Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 34

Ääniä tuonpuoleisesta?
Foliohattu kiristää, osa 34

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Vaivaton hanhi 26.9.2024 0:32
      Tulos: +229 (235 ääntä)
      Jos on F.O.L.I.O.hatulla annettu niin ei voi H.A.A.R.P.illa vaatia.

      Lainaa

    2. Kalvoinen Keeneri 26.9.2024 0:58
      Tulos: +66 (70 ääntä)
      Haa! Huu! Haa! Huuhaa!

      Lainaa

    3. Tornipöllö 26.9.2024 1:04
      Tulos: +375 (389 ääntä)
      Jotenkin huvittaa mielikuva siitä, että joku menee jonnekin hevonkuuseen harjoittamaan jotain henkien kanssa kommunikointia ja lopulta onnistuu saamaan yhteyden tuonpuoleiseen, mutta hengillä ei ole muuta sanottavaa kuin että eikö sulla herranjumala oo mitään parempaa tekemistä kuin hillua täällä.

      Lainaa

    4. Sniikki kissa 26.9.2024 1:29
      Tulos: +252 (272 ääntä)
      Ennen koronaa kukaan ei saanut sairauskohtauksia missään. Kaikki elivät ikuisesti. Sekin että äitini tuttava kuoli vuonna 1964 aivoverenvuotoon kolmikymppisenä johtui koronarokotteesta.

      Lainaa

    5. Kallis tyyny 26.9.2024 1:42
      Tulos: +87 (91 ääntä)
      Tornipöllö: Jotenkin huvittaa mielikuva siitä, että joku menee jonnekin hevonkuuseen harjoittamaan jotain henkien kanssa kommunikointia ja lopulta onnistuu saamaan yhteyden tuonpuoleiseen, mutta hengillä ei ole muuta sanottavaa kuin että eikö sulla herranjumala oo mitään parempaa tekemistä kuin hillua täällä.
      Jotenkin sellainen antikliimaksi 😆

      Lainaa

    6. Valitettava herukka 26.9.2024 1:43
      Tulos: +144 (156 ääntä)
      Sniikki kissa: Ennen koronaa kukaan ei saanut sairauskohtauksia missään. Kaikki elivät ikuisesti. Sekin että äitini tuttava kuoli vuonna 1964 aivoverenvuotoon kolmikymppisenä johtui koronarokotteesta.
      No siis joku urheilija kuoli joku aika sitten, ja yllätys että koronafoliot olivat tärisemässä kommenteissa
      Jos olisivat viitsineet lukea jutun, tietäisivät, että kyseisellä urheilijalla oli todettu sydänvika jo 2016

      Lainaa

    7. Tulos: +118 (124 ääntä)
      Liian leveät lierit foliohatussa, kun normaalit Altocumulus-pilvet noin pahasti yllättää.

      Lainaa

    8. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Fretti: Liian leveät lierit foliohatussa, kun normaalit Altocumulus-pilvet noin pahasti yllättää.
      Joo, foliohattuilijat ei kai ulkoile tai katsele taivaalle. Vilkuilevat verhon raosta kauhuissaan pilviä korkeintaan. Voi vaan kuvitella miten kauheata paniikkia sateenkaaripilvet lietsoisi :D

      Lainaa

    9. Itseasiassa 26.9.2024 6:31
      Tulos: +88 (92 ääntä)
      Joillekin maailma on ihan liian ihmeellinen paikka. Vai sittenkin liian tylsä, kun ihan normi arki ei riitä?

      Lainaa

    10. Lila herne 26.9.2024 7:04
      Tulos: +75 (83 ääntä)
      Valitettava herukka: No siis joku urheilija kuoli joku aika sitten, ja yllätys että koronafoliot olivat tärisemässä kommenteissa Jos olisivat viitsineet lukea jutun, tietäisivät, että kyseisellä urheilijalla oli todettu sydänvika jo 2016
      Ja miettikääpäs, kuinka riemuissaan nämä koronafoliot ovat ihmisten äkillisistä kuolemista.

