Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 27

Vaadin välittömiä toimia ryhmän ylläpitäjältä.
Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 27

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 28 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Alistettu hamsteri 10.9.2024 0:38
      Tulos: +225 (235 ääntä)
      Haluaisin ymmärtää Helenan ajatuksen juoksua 👍

      Lainaa

    2. Tulos: +174 (182 ääntä)
      Ois vissiin kehaissu jotakuta tekijää. En tiedä miksei sitten kehuisi julkisestikin. Joskus mysteeripäivitykset on mysteereitä ihan vain, jotta päivityksen tekijä saisi huomiota.

      Lainaa

    3. Järjestyksetön mehiläinen 10.9.2024 1:13
      Tulos: +43 (51 ääntä)
      Alistettu hamsteri: Haluaisin ymmärtää Helenan ajatuksen juoksua 👍
      Vaikuttaisi jo enemmän sprintiltä.

      Lainaa

    4. Tulos: +5 (21 ääntä)
      Akrasia: Ois vissiin kehaissu jotakuta tekijää. En tiedä miksei sitten kehuisi julkisestikin. Joskus mysteeripäivitykset on mysteereitä ihan vain, jotta päivityksen tekijä saisi huomiota.
      Eikö ne ole sellaisia aina?

      Lainaa

    5. Tulos: -26 (68 ääntä)
      Mariella on kyl pointti... "Sensuroimaton Naistenhuone", jossa kuitenkin sensuroidaan?

      Lainaa

    6. Tulos: -19 (41 ääntä)
      Voisikohan Helenasta käyttää nimitystä huomiohuorailija.

      Lainaa

    7. Painoton patsas 10.9.2024 6:54
      Tulos: +52 (54 ääntä)
      Tiina yritti keskustella asiallisesti, muttei onnistunut siinä...eli Tiina keskusteli epäasiallisesti?

      Lainaa

    8. Erinlainen flamingo 10.9.2024 7:44
      Tulos: +57 (67 ääntä)
      Alistettu hamsteri: Haluaisin ymmärtää Helenan ajatuksen juoksua 👍
      Helena halusi kehua jotakuta, mutta ei julkisesti vaan yksityisviestillä. Aki päätteli jostain että Helena haluaa kehua itseään ja alkoi vittuilla, mutta Helenaa ei kiinnostanut selittää että ei itseään vaan jotakuta muuta, koska hölmönä kuvitteli että kaikki kyllä ymmärtää mitä tarkoitti. Ehkä.

      Lainaa

    9. Hämyisä ämpäri 10.9.2024 7:49
      Tulos: +62 (66 ääntä)
      Ufo hai: Mariella on kyl pointti... "Sensuroimaton Naistenhuone", jossa kuitenkin sensuroidaan?
      Mä poistuin sensuroimattomasta naistenhuoneesta, koska alko ärsyttään sääntöjen määrä ja yp:n tapa tuoda nää säännöt ilmi. Anona meni läpi esim jos kysy, että mikä tää patti mun jalassa on, mutta ei kysely raskaudesta, koska kyllä se pitäis pystyä postaamaan omalla naamalla... Missään ei oo mitään logiikkaa siinä ryhmässä ja tosiaan sensuroimattomassa ryhmässä sääntöjä enemmän, kun melkein missään muussa ryhmässä missä olen... Ja joo, facella on omat säännöt, mutta tällä yp:llä on kyllä siihen liuta lisää omia. 
      Myös tää, että feissarimokiin on päätyny sieltä (taas) julkaisu aiheuttaa varmasti (taas) pskamyrskyn ja anojen poiston ajaksi x, jos ne nyt on ylipäätään ollu käytössä hetkeen. Yp siis käyttää anojen poistoa rangaistuskeinona. Joskus oli postaus, jossa yp totesi, että anot on pois päältä niin kauan, kunnes joku tunnustaa lähetäneensä jutun feissarimokiin... 
      Alko ärsyttään ja poistuin kokonaan, naurettavaa menoo

      Lainaa

    10. Kirpeä Ahven 10.9.2024 7:50
      Tulos: -52 (56 ääntä)
      Alistettu hamsteri: Haluaisin ymmärtää Helenan ajatuksen juoksua 👍
      Helena tarjosi remonttipalvelua. Omastaa mielestään osaa uusia ja kunnostaa niitä hyvin. En tiedä oliko se nyt niin vaikea ymmärtää? Itse ajattelin että Akikin ymmärsi, mutta härnäsi vain tarkoituksella.

      Lainaa

    11. Murheeton mehiläinen 10.9.2024 8:11
      Tulos: +4 (20 ääntä)
      Mulle tuli lähinnä mieleen, että kehua olisi joku tietyn alueen tai tietyn ikäluokan (tai molempia) ilmaisu asiasta puhumiselle tarkemmin eli haluaa käydä tarkempia lisätietoja asiasta läpi lähinnä yksityisviestillä eikä julkisesti. Vähän kuin jossain päin puhua = haastaa tai muu vastaavan tyyppinen.

