Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 71

"Robottejako naiset ovat?"
Uutiskatsaus, osa 71

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 66 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Itselatautuva järvisieni 3.9.2024 0:11
      Tulos: +168 (170 ääntä)
      Se Aatun kahvikeskustelu löytyy Ylen sivuilta.

      Lainaa

    2. Tulos: +169 (179 ääntä)
      Nyt olisi kiva tietää Marjan oma ammatti. No ei kai siinä, totta kai maksumuuri saa ärsyttää, ketäpä eivät toisinaan ärsyttäisi, mutta miksei sitten ärsytä samalla lailla, että kauppias haluaa rahaa sipsipussista. Voidaan totta kai argumentoida, että tiettyjen laajasti merkityksellisten ja opastavien artikkelien piilottaminen muurin taakse on väärin, mutta tämähän ei millään muotoa ole sellainen. Ja kuten edellä, aina on olemassa Yle, jonka toimittajien palkkojen maksaminen todella on meidän kaikkien veronmaksajien "tehtävä".

      Lainaa

    3. Tulos: -5 (51 ääntä)
      Kahden edeltävän perusteella ajattelin kolmannenkin osan olevan oikeisto/incel-öyhötystä tyyliin "Hieno mies tuo Aatu", mutta osoittautuikin vain tylsäksi saiturin märinäksi.

      Lainaa

    4. Korvamerkitty kobra 3.9.2024 1:47
      Tulos: +144 (146 ääntä)
      Ei taida Aatu enää vaikuttaa negatiivisesti kansanterveyteen ja turvallisuuteen. Ellei sitten uusfaniporukkansa toimesta 😐

      Lainaa

    5. Siivo ilves 3.9.2024 2:08
      Tulos: +53 (59 ääntä)
      Leena, entäs väkivalta? Ja vielä pesäpallomailalla!

      Lainaa

    6. Altis hirmulisko 3.9.2024 3:30
      Tulos: -12 (64 ääntä)
      No siis, onhan se raivostuttavaa ettei enää käytännössä mitään uutisia pääse lukemaan maksumuurin takia, kun lähes jokaisessa on se, ja sen ostettuasi puhelinmyyjät soittaa viidesti viikossa. Ihan vasta viime vuosina se on mennyt tähän. "Ethän tee näin itsesi tai lapsesi kanssa - se on vaarallista ja tuhoaa elämäsi ja rikkoo koko lapsen eläkeikäänsä saakka" -jutut maksumuurin takana ovat ärsyttävimpiä. Mutta tämä ei nyt ehkä ole sellainen jonka maksumuurin takana olemisesta ärsyyntyisin.

      Lainaa

    7. Varissut hai 3.9.2024 4:19
      Tulos: +23 (31 ääntä)
      Napael: Kahden edeltävän perusteella ajattelin kolmannenkin osan olevan oikeisto/incel-öyhötystä tyyliin "Hieno mies tuo Aatu", mutta osoittautuikin vain tylsäksi saiturin märinäksi.
      Ei tuo ensimmäinen esimerkiksi välttämättä ole oikeistoa, saattaa sitä olla jonkin sortin mäntti muutenkin vaan.

      Lainaa

    8. Varissut hai 3.9.2024 4:20
      Tulos: +6 (16 ääntä)
      Jaa niin incel tosiaan 🤦‍♀️

      Lainaa

    9. Vaatelias maksamakkara 3.9.2024 5:17
      Tulos: +26 (48 ääntä)
      Hautaa, Jartsa, itsesi betoniin.

      Lainaa

    10. Liittoutumaton pussieläin 3.9.2024 5:48
      Tulos: +27 (35 ääntä)
      Kyllähän tuo aika raskaalta kuulostaa jos ihan silmiä itkee

      Lainaa

    11. Uljas piikkisika 3.9.2024 6:33
      Tulos: -28 (48 ääntä)
      Napael: Kahden edeltävän perusteella ajattelin kolmannenkin osan olevan oikeisto/incel-öyhötystä tyyliin "Hieno mies tuo Aatu", mutta osoittautuikin vain tylsäksi saiturin märinäksi.
      Et taida tietää mitä tuo trendisana "incel" edes tarkoittaa.

