Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 69

Kun rikollinen ryhtyy yksityisetsiväksi.
Uutiskatsaus, osa 69

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -24 (72 ääntä)
      Haha näinpäs ton katinpenikan

      Lainaa

    2. Kasteltu neuvonantaja 22.8.2024 0:57
      Tulos: +241 (251 ääntä)
      Kerrankin kunnioitusta Aflechtin Henkalle. Nokkelasta ja rehellisestä vastauksesta. Ai niin joo, antoihan se sinä rikkaat ja köyhät ohjelmassa sille köyhälle rahaa. Toki kolikoina, ettei köyhä olisi unohtanut saavansa almuja. Mutta kuitenkin.

      Lainaa

    3. Hölmö sika 22.8.2024 2:30
      Tulos: -41 (43 ääntä)
      Pepi: Haha näinpäs ton katinpenikan
      Misä misä? Kerro meille muillekkin misä näet.

      Lainaa

    4. Hölmö sika 22.8.2024 2:34
      Tulos: -26 (36 ääntä)
      Pepi: Haha näinpäs ton katinpenikan
      Nih joo toi ei kommenttia vielä katti, sori turha kommentti :=]

      Lainaa

    5. Tulos: -195 (229 ääntä)
      Nyt en äkkiä keksi miten kupariputki ja veriplasma persiissä aiheuttaisi halun syödä tampooneja. Luulen enemmänkin että sekä kuparin työntäminen suoleen kuin hinku syödä tampooneja aiheutuu samasta asiasta Terolle.

      Lainaa

    6. Tahraton preeriasusi 22.8.2024 2:58
      Tulos: +81 (85 ääntä)
      Katsoin ensin että Jere Karalahti, mutta enempi kai se on pettäjä kuin etsivä.

      Lainaa

    7. Tinkimätön unikeko 22.8.2024 8:29
      Tulos: +80 (84 ääntä)
      Tahraton preeriasusi: Katsoin ensin että Jere Karalahti, mutta enempi kai se on pettäjä kuin etsivä.
      Mää taas katoin että Walter White.

      Lainaa

    8. Touhukas marja 22.8.2024 9:41
      Tulos: +160 (170 ääntä)
      tuo tamponijuttu on kyllä oikeasti jäänyt mietityttämään. luulisi, että valmistajilla olisi ollut edes jonkin sortin laatuseula esim. lyijyn suhteen. onhan kyseessä kuitenkin intiimituote.

      Lainaa

    9. Poropietari fretti 22.8.2024 9:42
      Tulos: +138 (138 ääntä)
      Niin Anne, kyllähän iskä tietty purkaa ne alkuperäiset normaalit portaat kun rakentaa lapsille reiän kerrosten väliin 🤦‍♀️

      Lainaa

    10. Notkuileva sirkka 22.8.2024 10:37
      Tulos: -75 (117 ääntä)
      Köyttä kiipeävällä tytöllä näyttää olevan käsissä lihaksia ja muutenkin aikuisen oloinen. Ei taida olla kuva ajalta kun isä reiän lattiaan porasi :D

      Lainaa

    11. Järjestyksetön mehiläinen 22.8.2024 11:20
      Tulos: -49 (85 ääntä)
      Touhukas marja: tuo tamponijuttu on kyllä oikeasti jäänyt mietityttämään. luulisi, että valmistajilla olisi ollut edes jonkin sortin laatuseula esim. lyijyn suhteen. onhan kyseessä kuitenkin intiimituote.
      Oikeastaan kaikesta vastaavasta voi löytää näitä metalleja, löytyyhän niitä meidän kehoistakin, eikä tällä hetkellä ole edes mitään tietoa, että ne metallit olisi mitenkään imeytymässä sinne pilluun. Yksi tutkimus, josta otettiin lähinnä otsikko mitä levitettiin ympäri somea pari päivää, ja aivan kauhea paniikki kaikkialla.🤔

      Lainaa

    12. Itseasiassa 22.8.2024 11:42
      Tulos: -9 (47 ääntä)
      Touhukas marja: tuo tamponijuttu on kyllä oikeasti jäänyt mietityttämään. luulisi, että valmistajilla olisi ollut edes jonkin sortin laatuseula esim. lyijyn suhteen. onhan kyseessä kuitenkin intiimituote.
      Ei se puuvillan tarkistaminen riitä, kun niihin nähtävästi vielä lisätään tehtaalla aineita, joilla on joku merkitys käyttöön. Ihan tyyliin tekee siitä liukkaamman tai haisee käytettyinä paremmalta. Suomessa ei edes mitenkään rajoiteta, mitä noihin saa laittaa, vaikka esim. seksileluissa taas on todella tarkkaa.

