Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 26

Vaikuttaako some jo liikaa elämään?
Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 26

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 16 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Naimaton ankka 22.8.2024 0:38
      Tulos: +209 (213 ääntä)
      Hilkka, on oikein. Ja Perttikin taisi tajuta että olikin liian tiukkapipo kyseiseen ryhmään.

      Lainaa

    2. Tulos: -7 (79 ääntä)
      Hilkka ei tiedä että kysymyksen jälkeen tulee kysymysmerkki, eikä pistettä.

      Lainaa

    3. Jakautunut jääkarhu 22.8.2024 3:02
      Tulos: +62 (68 ääntä)
      Perttiä ei jäänyt kukaan kaipaamaan.

      Lainaa

    4. Rohkea biisoni 22.8.2024 7:44
      Tulos: -15 (45 ääntä)
      En tajua, miksi Johanna alkoi höpöttää jostain julkaisun poistamisesta vaikkei kukaan muu puhunut siitä mitään. Sitten kun Pertti toteaa, ettei ne haittaa pätkääkään (oletan, että ne julkaisujen poistamiset) ja silti jatketaan, että no näköjään haittaa vaikkei edelleenkään kukaan puhunut poistamisesta mitään kuin Johanna itse. Vai onko sitten kyse jo jostain aiemmista keskustelunaloituksista niihin liittyen? Silti vähän outoa tulla toiseen aiheeseen niihin liittyvää valitusta nostelemaan.

      Lainaa

    5. Urhea Pussieläin 22.8.2024 9:11
      Tulos: +90 (94 ääntä)
      Mua jaksaa ihmetyttää, että mikä noissa nimettömissä ryhmäjulkaisuissa ihmisiä niin riepoo. Jos asiallisen aloituksen tekee, niin onko sillä nimellä mitään väliä? Etenkin kun "Sirpa20v" voi oikeasti ollakin "Pentti 65v". Internetistä kun ei koskaan tiedä. Ottaako se niin luonnon päälle ettei pääse stalkkailemaan toisten profiileita? Ihmisillä voi olla monia syitä postailla nimettömänä: Oma kysymys hävettää, kohdalle on osunut elävässä elämässä häirikkö jolta haluaa pysytellä piilossa, netissä on kohdannut asiatonta häirintää, tai mitä muita syitä nyt onkaan. Toki voi kommentoida nimettömänä myös trollausmielessä, mutta aika toisia halveksuvia ja asiattomia kommentteja on internetti tulvillaan ihan nimelläkin kirjotettuna. Niitähän me tällä palstalla viikottain lueskellaan. Toisaalta pitäisi kai olla iloinen siitä, että maailmassa tuntuu olevan vieläkin paljon ihmisiä ketkä luottavat toisten rehellisyyteen. Ja keiden elämään ei ole osunut niitä hankalia häiriköitä, joiden takia ihmiset someen nimettömänä postailee.

      Lainaa

    6. Yrjö_Komero 22.8.2024 11:28
      Tulos: +29 (35 ääntä)
      Omituisimmat nimettömät julkaisut on roskalava/kirppisryhmissä. Hieman hankaloittaa asiointia, kun ei voi laittaa yksityisviestejä moiselle.

      Lainaa

    7. Intiimi peura 22.8.2024 12:09
      Tulos: +9 (15 ääntä)
      Rohkea biisoni: En tajua, miksi Johanna alkoi höpöttää jostain julkaisun poistamisesta vaikkei kukaan muu puhunut siitä mitään. Sitten kun Pertti toteaa, ettei ne haittaa pätkääkään (oletan, että ne julkaisujen poistamiset) ja silti jatketaan, että no näköjään haittaa vaikkei edelleenkään kukaan puhunut [...]
      Ihmettelin ensin samaa kunnes luin päivityksen uudestaan. Pelkkä väärinkäsitys kun Pertti kirjoittaa vähän miten sattuu.

      Lainaa

    8. Itseasiassa 22.8.2024 14:05
      Tulos: +5 (13 ääntä)
      Rohkea biisoni: En tajua, miksi Johanna alkoi höpöttää jostain julkaisun poistamisesta vaikkei kukaan muu puhunut siitä mitään. Sitten kun Pertti toteaa, ettei ne haittaa pätkääkään (oletan, että ne julkaisujen poistamiset) ja silti jatketaan, että no näköjään haittaa vaikkei edelleenkään kukaan puhunut [...]
      Jos tuosta on typistetty osa keskustelusta pois.

