Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 113

Hei sinä nuori nainen, joka istuit vieressäni lennolla...
Mielensäpahoittajat, osa 113

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 29 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Harteeton myyrä 26.9.2024 0:53
      Tulos: +128 (142 ääntä)
      Ehkä kaikille parasta ettei Mirja mene asiakkaaksi tuonne "kun on niin vaikeata" 🤷‍♀️. Toisaalta, pakohuoneet on niin mennyttä, nykyisin etsitään ravintoloita nettivinkkien perusteella 🔎.

      Lainaa

    2. Paljon myyrä 26.9.2024 1:03
      Tulos: +171 (179 ääntä)
      Harteeton myyrä: Ehkä kaikille parasta ettei Mirja mene asiakkaaksi tuonne "kun on niin vaikeata" 🤷‍♀️. Toisaalta, pakohuoneet on niin mennyttä, nykyisin etsitään ravintoloita nettivinkkien perusteella 🔎.
      Ei se ollut sinne missään vaiheessa oikeasti menossakaan. Halusi vain pahoittaa mielensä ja päästä valittamaan.

      Lainaa

    3. Alistettu hamsteri 26.9.2024 1:06
      Tulos: +97 (107 ääntä)
      Mirja ei jaksa nähdä vaivaa kaivelulle, mutta taisi jäädä kaivelemaan sen verran että oli pakko jäädä vänkäämään.

      Lainaa

    4. Kivulias matelija 26.9.2024 1:25
      Tulos: +115 (123 ääntä)
      Ei ravintola ole ylimielinen asiakkaita kohtaan, jos Mirja ei löydä perille. Mirja kun ei ole asiakas.

      Lainaa

    5. Tallentumaton kivi 26.9.2024 2:06
      Tulos: +219 (227 ääntä)
      "Ensin olin kiitollinen, että sain oloa helpotettua, mutta sitten muistin, ettet pidä oksennustani taivaan lahjana, josta vain juuri ja juuri pystyit luopumaan, vaan molemmat saatiin jotain hyvää siirtymisestä, eikä vain minä ja nyt suututtaa!"

      Lainaa

    6. Tulos: +185 (191 ääntä)
      Nimetön: osa ihmisistä ei kestä kuunnella oksentamisen ääniä ollenkaan, kun rupee itseään oksettamaan.

      Lainaa

    7. Kuolematon hyttynen 26.9.2024 5:30
      Tulos: -16 (52 ääntä)
      Mä ymmärrän aavistuksen Mirjan pointtia vaikken hänen tapaansa pointtinsa esiintuomiseen ymmärräkään. Facebookissa törmää jatkuvasti mainoksiin ja suosituksiin, joissa ei kerrota sijaintia, eikä aina edes paikan nimeä. Hyvästä mainoksesta löytyy kaikki oleellinen tieto, ravintolan ollessa kyseessä sijainti on oleellinen. Miksi mainostaja (1 henkilö) jättää kertomatta tiedon, jonka jo tietää, ja olettaa että kaikki potentiaaliset asiakkaat (x-määrä henkilöitä) kyllä jaksaa nähdä vaivan tiedon etsimiseen? Aika moni sivuuttaa moisen ilmoituksen, ja jatkaa seuraavaan julkaisuun.

      Lainaa

    8. Lila herne 26.9.2024 6:41
      Tulos: +138 (142 ääntä)
      Zippo: Nimetön: osa ihmisistä ei kestä kuunnella oksentamisen ääniä ollenkaan, kun rupee itseään oksettamaan.
      Minulla myös vähäinenkin oksennuksen haju aiheuttaa välittömän yökkäysrefleksin. En kyllä tuomitsisi ympäriltäni kaikkoavia ihmisiä, jos itse alkaisin oksentaa julkisella paikalla, vaan ymmärtäisin heitä täysin.

      Lainaa

    9. Tulos: +118 (120 ääntä)
      Jos itse oksentelisin lentokoneessa tai jossain julkisella paikalla niin en kyllä kehtaisi loukkaantua jos ja kun ihmiset vetäytyisivät. Sen verran karmeaa korinaa tulee siinä ohessa että itseäkin hirvittänyt joskus kun pönttöä halaillut. Onneksi ei ole ihan hetkeen joutunut yrjöämään, vähensin alkoholin käyttöä huolella niin ei tarvi pönttöä halailla. Ruokamyrkytys on tietysti asia erikseen.

      Lainaa

    10. Jämtti makkara 26.9.2024 7:18
      Tulos: +140 (144 ääntä)
      "Jos minä kärsin, niin sinäkin kärsit. Ja jos et halua kärsiä, olet epä-empaattinen ja itsekäs mulkku, joka haluaa vaan nöyryyttää lisää."

      Lainaa

    11. Nuuka gaselli 26.9.2024 7:34
      Tulos: +88 (90 ääntä)
      Jos koneessa kerran oli tyhjiä paikkoja, olisi tuolle henkilölle pitänyt järjestää paikka käytävältä koneen takaosasta.