      Lainaa

    12. Lila herne 3.9.2024 6:52
      Tulos: +59 (67 ääntä)
      Toivottavasti lapset eivät altistu ainakaan sellaisille asioille, jotka kasvattavat heistä Leenan.

      Lainaa

    13. Kelpaamaton greippi 3.9.2024 6:58
      Tulos: 0 (20 ääntä)
      Yksittäiset kommentitkin sais olla maksumuurin takana. Olisipa sitten yksi näppärä keino, jolla usea jo saa lisäansiota kotoa käsin. Lääkärisi ei halua sinun kuulevan tätä....

      Lainaa

    14. Tornipöllö 3.9.2024 7:33
      Tulos: +77 (85 ääntä)
      Jos Jartsa naisten Instagram-duckfacet häiritsee noin paljon, niin suosittelen laittamaan säkin päähän. Tulee yhteiskunnallekin halvemmaksi kuin viattomien ihmisten passittaminen suljetulle osastolle.

      Lainaa

    15. Sitkas tomaatti 3.9.2024 7:43
      Tulos: +47 (59 ääntä)
      Tornipöllö: Jos Jartsa naisten Instagram-duckfacet häiritsee noin paljon, niin suosittelen laittamaan säkin päähän. Tulee yhteiskunnallekin halvemmaksi kuin viattomien ihmisten passittaminen suljetulle osastolle.
      Ja jos vielä ahdistaa, voi vahtaa muovisäkkiin.

      Lainaa

    16. Tulos: +73 (81 ääntä)
      Altis hirmulisko: No siis, onhan se raivostuttavaa ettei enää käytännössä mitään uutisia pääse lukemaan maksumuurin takia, kun lähes jokaisessa on se, ja sen ostettuasi puhelinmyyjät soittaa viidesti viikossa. Ihan vasta viime vuosina se on mennyt tähän. "Ethän tee näin itsesi tai lapsesi kanssa - se on [...]
      Kansakunnan muisti on lyhyt…
      Uutisten lukeminen ilmaiseksi on isossa kuvassa hyvin lyhytaikainen ilmiö. Siitä ei ole oikeasti kovinkaan pitkä aika, kun piti tilata fyysinen sanomalehti, jos halusi ylipäätään lukea uutisia. Sitten nettisivut tulivat sanomalehtien markkinointikanaviksi, mutta tulot tehtiin yhä myymällä lehtiä. Nykyään, kun harvat ostavat/tilaavat enää lehtiä, tulot pitää hankkia muilla tavoilla. Itse pidän ainakin positiivisempana lukemisen maksullisuuteen kuin klikkien kautta haettaviin mainostuloihin perustuvaa bisnesmallia. Se antaisi teoreettisen mahdollisuuden palata takaisin edes jonkinlaisiin journalistisiin periaatteisiin, kun lehden olemassaolo ei olisi klikkiotsikoiden varassa. 

      Lainaa

    17. Sysimusta murmeli 3.9.2024 8:15
      Tulos: +30 (36 ääntä)
      Frmthrx: Nyt olisi kiva tietää Marjan oma ammatti. No ei kai siinä, totta kai maksumuuri saa ärsyttää, ketäpä eivät toisinaan ärsyttäisi, mutta miksei sitten ärsytä samalla lailla, että kauppias haluaa rahaa sipsipussista. Voidaan totta kai argumentoida, että tiettyjen laajasti merkityksellisten ja [...]
      Ennen IS Extran lanseerausta, IS mainosti että heidän juttunsa säilyvät jatkossakin kaikkien luettavissa ilman maksumuuria. Liekö IL tehnyt kovaa tiliä vastaavalla kun IS päättikin lähteä samalle linjalle.