      Lainaa

    11. Tulos: +88 (92 ääntä)
      Miksi kukaan tai mikään taho haluaisi tappaa kaikki ihmiset maapallolla koronarokotteilla tai noilla kemikaalijutuilla taivaalla. Vähä epäilen että ovat itse jotain kemikaalivanoja vetäneet nenään kun noin ahdistaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +67 (71 ääntä)
      On joku salaliitto meneillään mihin on esimerkiksi Bill Gates sekaantunut. Tavoitteena on vähentää rajusti ihmisten määrää, kai siksi että maapallo kestäisi meitä paremmin. Mietittiin porukalla vähän aikaa sitten, et totta kai maailman johtajien kannattaisi poistaa ensin kaikki salaliittoteoreetikot maailmasta. Näin ollen niillä foliohattujen haukkumilla "lampailla" ei kai luulisi olevan mitään hätää. Ollaan rokotteet otettu kiltisti jne. Mukautuvaa työvoimaa Gatesille sun muille.

      Lainaa

    13. Laaja salaatti 26.9.2024 7:58
      Tulos: +67 (71 ääntä)
      ”Todella julmia henkilöitä on taustalla jotka käskyttää tuollaista tuhoa tekemään kansoille että luonnolle.” Kyllä on tosiaan uskomattoman julmaa, että silloin tällöin muuttavat aurinkoisen kelin pilviseksi. Luonto kärsii varmasti valtavasti, kun eihän kasvit ja eläimet (kansoista puhumattakaan) ole yhtään tottuneet siihen, että joskus on pilvistä.

      Lainaa

    14. Kimo sonni 26.9.2024 8:16
      Tulos: +71 (73 ääntä)
      Jotenkin nuo pilviä säikkyvät tyypit on karmaisevia. Kaikki tieto ja koulutus mikä meillä on, ja silti tietämättömyys ja silkka typeryys saa jalansijaa. Minut se saa pelkäämään yhteiskunnan romahtamista, ymmärrän että se on mahdollista. Okei, otan ehkä heidät liian vakavasti.

      Lainaa

    15. karvaturpa 26.9.2024 8:19
      Tulos: +12 (34 ääntä)
      Suomi on täynnä avohoitopotilaita.

      Lainaa

    16. Kynätön kenguru 26.9.2024 8:20
      Tulos: +42 (44 ääntä)
      Vaikeaa ja monimutkaista tappaa ihmisiä pandemioilla + rokotteilla, kun se pahus lyö maailmantaloudenkin kuralle vuosiksi. Jos todella haluaisivat harventaa väkeä, niin neutronipommi vahingossa ja se siitä.

      Lainaa

    17. Tulos: +38 (42 ääntä)
      Vaivaton hanhi: Jos on F.O.L.I.O.hatulla annettu niin ei voi H.A.A.R.P.illa vaatia.
      Kyllä, HAARP on totta. Kävin kerran Sodankylän geofysiikan observatoriossa eli EISCATin pohjoisella asemalla ja totesin, että saatana, ne tohtorit muistuttivat hulluja professoreita, jotka käyttivät suurimman osan päivästä sen miettimiseen, miten välineillä voi vaikuttaa ihmismassoihin. Ihan olivat silmänlumetta ionosfäärin pystyluotaukset, geomagneettiset mittaukset ja seismiset mittaukset. Päivän aikana ne tyypit painelivat monta kertaa ympärilleen pälyillen ja ilkeästi hohottaen laitteilleen ja suuntasivat ne taivaalle pahat mielessä.

      Lainaa

    18. Tulos: +64 (66 ääntä)
      Koskahan muuten ne koronarokotteen aiheuttamat massakuolemat alkaa? Tässä nyt vähän aikaa jo odoteltu, mutta kun ei tapahdu mitään. Kemikaalivanatkin vaikuttaa melko laimeilta, luulisi illuminatin nyt osaavan kokata parempaakin tavaraa. Tai sitten eliitti on jo paennut Antarktiksen ulottuvuusportista ja meidät on jätetty tänne litteälle planeetalle ihmettelemään.

      Lainaa

    19. Vihanta soturi 26.9.2024 10:33
      Tulos: +25 (29 ääntä)
      Mia: On joku salaliitto meneillään mihin on esimerkiksi Bill Gates sekaantunut. Tavoitteena on vähentää rajusti ihmisten määrää, kai siksi että maapallo kestäisi meitä paremmin. Mietittiin porukalla vähän aikaa sitten, et totta kai maailman johtajien kannattaisi poistaa ensin kaikki [...]
      Veikkaan, että jos porukkaa alettaisiin vähentämään isolla kädellä, niin talous romahtaisi. Se ei liene miljardöörien eduksi.