      Lainaa

    13. Tulos: -23 (69 ääntä)
      Jäin miettimään, että luuleeko Tero, että myös tampooni jätetään viikoksi paikalleen?

      Lainaa

    14. heimosenkeimo 22.8.2024 12:12
      Tulos: -22 (26 ääntä)
      anne pinnipää, kuinka kuuvaavaa.

      Lainaa

    15. Intiimi peura 22.8.2024 12:22
      Tulos: +31 (45 ääntä)
      Tutkimuksessa myös todettiin, ettei vielä tiedetä kulkeutuuko myrkylliset metallit kehoon.

      Lainaa

    16. Tulos: -76 (104 ääntä)
      Jäin miettimään, kuinka moni käyttää enää tamponeja tänä kuukuppien ja menkkapikkareiden aikakautena.

      Lainaa

    17. Kyllästynyt iskä. 22.8.2024 13:00
      Tulos: -20 (48 ääntä)
      Miksi Tero kuvittelee että Kalevin alkaisi tehdä mieli syödä tampooneita jos pitäisi viikon kupariputkea peräluukussa..

      Lainaa

    18. Jäykkä käärme 22.8.2024 13:51
      Tulos: +158 (174 ääntä)
      Jos oikeasti luette kyseisen tutkimuksen, siinä oli 30 eri merkkiä ja joka ainut niistä sisälsi sellaisia aineita mitä tuskin kukaan sisäänsä haluaisi. Ja ei tarvitse syödä ei, kyllä se p*llu osaa imeä ne lyijyt ja arsenikit ilman hampaitakin. Kyseessä on ensimmäinen ja ainut! tutkimus tamponeista ja mitä ne sisältãä. Vähän itsestä näin naisena tuntuu että eikö kukaan oikeasti p*skaakaan välitä että viitsisi vähän aikaisemmin tutkia kyseistä asiaa. Kyseessä kuitenkin on tuote jota valtaosa naisista käyttää melekin koko elämänsä. Huvikseni googletin nainen käyttää noin 11,400 tamponia elämänsä aikana. Ei ole ihan pieni määrä arsenikkia ja lyijyä mun mielestä... Mutta eihän me olla kuin puolet väestöstä joten mikisipä ketään kiinnostaisi

      Lainaa

    19. Itseasiassa 22.8.2024 14:28
      Tulos: +51 (55 ääntä)
      Tips: Jäin miettimään, kuinka moni käyttää enää tamponeja tänä kuukuppien ja menkkapikkareiden aikakautena.
      No, on niitä kertiksiä itselläkin varoiksi. Joskus esim. reissussa ei voi olla varma miten pääsee kuppia tyhjentämään tai ei halua kestositeitä jemmata likaisina moneksi päiväksi. Yleensä kun ne kuitenkin pitäisi pikaisesti huuhtaista ja jättää ilmavasti odottamaan ennen pesukonetta.

      Lainaa

    20. Tulos: -25 (41 ääntä)
      Kasteltu neuvonantaja: Kerrankin kunnioitusta Aflechtin Henkalle. Nokkelasta ja rehellisestä vastauksesta. Ai niin joo, antoihan se sinä rikkaat ja köyhät ohjelmassa sille köyhälle rahaa. Toki kolikoina, ettei köyhä olisi unohtanut saavansa almuja. Mutta kuitenkin.
      Kunnes selviää että hän on persu, sitten hän on pahempi kuin Tynkkynen, Trump ja Hitler yhteensä

      Lainaa

    21. Pidätetty sateenvarjo 22.8.2024 23:26
      Tulos: -15 (49 ääntä)
      Notkuileva sirkka: Köyttä kiipeävällä tytöllä näyttää olevan käsissä lihaksia ja muutenkin aikuisen oloinen. Ei taida olla kuva ajalta kun isä reiän lattiaan porasi 😁
      Minustakin näyttää aikuiselta naiselta, varmaan joku PT kun noin fitissä kunnossa. Kannatti iskän laittaa köysi aikanaan 👍🏻