      Lainaa

    18. Raukea satuhahmo 3.9.2024 8:24
      Tulos: +53 (71 ääntä)
      Miten se voikin tulla niin monelle yllätyksenä, että tilattavia lehtiä joutuu tilaamaan, jos niitä haluaa lukea? Märisivätkö nämä samat ihmiset entisaikaan siitä, kun naapurin postilaatikkoon kolahti tilattu sanomalehti, mutta heille sitä ei tullut ilmaiseksi?

      Lainaa

    19. Tulos: +39 (63 ääntä)
      Tornipöllö: Jos Jartsa naisten Instagram-duckfacet häiritsee noin paljon, niin suosittelen laittamaan säkin päähän. Tulee yhteiskunnallekin halvemmaksi kuin viattomien ihmisten passittaminen suljetulle osastolle.
      Niinpä, ja Instagramin voi myös poistaa, ei siellä ole pakko olla. 🤷‍♀️ 
      Eikä kai duckface -ilmettä nuoret enää käytä, eikö se ollut meidän milleniaalien ilmiö? Vai onko nykyteinit tuoneet senkin takaisin, niinku kaikki muut hirveät muoti-ilmiöt 90- ja 00-lukujen taitteesta? 😬 (oikeasti, jätetään ne low rise -farkut ja anoreksian ihannointi sinne menneisyyteen jonne ne kuuluu!)

      Lainaa

    20. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Itselatautuva järvisieni: Se Aatun kahvikeskustelu löytyy Ylen sivuilta.
      YouTubessakin oon ton nauhoitteen kuullut jo useampi vuosi sitten, kai se on siellä vieläkin.

      Lainaa

    21. Kirpeä Ahven 3.9.2024 9:05
      Tulos: +37 (43 ääntä)
      Frmthrx: Nyt olisi kiva tietää Marjan oma ammatti. No ei kai siinä, totta kai maksumuuri saa ärsyttää, ketäpä eivät toisinaan ärsyttäisi, mutta miksei sitten ärsytä samalla lailla, että kauppias haluaa rahaa sipsipussista. Voidaan totta kai argumentoida, että tiettyjen laajasti merkityksellisten ja [...]
      Niin, juuri noita uutisointejahan varten meillä on YLE.  Ei se varsinaisesti kaupallisen median tehtävä ole. Toisaalta lehtien hintaa subventoidaan 14 % ALV edulla, joten voi se sitä kautta olla perusteltua. Eniten noissa maksumuureissa ei niinkään ärsytä se maksullisuus, vaan se ettei niitä uutisia pääse lukemaan ihan vain kertamaksulla (esim. kuukaudeksi), vaan vaaditaan jotain korttitietoja, jotta lehtifirma pääsisi mahdollisimman helposti ja huomamattomasti rahastamaan kuukausittain. Toki sen voi perua, kun vain muistaa. Mutta se on tietenkin tehty huomattavasti hankalammaksi kuin tilaaminen.

      Lainaa

    22. Peitettävä albatrossi 3.9.2024 9:13
      Tulos: +40 (50 ääntä)
      Ei ole Jartsa tainnut naista hetkeen saada kun noin ärsyttää

      Lainaa

    23. Ravinteeton haisunäätä 3.9.2024 9:19
      Tulos: +22 (26 ääntä)
      Jartsa on sekaisin kuin seinäkello, mutta Ritvastakin huokuu jonkinlaista sekopäisyyttä kirjoitustyylin perusteella.

      Lainaa

    24. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Yksi tilanne missä mun mielestä on tuntunut vähän kyseenalaisilta nuo maksumuurit on sellaiset jutut, missä varoitetaan että jotain myynnissä ollutta tuotetta ei saisi syödä. Laittaisivat edes otsikkoon kyseisen tuotteen nimen, ja maksumuurin takana olisi sitten tarkempi tieto että miksi ei saa syödä. :D Mutta ei, kun pitää olla klikkiotsikko. Mutta, kaipa tuo tieto yleensä löytyisi jostain ylestä tai iltasanomista jos lähtisi googlettamaan.