      Lainaa

    20. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Mikä on ”tipupiikki”? 🤔🐥

      Lainaa

    21. Matala bataatti 26.9.2024 10:38
      Tulos: +27 (29 ääntä)
      Nää kaverit on katsoneet liikaa Salaisia kansioita.

      Lainaa

    22. Räkäpää 26.9.2024 10:39
      Tulos: +34 (36 ääntä)
      Ronde: Koskahan muuten ne koronarokotteen aiheuttamat massakuolemat alkaa? Tässä nyt vähän aikaa jo odoteltu, mutta kun ei tapahdu mitään. Kemikaalivanatkin vaikuttaa melko laimeilta, luulisi illuminatin nyt osaavan kokata parempaakin tavaraa. Tai sitten eliitti on jo paennut Antarktiksen [...]
      Noh noh. Onhan sitä vielä se vaihtoehto että se tekee kaikki steriileiksi kymmenen vuoden sisällä ja lapsia ei sitten enää synny tai sitten se tappaakin vaan vähän pidemmällä viiveellä tai tai tai tai tai... :D Ihan sama mitä tapahtuu niin se saahaan kyllä sopimaan muottiin

      Lainaa

    23. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Laura: Mikä on ”tipupiikki”? 🤔🐥
      Tuli mieleen lintuinfluenssa. Oliko siihen joskus rokote?

      Lainaa

    24. Tulos: +30 (32 ääntä)
      karvaturpa: Suomi on täynnä avohoitopotilaita.
      Suomi? Kyllä ne on englanninkielisiä ne videot, joihin mm. litteään Maahan uskovat perustavat kantansa. Internetin aikakaudella jokainen vinouma saa vahvistusta ympäri maailmaa.

      Lainaa

    25. Kateellinen mestari 26.9.2024 10:52
      Tulos: +32 (34 ääntä)
      Sniikki kissa: Ennen koronaa kukaan ei saanut sairauskohtauksia missään. Kaikki elivät ikuisesti. Sekin että äitini tuttava kuoli vuonna 1964 aivoverenvuotoon kolmikymppisenä johtui koronarokotteesta.
      Kyllä foliot niiden välille saa jonkin yhteyden. Käänteisesti takautuvasti. Jos piikkejä ei olisi tullut 2020 niin ei olisi kuollut tuolloin. Kuitenkin tätä koronasalaliittoa valmisteltiin jo tuolloin ja kuoli testierään. Vitsi, näitähän on helppo keksiä tosta vaan, ilmankos näitä tupsahtaa niin kuin sieniä sateella 😁. Mutta parhaat elävät pitkään tyyliin litteä tai ontto maa, kuussa ei ole käyty jne.

      Lainaa

    26. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Matala bataatti: Nää kaverit on katsoneet liikaa Salaisia kansioita.
      Tai kuvitelleet, että se oli dokumenttisarja.

      Lainaa

    27. Avarakatseinen puuma 26.9.2024 10:56
      Tulos: +25 (27 ääntä)
      Vihanta soturi: Veikkaan, että jos porukkaa alettaisiin vähentämään isolla kädellä, niin talous romahtaisi. Se ei liene miljardöörien eduksi.
      Eikä Billin niitä kannata vähentää jotka ostavat Microsoftin tuotteita 🤣. Folio kai se pitäisi myrkyttää niin hattuilijoista pääsisi eroon. Oikeasti varmaan noihin piikkeihin pitäisi laittaa jotain semmoista, millä niiden ottajat saa immuniteetin jotain vastaan, mitä sitten myöhemmin levitettäisiin ilmakehään. Sillähän se hoituisi. Ironisesti vaan juuri sillä tavalla kuin foliot ovat pelänneet, mutta koituisikin heidän kohtalokseen.