      Lainaa

    12. Tulos: +55 (59 ääntä)
      Kirpeä Ahven: Helena tarjosi remonttipalvelua. Omastaa mielestään osaa uusia ja kunnostaa niitä hyvin. En tiedä oliko se nyt niin vaikea ymmärtää? Itse ajattelin että Akikin ymmärsi, mutta härnäsi vain tarkoituksella.
      "En voi itseäni kehua, kun en tee ikkunoita tai ovia"

      Lainaa

    13. Römeä hedelmä 10.9.2024 9:34
      Tulos: +12 (26 ääntä)
      Murheeton mehiläinen: Mulle tuli lähinnä mieleen, että kehua olisi joku tietyn alueen tai tietyn ikäluokan (tai molempia) ilmaisu asiasta puhumiselle tarkemmin eli haluaa käydä tarkempia lisätietoja asiasta läpi lähinnä yksityisviestillä eikä julkisesti. Vähän kuin jossain päin puhua = haastaa tai muu vastaavan tyyppinen.
      Juurikin näin. 😁 Itselle tuo oli ihan selvä ilmoitus, eikä mikään moka, kun meillä päin käytetään kehua = kertoa. "Työkaveri kehu, että kävi jo hakemassa uuen kahavipaketin, niin meiän ei tarvihte."

      Lainaa

    14. Neuloutuva sohvaperuna 10.9.2024 9:49
      Tulos: +29 (37 ääntä)
      Erinlainen flamingo: Helena halusi kehua jotakuta, mutta ei julkisesti vaan yksityisviestillä. Aki päätteli jostain että Helena haluaa kehua itseään ja alkoi vittuilla, mutta Helenaa ei kiinnostanut selittää että ei itseään vaan jotakuta muuta, koska hölmönä kuvitteli että kaikki kyllä ymmärtää mitä tarkoitti. Ehkä.
      Mä taas tulkitsin että Helena halusi suosituksia hyvästä remonttipalvelusta, joita kokeneemmat voisi tulla kehumaan hänelle yksityisviestein.

      Lainaa

    15. Kirpeä Ahven 10.9.2024 10:30
      Tulos: +19 (23 ääntä)
      Mimmi: "En voi itseäni kehua, kun en tee ikkunoita tai ovia"
      Ohoh. Huonostipa luin. No en sitten minäkään ymmärrä Helenan ajatustenjuoksua.

      Lainaa

    16. Tulos: +27 (33 ääntä)
      Hämyisä ämpäri: Mä poistuin sensuroimattomasta naistenhuoneesta, koska alko ärsyttään sääntöjen määrä ja yp:n tapa tuoda nää säännöt ilmi. Anona meni läpi esim jos kysy, että mikä tää patti mun jalassa on, mutta ei kysely raskaudesta, koska kyllä se pitäis pystyä postaamaan omalla naamalla... Missään ei oo mitään logiikkaa siinä [...]
      Varsinkin tuo yp-Hanna kuvittelee olevansa jumalasta seuraava, en itseasiassa edes tiedä muita koska tämä Hanna on ainoana näkyvästi paasaamassa. Tällä hetkellä kaikki julkaisut menee ylläpidon kautta, ei edes tavallista julkaisua saa läpi ennenkuin yp on sen hyväksynyt.

      Lainaa

    17. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Vaikuttaisi jo enemmän sprintiltä.
      Nelinkontin sprintiltä lauantai-aamuyönä baarista kotiin.

      Lainaa

    18. Sukkahousuton karpalo 10.9.2024 11:29
      Tulos: +20 (30 ääntä)
      Akrasia: Ois vissiin kehaissu jotakuta tekijää. En tiedä miksei sitten kehuisi julkisestikin. Joskus mysteeripäivitykset on mysteereitä ihan vain, jotta päivityksen tekijä saisi huomiota.
      Tai siten olisi vinkannut jostain pimeän työn tekijästä. Sellaistahan ei voi oikein kehua ja mainostaa julkisesti.

      Lainaa

    19. Koditon meduusa 10.9.2024 12:52
      Tulos: +17 (21 ääntä)
      Unis: Varsinkin tuo yp-Hanna kuvittelee olevansa jumalasta seuraava, en itseasiassa edes tiedä muita koska tämä Hanna on ainoana näkyvästi paasaamassa. Tällä hetkellä kaikki julkaisut menee ylläpidon kautta, ei edes tavallista julkaisua saa läpi ennenkuin yp on sen hyväksynyt.
      Valta korruptoi. Niin se menee taviksellakin hattuun kun saa natsoja.

      Lainaa

    20. Rapee kirsikka 10.9.2024 12:53
      Tulos: +2 (10 ääntä)
      Neuloutuva sohvaperuna: Mä taas tulkitsin että Helena halusi suosituksia hyvästä remonttipalvelusta, joita kokeneemmat voisi tulla kehumaan hänelle yksityisviestein.
      Tämä! Vaikka olikin omituisesti ilmaistu. Helena ei halua, että hänen ilmoituksensa alle tullaan julkisesti kertomaan hyvistä remonttimiehistä (ikkunan- ja ovienvaihtajat, en tiedä, mitä työntekijäryhmää tarkalleen ovat?), vaan haluaa, että hänelle laitetaan yksityisviestinä tietoa hyvistä remontoijista.