      Lainaa

    25. Nurja jyrsijä 3.9.2024 9:46
      Tulos: -12 (16 ääntä)
      Onko IS ja IL "vain kirjautuneille" uutiset oikeasti maksun takana? Tähän asti kirjautuminen on minusta ollut ilmaista?

      Lainaa

    26. Ravinteeton haisunäätä 3.9.2024 9:50
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Nurja jyrsijä: Onko IS ja IL "vain kirjautuneille" uutiset oikeasti maksun takana? Tähän asti kirjautuminen on minusta ollut ilmaista?
      Ainakin IS Extra on asia erikseen, ja maksaa. Sitä voi nähtävästi kokeilla maksutta kuukauden ajan.

      Lainaa

    27. Tulos: -28 (36 ääntä)
      Huoraamiskeississä molemmat yhtä noloja, myyjä ja ostaja.

      Lainaa

    28. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Ja Aatun puheen voi kuunnella vaikka Ylen sivuilta. Juurikin tuossa viime vkolla tuli kuunneltua.

      Lainaa

    29. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Osaako joku tulkita Ritvan emojisalaatin?

      Lainaa

    30. heimosenkeimo 3.9.2024 10:20
      Tulos: -56 (64 ääntä)
      Empä olis uskonu että huoraamisenkin voi laittaa miesten piikkiin...

      Lainaa

    31. Neuloutuva sohvaperuna 3.9.2024 10:20
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      Muhveli: Yksi tilanne missä mun mielestä on tuntunut vähän kyseenalaisilta nuo maksumuurit on sellaiset jutut, missä varoitetaan että jotain myynnissä ollutta tuotetta ei saisi syödä. Laittaisivat edes otsikkoon kyseisen tuotteen nimen, ja maksumuurin takana olisi sitten tarkempi tieto että miksi ei saa syödä. 😁 Mutta ei, kun [...]
      Yle > Tuotteiden takaisinveto https://yle.fi/t/18-146614/fi

      Lainaa

    32. Tulos: +69 (73 ääntä)
      heimosenkeimo: Empä olis uskonu että huoraamisenkin voi laittaa miesten piikkiin...
      Ei kai kukaan huoraisi jos ei olisi ostajia ? Ja useimmiten ne on juuri miehiä

      Lainaa

    33. Ravinteeton haisunäätä 3.9.2024 10:50
      Tulos: -65 (73 ääntä)
      MiQ: Ei kai kukaan huoraisi jos ei olisi ostajia ? Ja useimmiten ne on juuri miehiä
      Ei kai kukaan ostaisi, jos ei olisi huoria? Kyllä huoraamiseen tarvitaan kaksi osapuolta. Seuraavaksi voikin miettiä, että olisiko raiskauksia enemmän, jos ei voisi maksua vastaan käydä naisissa/miehissä.

      Lainaa

    34. Tulos: +33 (37 ääntä)
      Tornipöllö: Jos Jartsa naisten Instagram-duckfacet häiritsee noin paljon, niin suosittelen laittamaan säkin päähän. Tulee yhteiskunnallekin halvemmaksi kuin viattomien ihmisten passittaminen suljetulle osastolle.
      Itse suosittelen seuraamaan sellaisia tilejä, jotka ei niitä postaile. Tulee suosituksistakin enemmän oman mielen mukaisia, eikä tarvitse ahdistua random uutisten kommenttikentässä.