      Lainaa

    28. Risa vaatekappale 26.9.2024 11:02
      Tulos: +30 (32 ääntä)
      Itseasiassa: Joillekin maailma on ihan liian ihmeellinen paikka. Vai sittenkin liian tylsä, kun ihan normi arki ei riitä?
      Näillä on monesti yhteistä se, etteivät käytä päihteitä (paljon uskovaisia kuten Kärkkäinen), moni ei käy töissä tai muuten vaan on paljon vapaata aikaa "tehdä omia tutkimuksia" ja sitten jossain asiassa joskus valtiovalta tai joku muu on sortanut tai kaventaa omaa tapaa elää (jälleen uskovaiset ja muut konservatiivit joille homosaatio ja woke on uhka), tai sitten itse on kokenut syrjintää uskon, vamman tai muun takia. Tapahtunut ehkä jotain ikävää ja tuntuu että se on yhteiskunnan vika. Joten taustalla täytyy olla jotain mistä ei valtamedia ja päättäjät puhu.

      Lainaa

    29. Periytyvä luumu 26.9.2024 11:05
      Tulos: +38 (40 ääntä)
      Valitettava herukka: No siis joku urheilija kuoli joku aika sitten, ja yllätys että koronafoliot olivat tärisemässä kommenteissa Jos olisivat viitsineet lukea jutun, tietäisivät, että kyseisellä urheilijalla oli todettu sydänvika jo 2016
      Pahin oli, kun foliot levitti ympäri nettiä miten on nuori, julkisuudesta tuttu ihminen yllättäen kuollut ja varmasti rokotteen syy. Syy oli se, että ko. ihminen oli päihderiippuvainen ja teki itsemurhan. 
      Jotenkin tuo täysin välinpitämätön repostella ihmisten kuolemalla ja niistä suorastaan riemuitseminen on kammottavaa

      Lainaa

    30. Rusehtava pähkinä 26.9.2024 11:27
      Tulos: +25 (29 ääntä)
      Risa vaatekappale: Näillä on monesti yhteistä se, etteivät käytä päihteitä (paljon uskovaisia kuten Kärkkäinen), moni ei käy töissä tai muuten vaan on paljon vapaata aikaa "tehdä omia tutkimuksia" ja sitten jossain asiassa joskus valtiovalta tai joku muu on sortanut tai kaventaa omaa tapaa elää (jälleen uskovaiset ja muut [...]
      Tai vaan pakottava tarve uskoa johonkin minkä vain pieni joukko tietää ja kuulua siis omaan parempaan porukkaan. Ja muut on väärässä ja lampaita. Eli samaa kuin uskonnot. Siksi näissä on paljon uskovaisia.

      Lainaa

    31. Malisiöösi roska 26.9.2024 11:35
      Tulos: +30 (32 ääntä)
      Tänään sataa vettä. Tätä ounastelinkin aiemmin. Kiitos Sanna Marin!

      Lainaa

    32. Joidenkin mielestä fretti 26.9.2024 12:08
      Tulos: +26 (28 ääntä)
      Zippo: Joo, foliohattuilijat ei kai ulkoile tai katsele taivaalle. Vilkuilevat verhon raosta kauhuissaan pilviä korkeintaan. Voi vaan kuvitella miten kauheata paniikkia sateenkaaripilvet lietsoisi 😁
      Homotuputus värjää jo meidän pilvetkin 🤯

      Lainaa

    33. Metsästetty monni 26.9.2024 13:34
      Tulos: +1 (11 ääntä)
      Kynätön kenguru: Vaikeaa ja monimutkaista tappaa ihmisiä pandemioilla + rokotteilla, kun se pahus lyö maailmantaloudenkin kuralle vuosiksi. Jos todella haluaisivat harventaa väkeä, niin neutronipommi vahingossa ja se siitä.
      Eikös pandemian aikana käynyt lopulta niin, että jälleen rikkaat rikastuivat ja köyhät köyhtyivät? En noihin koronajuoniin usko mutta yksi maailmantalouden kuralle meno ei rikkaimpia vaikuta kauheasti satuttavan.

      Lainaa

    34. Särötön hanki 26.9.2024 15:02
      Tulos: +20 (22 ääntä)
      Pitää kyllä oikeasti olla päässä jotakin vialla että uskoo noihin kemikaalivanoihin ja rokotusteorioihin. Sama just ne litteät maat ja muut. Tosi vaikea uskoa että nämä olisi päässeet edes peruskoulua läpi.