      Lainaa

    22. Vauhdikas kirsikka 23.8.2024 10:08
      Tulos: -7 (21 ääntä)
      Toj Karin: Nyt en äkkiä keksi miten kupariputki ja veriplasma persiissä aiheuttaisi halun syödä tampooneja. Luulen enemmänkin että sekä kuparin työntäminen suoleen kuin hinku syödä tampooneja aiheutuu samasta asiasta Terolle.
      Se on aina hauskaa kun jotkut käyttää samoja nimimerkkejä ja joissain kommenteissa valittavat kuinka mokien henkilöt eivät osaa lukea kirjoitettua tekstiä, ja toisissa kommenteissa itse syyllistyvät täysin samaan asiaan. Jos aina esiintyisi täysin anonyymisti niin kukaan ei tietäisi minkälainen pösilö siellä on.

      Lainaa

    23. Tulos: -7 (25 ääntä)
      Vauhdikas kirsikka: Se on aina hauskaa kun jotkut käyttää samoja nimimerkkejä ja joissain kommenteissa valittavat kuinka mokien henkilöt eivät osaa lukea kirjoitettua tekstiä, ja toisissa kommenteissa itse syyllistyvät täysin samaan asiaan. Jos aina esiintyisi täysin anonyymisti niin kukaan ei tietäisi minkälainen pösilö siellä on.
      Kalevi puhuu tampoonin syömisestä. Tero sanoo että mielipide muuttuisi kun työntää kuparia perseeseen. Eli Teron mielestä kupari perseessä saa ihmisen haluamaan syömään tamppooneja. 
      Ei tuossa ole mitään epäselvää. Koko minun kommentin vitsi on, että vaikka nimenomaa tuo on se mitä Tero kirjaimellisesti sanoi, se tuskin oli sitä mitä hän oikeasti tarkoitti.
      Kerro lisää miten en ymmärtänyt mokan tekstiä?

      Lainaa

    24. Järjestyksetön mehiläinen 23.8.2024 13:43
      Tulos: -12 (28 ääntä)
      Intiimi peura: Tutkimuksessa myös todettiin, ettei vielä tiedetä kulkeutuuko myrkylliset metallit kehoon.
      Tämähän se, mutta jostain syystä meitä nyt sitten miinustellaan oikein urakalla, jos ei haluta panikoida jutun takia…

      Lainaa

    25. Järjestyksetön mehiläinen 23.8.2024 13:56
      Tulos: -24 (44 ääntä)
      Jäykkä käärme: Jos oikeasti luette kyseisen tutkimuksen, siinä oli 30 eri merkkiä ja joka ainut niistä sisälsi sellaisia aineita mitä tuskin kukaan sisäänsä haluaisi. Ja ei tarvitse syödä ei, kyllä se p*llu osaa imeä ne lyijyt ja arsenikit ilman hampaitakin. Kyseessä on ensimmäinen ja ainut! tutkimus [...]
      Itse taas ”näin naisena” en juurikaan ole järkyttynyt tai menetä yöuniani jokaisesta uudesta tutkimuksesta, joka taas kerran paljastaa asian X olevan huonoksi terveydelle tai tuotteen Y sisältävän jotain epämääräistä. Mä olen kuitenkin monien muiden naisten tavoin tiennyt jo vuosikymmeniä, ettei ne tamponit ole sen parempia terveydelle kuin muoviset siteetkään, ei niissä turhaan tule paketissa mukana varoituslistaa ja käyttöohjeita. Ihan maalaisjärkeä käyttämällä pääsee jo pitkälle, mutta koulutus auttaa mm. siinä tutkimusten ymmärtämisessä ja lähdekritiikissä, jottei heti ota klikkiotsikoita täytenä totuutena, vaan lukee sen alkuperäisen tutkimuksen kokonaan.
      Missään kohtaa ei olla käsketty käyttämään tamponeja tai väitetty niiden olevan jollain tapaa hyväksi - päin vastoin netti on pullollaan näitä uutisia ja varoituksia niiden käytöstä, ja toivottavasti kaikki niitä tamponeja käyttävät tietävät oman henkensä takia, miten helposti TSS:ään voi kuolla jätettyään oireet huomiotta. Kaikki nyt kumminkin toivottavasti osaa päätellä, ettei mikään esine, minkä sisälleen tunkee varsinkin pidemmäksi aikaa, ole mitenkään keholle normaali tai sinne luonnollisesti kuuluva asia.
      Loppujen lopuksi kaikki aiheuttaa syöpää ja vie meitä aina vain lähemmäs ja lähemmäs kuolemaa, erityisesti elämä.