      Lainaa

    35. Tulos: +64 (70 ääntä)
      Ravinteeton haisunäätä: Ei kai kukaan ostaisi, jos ei olisi huoria? Kyllä huoraamiseen tarvitaan kaksi osapuolta. Seuraavaksi voikin miettiä, että olisiko raiskauksia enemmän, jos ei voisi maksua vastaan käydä naisissa/miehissä.
      Raiskauksista suurin osa tapahtuu tuttujen välillä ja taustalla keskimäärin on useammin vallankäyttö ja halu satuttaa kuin seksuaalinen halu. Joten tuskin. Se vaan asettaisi ammatinharjoittajat huonompaan asemaan laillisesti.

      Lainaa

    36. Tulos: +42 (44 ääntä)
      salkkarit ei ees oo ylen sarja 😂

      Lainaa

    37. Ujosteleva mustikka 3.9.2024 13:23
      Tulos: +57 (61 ääntä)
      Ravinteeton haisunäätä: Ei kai kukaan ostaisi, jos ei olisi huoria? Kyllä huoraamiseen tarvitaan kaksi osapuolta. Seuraavaksi voikin miettiä, että olisiko raiskauksia enemmän, jos ei voisi maksua vastaan käydä naisissa/miehissä.
      Tiedätkö, että aika iso osa seksityöntekijöistä maailmassa on tilanteessa vasten tahtoaan, ihmiskaupan uhrina. Epsteinin saari ym. on vain jäävuoren huippu. Että mietipä kommenttiasi uudelleen.

      Lainaa

    38. Joidenkin mielestä fretti 3.9.2024 13:32
      Tulos: +38 (42 ääntä)
      Itseäni ei maksumuurit ärsytä muuten, mutta joskus jossain esim. somessa näkyy kiinnostava otsikko ja kun sen avaa, niin onkin maksumuuri. En kuitenkaan rupea minkään peräpohjolan sanomien kuukausitilaajaksi yhden kiinnostavan artikkelin takia. Aika monet varsinkin isommat lehdet onkin jo somepostauksiin merkinnyt sen maksumuurin, niin sitten ei ärsytä. Eli käytännössä sama ilmiö kuin klikkiotsikoilla huijataan lukemaan artikkeli, jossa ei ole mitään sisältöä, niin mainoksella huijataan klikkaamaan auki artikkeli, jota ei voi lukea.

      Lainaa

    39. It's a deal 3.9.2024 14:15
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      Seilin saaresta Susan Heikkisen "Pullopostia Seilin saarelta — Potilas numero 43" ja kirjailijan kanssa keskusteleva Kalle Haatanen Areenassa: https://areena.yle.fi/podcastit/1-50547619 Tyly mesta.

      Lainaa

    40. Rakastettu metso 3.9.2024 15:25
      Tulos: +29 (33 ääntä)
      Korvamerkitty kobra: Ei taida Aatu enää vaikuttaa negatiivisesti kansanterveyteen ja turvallisuuteen. Ellei sitten uusfaniporukkansa toimesta 😐
      "1.9.1939 Blitzkrieg käynnistyi! Keski-Eurooppalainen valtio hyökkäsi naapuriinsa. Katso mikä ja minne PLUS palvelusta. Lisäksi tietoa miten olet ymmärtänyt salamasodan aina ennen väärin. Kolme vinkkiä kotiharjoitukseen kuinka suojautua salamasodalta."

      Lainaa

    41. Tulos: -18 (22 ääntä)
      Kirpeä Ahven: vaan vaaditaan jotain korttitietoja, jotta lehtifirma pääsisi mahdollisimman helposti ja huomamattomasti rahastamaan kuukausittain. Toki sen voi perua, kun vain muistaa. Mutta se on tietenkin tehty huomattavasti hankalammaksi kuin tilaaminen.
      Mitä hankalaa siinä on, klikata "peru tilaus"? 
      Ja sen voi tehdä vaikka samantien oston jälkeen, niin ei tarvitse myöhemmin muistaa, ja lukuaikaa on siihen asti kuin mistä on maksettu (tai se kuukauden ilmainen jakso).