      Lainaa

    35. Lukematon kotka 26.9.2024 15:59
      Tulos: +19 (21 ääntä)
      Oman asuinpaikkakuntani puskaradiossa kauhisteltiin tässä taannoin kuinka kemikaalivanoja taas levitetään. Kuulemma tällä tavalla valmistellaan maata ensi vuonna alkavaa sotaa varten. Pari kysymystä vain herää. Tämän toiminnan taustalla on tietenkin jokin synkeä taho, jossa on töissä paljon ihmisiä. Jos meidän päällemme kylvetään myrkkyä 10000 metrin korkeudesta, se leviää todella laajalle. Kuinka tässä suunnitelmassa mukana olevat kykenevät itse suojautumaan tältä myrkyltä? Säänmuokkauksesta myös puhuttiin ja mainittiin hopeajodidi. Tässä on tottakin mukana jopa. Hopeajodidia kylvetään toisinaan pilviin jotka sataisivat joka tapauksessa, että saataisiin ne joko satamaan tyhjiin ettei sade pilaa jotain tärkeää tapahtumaa, tai että saataisiin sade osumaan viljelymaille. Suomessa tätä ei olla tehty koskaan. Mutta toisaalta, tietolähteeni tähän oli Ilmatieteen laitos joka on valtamedian hallinnassa, eikä tubettaja joka tietää asiat paremmin. Se tosin nostaa minun osakkeitani, että tutkin asiaa netissä ihan itse. Se tuntuu olevan näille hötöpäille tärkein tutkintametodi. Mutta entäpä jos lähdetään hetkeksi leikkiin mukaan ja kuvitellaan että tämä kaikki onkin totta. Meitä siis myrkyttää jokin pahantahtoinen taho. Mitä ihmettä kukaan meistä pystyisi tekemään estääkseen sen? Ilmavirtojen kulkua on aika vaikea päätellä täältä maan pinnalta käsin että pystyisi nuo myrkkylaskeumat välttämään. Ja toisaalta kun samojen ihmisten mielestä myös maskin käyttö myrkyttää ihmiset. Eli kuolema tässä taitaa korjata joka tapauksessa. Ainoa ero on siis se, että osa meistä pelkää hirveästi kaikkea sitä ennen ja osa ei. Kuulun mielihyvin jälkimmäiseen ryhmään. Ja laittaisivat nyt hemmettivieköön joskus semmoset myrkyt jotka oikeasti tehoaisivat...

      Lainaa

    36. Kukkiva tölli 26.9.2024 19:46
      Tulos: +12 (12 ääntä)
      Tornipöllö: Jotenkin huvittaa mielikuva siitä, että joku menee jonnekin hevonkuuseen harjoittamaan jotain henkien kanssa kommunikointia ja lopulta onnistuu saamaan yhteyden tuonpuoleiseen, mutta hengillä ei ole muuta sanottavaa kuin että eikö sulla herranjumala oo mitään parempaa tekemistä kuin hillua täällä.
      Tästä pitäisi piirtää Fingerpori-sarjakuva!

      Lainaa

    37. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Nyt vittu Heidi. Ne on pilviä.

      Lainaa

    38. Nuutunut pehmelö 26.9.2024 22:32
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Avarakatseinen puuma: Eikä Billin niitä kannata vähentää jotka ostavat Microsoftin tuotteita 🤣. Folio kai se pitäisi myrkyttää niin hattuilijoista pääsisi eroon. Oikeasti varmaan noihin piikkeihin pitäisi laittaa jotain semmoista, millä niiden ottajat saa immuniteetin jotain vastaan, mitä sitten myöhemmin levitettäisiin ilmakehään. [...]
      Viimeisinä sanoinaan: Minä tiesin tämän!

      Lainaa

    39. Nuutunut pehmelö 26.9.2024 22:33
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Malisiöösi roska: Tänään sataa vettä. Tätä ounastelinkin aiemmin. Kiitos Sanna Marin!
      Vois jo loppua toi Sannan fanitus.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: haarp, nyt se alkaa, onnettomuus, piikki, pilver, pilvet, puhe, salaliittoteoriat, taivas, tuli, yliluonnollinen, yliluonnollista, äänet, ääni