      Lainaa

    12. Tulos: +5 (39 ääntä)
      Tätähän se nykysin on, että loukkaannutaan kaikesta mahollisesta 🤷🏻‍♂️

      Lainaa

    13. Näköalaton öykkäri 26.9.2024 8:08
      Tulos: +63 (67 ääntä)
      Wiltsu: Tätähän se nykysin on, että loukkaannutaan kaikesta mahollisesta 🤷🏻‍♂️
      Eiköhän näitä loukkaantujia ole ollut aikojen alusta, ne vaan pääsevät valitettavasti ääneen paljon suuremman yleisön edessä nykyään. Itse ainakin muistan lapsuudesta ysäriltä useammankin varsinkin vähän vanhemman sukupolven ihmisen jotka myös loukkaantui kyllä ihan jokaisesta asiasta. Myös aivan järjettömän typerää puolesta loukkaantumista muistan myös.

      Lainaa

    14. Altis kantojuhta 26.9.2024 8:15
      Tulos: +19 (25 ääntä)
      Siihen juontaja-Kurikka-juttuun liittyen: Miten se nuoruus ja naisokettamus tuohon juttuun liittyivät? Oliko tarkoitus jotenkin osoittaa, että nuoret naiset ajattelevat vain itseään?

      Lainaa

    15. Tulos: +88 (92 ääntä)
      Siis olisiko tuon naisen pitänyt selittää tämä paikanvaihdos niin, että ”siirryn kaverin viereen taaemmas, jotta sinulla olisi enemmän tilaa, koska et selvästikään voi hyvin”? Melko itsekeskeistä, jos muiden ihmisten reaktiot pitäisi aina nähdä juuri hänen kauttaan.

      Lainaa

    16. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Näköalaton öykkäri: Eiköhän näitä loukkaantujia ole ollut aikojen alusta, ne vaan pääsevät valitettavasti ääneen paljon suuremman yleisön edessä nykyään. Itse ainakin muistan lapsuudesta ysäriltä useammankin varsinkin vähän vanhemman sukupolven ihmisen jotka myös loukkaantui kyllä ihan jokaisesta asiasta. Myös aivan järjettömän typerää puolesta loukkaantumista muistan myös.
      Ihmiset usein kokonaan unohtavat miten paljon maailma on oikeasti muuttunut viimeisen reilu kahdenkymenen vuoden aikana ja osaavat arvioida asioita vain sillä perusteella mitä omassa välittömässä läheisyydessä on tapahtunut. Kuten jo Plato osoitti 2400 vuotta sitten, tätä oman navan ympäryksen pitämistä koko maailmana on tapahtunut läpi ihmiskunnan historian.

      Lainaa

    17. Ruuviton sirkka 26.9.2024 9:49
      Tulos: +14 (24 ääntä)
      Toj Karin: Ihmiset usein kokonaan unohtavat miten paljon maailma on oikeasti muuttunut viimeisen reilu kahdenkymenen vuoden aikana ja osaavat arvioida asioita vain sillä perusteella mitä omassa välittömässä läheisyydessä on tapahtunut. Kuten jo Plato osoitti 2400 vuotta sitten, tätä oman navan ympäryksen pitämistä koko maailmana on tapahtunut läpi ihmiskunnan historian.
      Platon, ei Plato.

      Lainaa

    18. Tietämätön siili 26.9.2024 10:04
      Tulos: +43 (45 ääntä)
      Nuuka gaselli: Jos koneessa kerran oli tyhjiä paikkoja, olisi tuolle henkilölle pitänyt järjestää paikka käytävältä koneen takaosasta.
      Aivan, ihme kun matkustamohenkilökunta ei ole huomannut tuota. Heidän kuuluu tarkkailla matkustajien olotilaa jos joku vaikuttaa sairaalta tmv.

      Lainaa

    19. Tulos: +34 (36 ääntä)
      Kuolematon hyttynen: Mä ymmärrän aavistuksen Mirjan pointtia vaikken hänen tapaansa pointtinsa esiintuomiseen ymmärräkään. Facebookissa törmää jatkuvasti mainoksiin ja suosituksiin, joissa ei kerrota sijaintia, eikä aina edes paikan nimeä. Hyvästä mainoksesta löytyy kaikki oleellinen tieto, ravintolan ollessa [...]
      Ymmärrät kai, että tuossa ravintola teki omalle FB-seinälleen postauksen? Ajatteletko, että ravintoloiden pitäisi pistää joka ikiseen postaukseensa osoitteet, aukioloajat yms yms? Varsinkin, kun postaukset menevät lähtökohtaisesti vain niille henkilöille, jotka seuraavat kyseistä ravintoolaa ja silloin oletettavasti tietävät, missä se on tai ainakin ovat kykeneviä selvittämään sen, jos kiinnostuvat.

      Lainaa

    20. Neutraali Nöyhtä 26.9.2024 11:20
      Tulos: -32 (36 ääntä)
      Boomereilta, zoomereilta ja naisilta (kaikki ikäluokat) pitäs kieltää netti

      Lainaa

    21. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Mirja ei joko ole elänyt aikaa ennen intternettiä tai on jo kerennyt dementoitua niin pahasti, ettei muista kuinka entisaikuseen ihan itse, ilman klikkailuja, piti paperikartasta tai puhelinluettelon takaa etsiä kartalta palveluiden sijainti.

