallinto.

      Lainaa

    37. Laiha tuhatjalkainen 23.8.2024 9:57
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      Itseasiassa: Niin, joku pitkäkyntinen saattaa vaikka itse tehdä sähköpostiosoitteen ja laittaa jonkun prepaidnumeron mukaan. Tai vaikka omansa, jos ei ole enää omistajalle mitään väliä. Eihän se keksitty puhelinnumero mene operaattorille läpi, mutta se voi mennä moneen muuhun hövelimpään kauppaan. Ja sähköpostiosoitteen oikeaa [...]
      Nimi ja osoite on aika turhia ellet sitten ole asunut ja tiedä asuvasi montakymmentä vuotta siinä samassa osoitteessa. Nimelläkään ei tee hirveästi mitään ellei kyseessä ole niin uniikki nimi että niitä on vain muutama koko maassa. Mutta jos nimi on vaikka Sami Savolainen tai Minna Karjalainen niin ei tarvitse hirveästi pelätä, koska kyseisiä henkilöitä on varmaankin satoja ellei jopa tuhansia. Puhelinnumero on taas ihan eri asia. Sitä ei kannattaisi jakaa minnekään puolihuolimattomasti. Niille on kysyntää ja niitä myydään eteenpäin. Välillä jopa ihan uutisoidaankin niistä "automaattisista" puheluista jotka tulee jostain Hollannista tai Cayman-saarilta ja jos erehdyt vastaamaan niin se onkin joku palvelunumero johon vastaamisesta lähtee maksu. Tai sitten alkaa tulemaan niitä teksti- tai whatsapp-viestejä joissa sanotaan että sun pitää käyttää tätä linkkiä maksaaksesi tämän laskun että se lasku ei lähde suoraan ulosottoon. Lähisukulainen sai kesällä "Traficomilta" tällaisen tekstiviestin, jonka linkkiä klikkasi ja se vei suoraan hänen verkkopankkinsa kirjautumissivulle. Onneksi kysyi ääneen että mikä se tämä on, ennen kuin alkoi kirjautumaan sisään.

      Lainaa

    38. Osallistava kirsikka 23.8.2024 16:52
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Kiistelty aprikoosi: taloudelliset haitat jäävät sille joka on virheellisesti antanut sillä tunnistautua.
      Heh heh.  Hienoa teoriaa joka paljastaa että tietosi asiasta perustuu johonkin netistä lukemaasi asiaan eikä todellisuuteen.

      Lainaa

    39. Kirpeä Ahven 23.8.2024 22:31
      Tulos: +15 (17 ääntä)
      Kiistelty aprikoosi: Paitsi vaan että tuon osalta ei ole kehittynyt tai muuttunut mihinkään. Korkeintaan tuo asia on sisäistetty hieman paremmin, kun firmoille tullut takkiin näiden johdosta. Jotkut leväperäisemmät tahot sitä saattavat edelleen tunnistautumisen välineenä käyttää, mutta itse ottavat siinä riskin että eivät tiedä kenen [...]
      Jotkut leväperäisemmät tahot? Kokeilepa soittaa pankkiin, vakuutusyhtiöön tai sähköfirmaan. Ensimmäinen asia mitä kysytään aina on hetu asiakkaan tunnistamista varten.

      Lainaa

    40. Rapattu sorsa 24.8.2024 13:32
      Tulos: -4 (12 ääntä)
      Kirpeä Ahven: Jotkut leväperäisemmät tahot? Kokeilepa soittaa pankkiin, vakuutusyhtiöön tai sähköfirmaan. Ensimmäinen asia mitä kysytään aina on hetu asiakkaan tunnistamista varten.
      Niin. Eli ovat leväperäisiä asian suhteen. Mitä kohtaa et ymmärtänyt?

      Lainaa

    41. Kiistelty aprikoosi 25.8.2024 11:28
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Kirpeä Ahven: Jotkut leväperäisemmät tahot? Kokeilepa soittaa pankkiin, vakuutusyhtiöön tai sähköfirmaan. Ensimmäinen asia mitä kysytään aina on hetu asiakkaan tunnistamista varten.
      Kyllä ainakin omiin pankkiasiointeihin täytyy tunnistatutua pankkitunnuksilla / muu vahva tunnistautuminen. Ei onnistu minkään pankkiasian hoitaminen pelkällä henkilötunnuksella. Jos sinun pankissasi hoitavat asioita tuolla tapaa, niin suosittelen vaihtamaan pankkia aika nopeaan. Vakuutusyhtiöstä saattavat ehkä jotain tietoja antaa heikommalla tunnistautumisella, mutta uusien vakuutusten hommaaminen/vanhojen peruminen jne. vaatii kyllä vahvan tunnistautumisen. 
      Osallistava kirsikka: Heh heh.  Hienoa teoriaa joka paljastaa että tietosi asiasta perustuu johonkin netistä lukemaasi asiaan eikä todellisuuteen.
      No Heh heh. Ei tuota tarvitse edes mistään "netistä lukea", vaan ihan pelkkä yleistieto, maalaisjärki ja yli huoneenlämmön oleva älykkyysosamäärä tekevät tuosta päivänselvän asian.  Mutta sattuu minulla olemaan asiasta kyllä käytännön kokemustakin tuttavapiireistä. Erään vähän kyseenalaisissa piireissä pyörivän pojan "kaverit" olivat ilmeisesti onnistuneet jostain ostarin puhelinliikkeestä ostamaan puhelimen osamaksulla tuon pojan nimiin ilman että kukaan olisi edes henkkareita kysellyt. Yhtäkkiä vaan kotiin lävähti lasku iPhonen osamaksusta. Asia kuitenkin selvisi kahdella puhelulla. Ensimmäisenä poliisille rikosilmoitus ja toinen liikkeeseen, että nyt olette asioineet jonkun ihan muun henkilön kanssa. Penniäkään ei tarvinnut maksaa.

      Lainaa

    42. Epäuskottava kirahvi 25.8.2024 13:09
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Kiistelty aprikoosi: Kyllä ainakin omiin pankkiasiointeihin täytyy tunnistatutua pankkitunnuksilla / muu vahva tunnistautuminen. Ei onnistu minkään pankkiasian hoitaminen pelkällä henkilötunnuksella. Jos sinun pankissasi hoitavat asioita tuolla tapaa, niin suosittelen vaihtamaan pankkia aika nopeaan. Vakuutusyhtiöstä saattavat ehkä [...]
      "Erään pojan kaverit on ilmeisesti kerran jotain." Siinäpä sitä on todistetta ja kokemusta kerrakseen.

      Lainaa

    43. Vastuuton menninkäinen 26.8.2024 19:58
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      Tarjan touhusta tulee jotenkin isäni mieleen. Herttainen höntti.

      Lainaa

    44. Toottas Mäni 26.8.2024 22:10
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Vastuuton menninkäinen: Tarjan touhusta tulee jotenkin isäni mieleen. Herttainen höntti.
      Samaa mieltä.

      Lainaa

    45. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Hölmö sika: Onko "Hostel" kirjoittaja käyttänyt AI:ta vai google kääntäjää? Tostahan saa melki selkoa =D
      salaliittoteoreetikoiden jutut on aina kirjoitettu yhtä selkeästi. hauska, että saa asuntoilmoitukseenkin upotettua tuota samaa sekoilua. kai niiltä muutama hermosolu puuttuu aivoista tai jotain.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: asunnot, asunto, avioero, hetu, hörhö, luottotiedot, näyttö, omakotitalo, salaliittoteoreetikko, salaliittoteoriat, sotu, vaimo, vuokralainen, vuokrata