      Lainaa

    42. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Wiltsu: Ja Aatun puheen voi kuunnella vaikka Ylen sivuilta. Juurikin tuossa viime vkolla tuli kuunneltua.
      Saisiko yhteenvedon tuosta puheesta? Tai että mikä siinä nyt oli niin "hämmästyttävää"?

      Lainaa

    43. Arkkienkeli 3.9.2024 17:17
      Tulos: +8 (22 ääntä)
      Jartsa taitaa olla idiootti persu. Ennen ne laitettiin hullujenhuoneelle, nykyään saavat öyhöttää julkisesti.

      Lainaa

    44. Riippuva valas 3.9.2024 19:26
      Tulos: +18 (24 ääntä)
      -x-x-: Kansakunnan muisti on lyhyt… Uutisten lukeminen ilmaiseksi on isossa kuvassa hyvin lyhytaikainen ilmiö. Siitä ei ole oikeasti kovinkaan pitkä aika, kun piti tilata fyysinen sanomalehti, jos halusi ylipäätään lukea uutisia. Sitten nettisivut tulivat sanomalehtien markkinointikanaviksi, mutta tulot tehtiin yhä myymällä [...]
      Oikein isossa kuvassa maksulliset uutiset ovat myös melko lyhytaikainen ilmiö. Ennen sanomalehtiä uutiset kuulutettiin kylällä ihan ilmaiseksi kaikilme, jotka paikalls sattuivat olemaan. Maailmalla oli eri muotoisia town criereitä antiikin ajoista asti, Suomessa asiat kuulutettiin kirkossa kun koko yhteisö oli rangaistuksen uhalla samassa tilassa.

      Lainaa

    45. Sukka seppä 3.9.2024 23:14
      Tulos: -5 (15 ääntä)
      Frmthrx: Nyt olisi kiva tietää Marjan oma ammatti. No ei kai siinä, totta kai maksumuuri saa ärsyttää, ketäpä eivät toisinaan ärsyttäisi, mutta miksei sitten ärsytä samalla lailla, että kauppias haluaa rahaa sipsipussista. 
      Siis mua ainaki ärsyttää ku yleensä ne parhaat sipsit on maksumuurin takana. PISTE!!!!!!?!

      Lainaa

    46. Platku valas 3.9.2024 23:59
      Tulos: +18 (22 ääntä)
      Tips: Saisiko yhteenvedon tuosta puheesta? Tai että mikä siinä nyt oli niin "hämmästyttävää"?
      En ole kuunnellut, mutta eikös se ole ainut äänite, jossa puhuu "tavallisella äänellä" eikä huuda, kuten puheita pitäessään. Perikato-leffan Hitlerin näyttelijä käytti sitä harjoitellessaan rooliaan varten

      Lainaa

    47. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Ravinteeton haisunäätä: Ei kai kukaan ostaisi, jos ei olisi huoria? Kyllä huoraamiseen tarvitaan kaksi osapuolta. Seuraavaksi voikin miettiä, että olisiko raiskauksia enemmän, jos ei voisi maksua vastaan käydä naisissa/miehissä.

      Eli siis…

      Mielestäsi aina on niitä ”mulle seksiä heti hinnalla millä hyvänsä” -ihmisiä. Ja jos nämä ihmiset eivät muuten saa seksiä, he raiskaavat.

      Jos aluksi ei ollut ollenkaan huoria, mutta aina on ollut näitä seksihulluja… sitten joku on keksinyt että ”minäpä rupean tarjoamaan tolle seksiä rahaa vastaan. Saan sitten itsekin edes jotain siitä VS että antaisin ton vaan raiskata ilmaiseksi”

      Summattuna: kysyntä oli ennen tarjontaa. (Toisin sanoen: ei kukaan huoraisi ellei olisi niitä asiakkaita)

      Lainaa

    48. Marjaisa haukka 4.9.2024 14:19
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      Altis hirmulisko: No siis, onhan se raivostuttavaa ettei enää käytännössä mitään uutisia pääse lukemaan maksumuurin takia, kun lähes jokaisessa on se, ja sen ostettuasi puhelinmyyjät soittaa viidesti viikossa. Ihan vasta viime vuosina se on mennyt tähän. "Ethän tee näin itsesi tai lapsesi kanssa - se on [...]
      Mitä tahansa oikeita uutisia pääsee kyllä lukemaan aivan ilmaiseksi. Viihdeuutiset on maksumuurin takana noilla juorulehdillä (IL&IS).