      Lainaa

    21. Mustankipeä riepu 10.9.2024 19:02
      Tulos: -9 (19 ääntä)
      Alistettu hamsteri: Haluaisin ymmärtää Helenan ajatuksen juoksua 👍
      Ja kuten boomereille valitettavan tyypillistä on, ei pysty ilmaisemaan itseään ymmärrettävästi vaan alkaa vittuilla.

      Lainaa

    22. Sokeriton alligaattori 10.9.2024 20:53
      Tulos: +20 (24 ääntä)
      Hämyisä ämpäri: Mä poistuin sensuroimattomasta naistenhuoneesta, koska alko ärsyttään sääntöjen määrä ja yp:n tapa tuoda nää säännöt ilmi. Anona meni läpi esim jos kysy, että mikä tää patti mun jalassa on, mutta ei kysely raskaudesta, koska kyllä se pitäis pystyä postaamaan omalla naamalla... Missään ei oo mitään logiikkaa siinä [...]
      "Sensuroimaton," "rennompi," "ei tiukkapipoinen," jne määritteet faboryhmän nimessä on yleensä varma merkki kusen nousemisestä YP:n otsalohkoon.

      Lainaa

    23. Mädäntynyt alpakka 11.9.2024 7:15
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      En voi olla ihmettelemästä, miksi ryhmissä, joiden sääntöihin (tai säännöttömyyteen) ei kukaan ole tyytyväinen, on yleensä porukkaa. Eikö voisi vain perustaa oman ryhmän, johon varmaan mielellään tulevat kaikki hankalista ylläpitäjistä kärsivät?

      Lainaa

    24. Maidoton piimä 11.9.2024 12:33
      Tulos: +12 (16 ääntä)
      Sokeriton alligaattori: "Sensuroimaton," "rennompi," "ei tiukkapipoinen," jne määritteet faboryhmän nimessä on yleensä varma merkki kusen nousemisestä YP:n otsalohkoon.
      Tämä juuri. Kun ei ole sääntöjä mitä YP:nkin pitäisi noudattaa niin menee mielivallaksi mikä YP:tä milloinkin miellyttää. Voi ollakin rento jos YP on, mutta yleensä se on kuten sanottu: valta korruptoi.

      Lainaa

    25. Ahdas leopardi 11.9.2024 16:52
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Mädäntynyt alpakka: En voi olla ihmettelemästä, miksi ryhmissä, joiden sääntöihin (tai säännöttömyyteen) ei kukaan ole tyytyväinen, on yleensä porukkaa. Eikö voisi vain perustaa oman ryhmän, johon varmaan mielellään tulevat kaikki hankalista ylläpitäjistä kärsivät?
      Nämä "Säännötön...", "Vapaa..", "Rento...", "Sensuroimaton..." -alkuiset ryhmäthän hyvin pitkältä ovat juuri näiden perustamia, joita on mielestään kohdeltu kaltoin jossain ryhmässä, jossa tuota etuliitettä ei ole. Aika pian he toki huomaavat ja ymmärtävät ylläpidon ja sääntöjen olemassaolon tärkeyden, mutta siinä vaiheessa ei enää kehtaa myöntää että tuli mentyä perse edellä puuhun.

      Lainaa

    26. Itseasiassa 15.9.2024 11:37
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Koditon meduusa: Valta korruptoi. Niin se menee taviksellakin hattuun kun saa natsoja.
      Olen joskus kuullut sanottavan, että kaikilla nousee kusi hattuun, kun saa valtaa. Se on sitten toinen juttu, mitä tapahtuu sen jälkeen.

      Lainaa

    27. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Unis: Varsinkin tuo yp-Hanna kuvittelee olevansa jumalasta seuraava, en itseasiassa edes tiedä muita koska tämä Hanna on ainoana näkyvästi paasaamassa. Tällä hetkellä kaikki julkaisut menee ylläpidon kautta, ei edes tavallista julkaisua saa läpi ennenkuin yp on sen hyväksynyt.
      mutta tuohan olisi oiva kohta kostaa eli kaikki tekisivät julkaisun  ihan mistä tahansa asiasta ja vieläpä useamman.   jos tämää jumalainen-diktaattori-Hanna potkaisi kaikki pois kanavalta niin kanava olisi hänen mielestään vihdoint täydellinen, ehkä.

      Lainaa

    28. Lehtevä roska 17.9.2024 17:17
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Unis: Varsinkin tuo yp-Hanna kuvittelee olevansa jumalasta seuraava,
      Ylös- vai alaspäin?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: erota, erottaa, julkisesti, kehua, naistenhuone, poistaa, poistua, ryhmä, sensuroimaton, vanhat esineet, vanhat ikkunat, vanhat talot, ylläpito, yv

  • Uusimmat

  • Kategoriat