      Lainaa

    26. Luokaton liitu 23.8.2024 13:56
      Tulos: -3 (35 ääntä)
      Notkuileva sirkka: Köyttä kiipeävällä tytöllä näyttää olevan käsissä lihaksia ja muutenkin aikuisen oloinen. Ei taida olla kuva ajalta kun isä reiän lattiaan porasi 😁
      Kyllä tuo menee helposti urheilevasta teinitytöstä, itselläkin oli pari kaveria tuon näköisiä kun harrasti yleisurheilua ja kiipeilylajeja. Ja voihan olla että kyseessä on vaikka perheen vanhin lapsi, ja köydellä on nuorempiakin käyttäjiä.

      Lainaa

    27. Gluteeniton rakki 24.8.2024 3:37
      Tulos: +17 (33 ääntä)
      Luokaton liitu: Kyllä tuo menee helposti urheilevasta teinitytöstä, itselläkin oli pari kaveria tuon näköisiä kun harrasti yleisurheilua ja kiipeilylajeja. Ja voihan olla että kyseessä on vaikka perheen vanhin lapsi, ja köydellä on nuorempiakin käyttäjiä.
      Aikuinen nainen tuo on. Googlaa jos et usko. Sinin videolla esiintyy sisko Suvi. Hirvittävä kasa miinusta faktasta.

      Lainaa

    28. Oiva kilpikonna 24.8.2024 13:33
      Tulos: -20 (34 ääntä)
      Gluteeniton rakki: Aikuinen nainen tuo on. Googlaa jos et usko. Sinin videolla esiintyy sisko Suvi. Hirvittävä kasa miinusta faktasta.
      Ketä kiinnostaa googlata jotain tuollaista? Lopeta vinkuminen.

      Lainaa

    29. Nesteytetty raataja 25.8.2024 7:41
      Tulos: +10 (26 ääntä)
      Tips: Jäin miettimään, kuinka moni käyttää enää tamponeja tänä kuukuppien ja menkkapikkareiden aikakautena.
      Ah, kuukuppipoliisi iski paikalle. Se 60-luvulla keksitty läppä "minun kroppa minun valinta" ei vissiin ole tohon porukkaan vielä ajatuksen tasolla uponnut.
      Ehkäisytapa? Naisen valinta.
      Lasten tekeminen? Naisen valinta.
      Kuukautistuote? Sen kertoo kuukautiskuppipoliisi, ja samalla haukkuu sinua maailman pilaajaksi jos se ei ole kuukautiskuppi.
      Esim. Yhden uuden kuluttajan tekeminen maailmaan on kuukuppipoliisille ok, vaikka se tenava käyttää 3 vuotta vaippoja joka varmaan volyyminä määrällisesti vastaa ainakin 15 vuoden pikkuhousunsuojia. Toki kuukuppipoliisi voi olla myös kestovaippapoliisi vapaa-ajallaan. Mutta jos nainen itse käyttää haluamaansa suojaa, se on maailman tuho.
      T: nainen jolla sivuun päin kääntynyt kohdun suu. Gynekologikin todennut että sulle ei kuukupit varmasti istu. Silti aina jonkun mielestä Pitäisi Vielä Kokeilla Eri Merkkiä tai Sä Et Ole Opetellut Vaan Käyttämään Sitä Se Sopii Kyllä Kaikille!!!

      Lainaa

    30. Läpikuultava pelikaani 25.8.2024 8:14
      Tulos: +29 (31 ääntä)
      Otsikossa lukee "aikoinaan remontin yhteydessä" niin voihan se olla tehty vaikka 20 vuotta sitten ja juttu tehty nyt

      Lainaa

    31. Tapetoitu hilleri 25.8.2024 14:32
      Tulos: +12 (20 ääntä)
      Läpikuultava pelikaani: Otsikossa lukee "aikoinaan remontin yhteydessä" niin voihan se olla tehty vaikka 20 vuotta sitten ja juttu tehty nyt
      Eikös tuota tossa yritetä selittääkin? Nyt fitissä kunnossa oleva aikuinen tytär siellä kiipeilee lapsuuden reiästä?