      Lainaa

    9. Rahakas sankari 23.8.2024 10:22
      Tulos: +4 (14 ääntä)
      Urhea Pussieläin: Mua jaksaa ihmetyttää, että mikä noissa nimettömissä ryhmäjulkaisuissa ihmisiä niin riepoo. Jos asiallisen aloituksen tekee, niin onko sillä nimellä mitään väliä? Etenkin kun "Sirpa20v" voi oikeasti ollakin "Pentti 65v". Internetistä kun ei koskaan tiedä. Ottaako se niin luonnon päälle ettei pääse stalkkailemaan [...]
      Ne joita tuollainen haittaa eivät todellakaan ymmärrä sosiaalista mediaa. Jos mulla nyt sattuisi olemaan jotain haavaumia perseessä enkä jostain syystä löytäisi tarkkaa tietoa milloin asiasta on syytä kysyä terveyskeskuksesta, niin aivan varmasti en sitä kysyisi omalla naamalla ja nimellä jostain facebookin ryhmästä jossa hyvällä tuurilla on se puolimiljoonaa ihmistä. Nimettömänä voisin asiasta tiedustella. En tiedä onko nämä valittajat jotain keski-iän jo ylittäneitä, lähempänä eläkeikää olevia ihmisiä, vai onko se oikeasti ihan vain sellainen "haluan tietää kuka tätä kysyy"-juttu. Vanhemmat ihmiset (poikkeuksia on) eivät tunnu ymmärtävän että vaikka olisi suljettu ryhmä niin se ei ole yksityinen. Ja vaikka sen jutun poistaisi niin se on mahdollista nähdä myös sen jälkeen. Se vanha "jos jotain laittaa internetiin se ei häviä sieltä koskaan" on vähän liioiteltua, mutta potentiaalisesti mahdollista.

      Lainaa

    10. Mäsä flamingo 23.8.2024 10:27
      Tulos: -4 (12 ääntä)
      Toj Karin: Hilkka ei tiedä että kysymyksen jälkeen tulee kysymysmerkki, eikä pistettä.
      Epäsuoran kysymyslauseen jälkeen ei todellakaan tule kysymysmerkkiä.

      Lainaa

    11. Järjestyksetön mehiläinen 23.8.2024 13:58
      Tulos: +3 (13 ääntä)
      Rahakas sankari: Ne joita tuollainen haittaa eivät todellakaan ymmärrä sosiaalista mediaa. Jos mulla nyt sattuisi olemaan jotain haavaumia perseessä enkä jostain syystä löytäisi tarkkaa tietoa milloin asiasta on syytä kysyä terveyskeskuksesta, niin aivan varmasti en sitä kysyisi omalla naamalla ja nimellä jostain facebookin ryhmästä [...]
      Haavaumat erityisesti selkäpuolella/perseessä on aina syy mennä lääkäriin, ei terveysasioista varsinkaan kysellä jossain somen keskustelupalstalla.

      Lainaa

    12. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Mäsä flamingo: Epäsuoran kysymyslauseen jälkeen ei todellakaan tule kysymysmerkkiä.
      En ole niin sanonutkaan että tulisi. "Joko onnistuu" ja "onko oikein" eivät ole epäsuoria kysymyslauseita.

      Lainaa

    13. Kynätön unikeko 23.8.2024 16:47
      Tulos: -8 (14 ääntä)
      Rahakas sankari: Ne joita tuollainen haittaa eivät todellakaan ymmärrä sosiaalista mediaa.
      Onneksi sinulla sentään on ymmärrystä ja tietoa vaikka muille jakaa. Mikään ei ole niin mukavaa kuin kaltaisesi visvapää pätemässä ja kertomassa muille kuinka asian laita oikein on.

      Lainaa

    14. Ahnas omena 23.8.2024 16:54
      Tulos: 0 (10 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Haavaumat erityisesti selkäpuolella/perseessä on aina syy mennä lääkäriin, ei terveysasioista varsinkaan kysellä jossain somen keskustelupalstalla.
      Miksi ei kyseltäisi, jos ei itse tiedä?

      Lainaa

    15. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Ahnas omena: Miksi ei kyseltäisi, jos ei itse tiedä?
      Siksi että vastaukset voi olla mitä vain ja täysin vääriitä tai pelkkää vittuilua. Yhtä tosia vastauksia  kuin se että kaikki myytävä huume on puhdasta huumetta ilman rotanmyrkkykä, talkkia  tms. "jatketta"

      Lainaa

    16. Tulos: -1 (1 ääni)
      Itseasiassa: Jos tuosta on typistetty osa keskustelusta pois.
      Ei ole, vaan viittaus on aiempaan postaukseen, jossa Pete on mylvinyt ja joka oli sittemmin poistettu.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: leivontatarvikekirppis, mummo, nimetön, puskaradio kempele, ryhmä