      Lainaa

    49. Räväkkä flamingo 4.9.2024 14:24
      Tulos: +29 (31 ääntä)
      Ravinteeton haisunäätä: Ei kai kukaan ostaisi, jos ei olisi huoria? Kyllä huoraamiseen tarvitaan kaksi osapuolta. Seuraavaksi voikin miettiä, että olisiko raiskauksia enemmän, jos ei voisi maksua vastaan käydä naisissa/miehissä.
      Eli mielestäsi siis maksullisia seksipalveluja käyttävät miehet ovat raiskaajia, jotka saavat pidettyä himonsa kurissa vain maksamalla seksistä. Voi kuule, ei taida tulla keittiöpsykologia sinusta.

      Lainaa

    50. Mäntylahti-Piiras 4.9.2024 15:13
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Itselatautuva järvisieni: Se Aatun kahvikeskustelu löytyy Ylen sivuilta.
      ja on ollut muistaakseni molempien iltaroskien nettisivuilla luettavissa ilmaiseksi ainakin kerran & luulisi löytyvät googlaamalla, sen lisäksi asiaa on käsitelty myös youtubessa useaan kertaan, niin suomeksi kuin englanniksi.

      Lainaa

    51. Osittainen undulaatti 4.9.2024 16:31
      Tulos: -16 (24 ääntä)
      Räväkkä flamingo: Eli mielestäsi siis maksullisia seksipalveluja käyttävät miehet ovat raiskaajia, jotka saavat pidettyä himonsa kurissa vain maksamalla seksistä. Voi kuule, ei taida tulla keittiöpsykologia sinusta.
      Jos kommentti alkaa "Eli mielestäsi siis..." niin voi olla varma että siinä kirjoittaja kirjoittelee omia arvailujaan ja olkinukkeilee omaksi ilokseen.

      Lainaa

    52. Oksaton myyrä 4.9.2024 18:12
      Tulos: -15 (25 ääntä)
      Yle-veron voisi poistaa ja yksityistää. Mediataloja on jo muutenkin. Eipä ole valtion leipäkauppaa eikä valtion karkkikauppaa. Miksi olla valtion viihdeyhtiö? Pellemaailma. No saapahan ritvat ja kalevit katsoa Emmerdalea ja säästävät rahaa kun ei tarvitse osata maksaa striimauspalvelusta.

      Lainaa

    53. Kätevä kani 4.9.2024 19:16
      Tulos: -19 (23 ääntä)
      Ujosteleva mustikka: Tiedätkö, että aika iso osa seksityöntekijöistä maailmassa on tilanteessa vasten tahtoaan, ihmiskaupan uhrina. Epsteinin saari ym. on vain jäävuoren huippu. Että mietipä kommenttiasi uudelleen.
      Totta, mutta tarkennettakoon, että hyvin harva on kirjaimellisesti orja. Useimmat ryhtyvät hommaan tietoisesti, mutta olosuhteiden (=köyhyyden) pakottamana. Parittaja vie palkasta oman osuutensa, joten paritetuilla ei ole mahdollisuutta lähteä uuteen elämään.

      Lainaa

    54. Sokeriton alligaattori 5.9.2024 0:17
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Iltaläpysköiden maksumuureista ja klikkiotsikoista pääsee helposti eroon, kun jättää ne lukematta. Myös Instagrammin aiheuttamaan ärsytykseen auttaa sama keino.