      Lainaa

    22. It's a deal 26.9.2024 12:46
      Tulos: +26 (26 ääntä)
      Lila herne: Minulla myös vähäinenkin oksennuksen haju aiheuttaa välittömän yökkäysrefleksin. En kyllä tuomitsisi ympäriltäni kaikkoavia ihmisiä, jos itse alkaisin oksentaa julkisella paikalla, vaan ymmärtäisin heitä täysin.
      Enemmän ärsyttäisi jos porukka kaikkoamisen sijasta tulisi siihen nojailemaan, taputtelemaan selkään ja kyselemään "Mitä kuuluu Fennoskandiaan?"

      Lainaa

    23. Kirpeä Ahven 26.9.2024 13:13
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      Facebookiin kyllä ilmantuu ties mitä mainoksia ja yritysten postauksia, jotka "saattaisi kiinnostaa sinua", vaikka kyseinen ravintola/tapahtumapaikka olisi 600 kilometrin päässä kotikunnastasi. Ei vika tietenkään yrittäjän ole, vaan facebookin algoritmin. Sikäli kuitenkin ymmärrän Mirjaa jos hän kuvittelee, että se yritys itse jakelee nuita päivityksiä ihmisille.

      Lainaa

    24. Uniikki raataja 26.9.2024 14:06
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      Näitä näkee päivittäin "monee hei toi prisma on auki tänää?" "onks jouluna auki?" "missä tää rafla on?" Kyselyitä kaupungin faceryhmät täys, ku ei prkl jakseta klikata yhtä tai kahta nappia oikeessa paikassa, vaan käytetään yleensä huomattavasti enemmän aikaa seilata facebookkiin sitä kysymään ja odotellaan että joku sen tiedon sulle kaivaa.

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Ruuviton sirkka: Platon, ei Plato.
      Englanniksi Plato, suomeksi Platon. En ollut täysin varma kuka sen luolavertauksen esitti ja haussa ensimmäinen vaihtoehto oli englanniksi. Ei käynyt mielessäkään että se ei ole suomeksi sama, koska siitä on melkein 15 vuotta kun olen viimeksi keskustellut suomeksi filosofiasta. Englanniksi melkein viikoittain. Mutta kiitos korjauksesta.

      Lainaa

    26. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Toj Karin: Englanniksi Plato, suomeksi Platon. En ollut täysin varma kuka sen luolavertauksen esitti ja haussa ensimmäinen vaihtoehto oli englanniksi. Ei käynyt mielessäkään että se ei ole suomeksi sama, koska siitä on melkein 15 vuotta kun olen viimeksi keskustellut suomeksi filosofiasta. Englanniksi melkein viikoittain. Mutta kiitos korjauksesta.
      Se on antiikin kirjailijoiden kohdalla melkein enemmän sääntö kuin poikkeus, että englanniksi käytössä on joku anglismiväännös, suomeksi tupataan käyttämään alkuperäisnimiä. Kreikan tapauksessa toki latinalaiselle aakkostolle translitteroituna.

      Lainaa

    27. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Jämtti makkara: "Jos minä kärsin, niin sinäkin kärsit. Ja jos et halua kärsiä, olet epä-empaattinen ja itsekäs mulkku, joka haluaa vaan nöyryyttää lisää."
      Kysymyshän ei ollut siitä että ko henkilö vaihtoi paikkaa vaan MITEN SEN TEKI. Ilmeisesti. Ja kokeilepa ruokamyrkytystä... Ja kyllä olisin varmasti vaihtanut itsekin paikkaa ja oksentajana en olisi loukkaantunut siitä että vierestäni poistutaan mutta asian voi ilmaista niin monella tapaa. Mutta niinhän sitä nykyään pitää kaikesta loukkaantua, siitäkin kun joku ei tuskissaan osaa käyttäytyä ah niin täydellisesti.

      Lainaa

    28. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Sanmperi: Jos itse oksentelisin lentokoneessa tai jossain julkisella paikalla niin en kyllä kehtaisi loukkaantua jos ja kun ihmiset vetäytyisivät. Sen verran karmeaa korinaa tulee siinä ohessa että itseäkin hirvittänyt joskus kun pönttöä halaillut. Onneksi ei ole ihan hetkeen joutunut yrjöämään, [...]
      Ei loukkaantunut siitä siirtymisestä. Opettelepa lukemaan.

      Lainaa

    29. Taidoton kesyhanhi 26.9.2024 21:31
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Minä ajattelin että sehän on suorastaan kohteliasta että sanoo jotain vieruskaverille paikan vaihtamisesta eikä vaan katso pahasti ja poistu tuppisuuna, kuten yleinen suomalainen tapa olisi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: curry, lento, oksentaa, osoite, pahoinvointi, ravintola, ruokamyrkytys, sijainti