      Lainaa

    32. Uneton meduusa 25.8.2024 18:47
      Tulos: +9 (17 ääntä)
      Jäykkä käärme: Jos oikeasti luette kyseisen tutkimuksen, siinä oli 30 eri merkkiä ja joka ainut niistä sisälsi sellaisia aineita mitä tuskin kukaan sisäänsä haluaisi. Ja ei tarvitse syödä ei, kyllä se p*llu osaa imeä ne lyijyt ja arsenikit ilman hampaitakin. Kyseessä on ensimmäinen ja ainut! tutkimus [...]
      Ja sekin vielä, että vaikka se tamponi ei aiheuttaisikaan kuolemaa tai syöpää, on se joka tapauksessa tuote, joka pistetään herkkiä limakalvoja vasten, ja jota käytetään huomattavan usein ja toistuvasti.
      Esimerkiksi gynekologiset tulehdukset ovat toistuvina tai kroonistuvina pirullisia vaivoja, ja vulvodynia aiheuttaa pahimmillaan jatkuvia kipuja. En sano että tamponit aiheuttaisivat näitä, mutta ehkäpä kaikki mahdolliset altistavat tekijät olisivat kuitenkin huomion ja tutkimisen arvoisia, varsinkin kun kyse on jostain niin todella tavallisesta kuin tamponi.
      (Sekin on mielenkiintoista, että vaikka kosmetiikan pakkausselosteessa joka ainesosa täytyy kyllä luetella, sen sijaan kuukautissuojien tai esimerkiksi kondomien sisältämiä kemikaaleja esim. voimakkaasti kosketusallergiaa aiheuttavia hajusteita, ei välttämättä mainita missään...)

      Lainaa

    33. Läpikuultava pelikaani 26.8.2024 20:11
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Tapetoitu hilleri: Eikös tuota tossa yritetä selittääkin? Nyt fitissä kunnossa oleva aikuinen tytär siellä kiipeilee lapsuuden reiästä?
      Näin minäkin sen ymmärsin:)

      Lainaa

    34. Tulikuuma tonttu 27.8.2024 11:29
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Läpikuultava pelikaani: Näin minäkin sen ymmärsin:)
      Hyvä että joku ymmärsi.

      Lainaa

    35. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Nesteytetty raataja: Ah, kuukuppipoliisi iski paikalle. Se 60-luvulla keksitty läppä "minun kroppa minun valinta" ei vissiin ole tohon porukkaan vielä ajatuksen tasolla uponnut. Ehkäisytapa? Naisen valinta.Lasten tekeminen? Naisen valinta.Kuukautistuote? Sen kertoo kuukautiskuppipoliisi, ja samalla haukkuu sinua maailman pilaajaksi jos [...]
      Öh, mainitsin kyllä menkkapikkaritkin, jotka sopivat käsittääkseni kaikille anatomiasta riippumatta. Ja ihan vaan siis _pohdin_, koska omasta mielestä kertikset, niin siteet kuin tampoonit, ovat epämukavia. Toki moni käyttää ns. sekaisin noita eri vaihtoehtoja kuten joku tuolla mainitsekin, ja käsittääkseni monella vauvallakin käytetään kestoja ja kertiksiä sekaisin, Se on ihan sallittua - maailman ei tarvitse olla mustavalkoinen. Itsekin tunnen muuten useita, joille kuppi ei ole vaihtoehto - se on täysin luonnollista eikä siitä sen enempää kannata jankata. Moni ei myöskään tamponia voi käyttää anatomisista syistä. Siteiden sijasta menkkapikkarit _saattavat_ olla mukavampi vaihtoehto, vaan kuka tykkää mistäkin.

      Lainaa

    36. ToottasMäni 28.8.2024 16:26
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Tips: Öh, mainitsin kyllä menkkapikkaritkin, jotka sopivat käsittääkseni kaikille anatomiasta riippumatta.
      Itselleni ne ei oikein sovi. En tosin tarvitsekään niitä, koska olen MIES!

      Lainaa

    37. Tulos: +2 (4 ääntä)
      ToottasMäni: Itselleni ne ei oikein sovi. En tosin tarvitsekään niitä, koska olen MIES!
      Ootko kokeillut? Kai ne kaikenlaiset vuodot nappaa.

      Lainaa

    38. ToottasMäni 30.8.2024 16:44
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Tips: Ootko kokeillut? Kai ne kaikenlaiset vuodot nappaa.
      Harkitsen käyttöä!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: henry aflecht, köysi, myrkylliset metallit, olympialaiset, reikä, remontti, rikollinen, tutkimus, yksityisetsivä