      Lainaa

    55. Siivetön kuguaari 5.9.2024 1:19
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Oksaton myyrä: Yle-veron voisi poistaa ja yksityistää. Mediataloja on jo muutenkin. Eipä ole valtion leipäkauppaa eikä valtion karkkikauppaa. Miksi olla valtion viihdeyhtiö? Pellemaailma. No saapahan ritvat ja kalevit katsoa Emmerdalea ja säästävät rahaa kun ei tarvitse osata maksaa striimauspalvelusta.
      Emmerdale tulee MTV3-kanavalta kuten Salkkarit.

      Lainaa

    56. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Ravinteeton haisunäätä: Ei kai kukaan ostaisi, jos ei olisi huoria? Kyllä huoraamiseen tarvitaan kaksi osapuolta. Seuraavaksi voikin miettiä, että olisiko raiskauksia enemmän, jos ei voisi maksua vastaan käydä naisissa/miehissä.
      Et taida tietää miten kysynnän ja tarjonnan laki toimii ?

      Lainaa

    57. Tilaton sankari 5.9.2024 12:49
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      Tähän kumpi oli ensin muna vai kana -prostituutio edition -keskusteluun: milloin kukaan on missään aloittanut liiketoimintaa ilman, että on edes jonkinlaista kysyntää? Jos on, niim varmaan aika nopeasti on firma konkassa. Toki jotkut osaa valmistaa kaiken maailman et edes tiennyt, että ilman tällaista et pysty elämään -hilavitkutinta, joka onkin sitten kaikkien pakko hankkia, vaikkei moiselle mitään oikeaa tarvetta ole, mutta ottaen huomioon miten laajalti vietit ohjaa suurinta osaa ihmisistä seksin harrastamiseen en oikein usko, että tässä on sen ekan prostituutin tarvinnut lähteä kovin kekseliäästi markkinoimaan omaa liikeideaansa. Ennemmin on joku miesoletettu tullut paikalle mammutinreisi kainalossa ja todennut, että saat tästä puolet, jos tuut mun kanssa tuonne pensaaseen.

      Lainaa

    58. Tilaton sankari 5.9.2024 12:53
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      Kätevä kani: Totta, mutta tarkennettakoon, että hyvin harva on kirjaimellisesti orja. Useimmat ryhtyvät hommaan tietoisesti, mutta olosuhteiden (=köyhyyden) pakottamana. Parittaja vie palkasta oman osuutensa, joten paritetuilla ei ole mahdollisuutta lähteä uuteen elämään.
      Miten tämä ei ole sinusta sen verran rinnastettavissa orjuuteen, että käytännössä voisi kutsua samaksi asiaksi? Jos et voi vapaasti lähteä epämiellyttävästä elämäntilanteesta, niin on se sen verran painostava ja pakottava, ettei sillä oikeastaan ole väliä onko se aitoa orjuutta vai ei. Seksiorjia on myös muuten aivan liian iso määrä, joten en sanoisi että hyvin harva. Suomessakin tulee jatkuvasti esille näitä tapauksia, joilta on passit viety ja pakotettu seksityöhön. Maailmalla vielä enemmän.

      Lainaa

    59. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Hitlerin puheen Mannerheimin synttäreillä voi kuunnella ihan kokonaisuudessaan ILMAISEKSI https://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/09/08/hitlerin-salaa-tallennettu-keskustelu-suomessa

      Lainaa

    60. Mäntylahti-Piiras 5.9.2024 16:14
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Oksaton myyrä: Yle-veron voisi poistaa ja yksityistää. Mediataloja on jo muutenkin. Eipä ole valtion leipäkauppaa eikä valtion karkkikauppaa. Miksi olla valtion viihdeyhtiö? Pellemaailma. No saapahan ritvat ja kalevit katsoa Emmerdalea ja säästävät rahaa kun ei tarvitse osata maksaa striimauspalvelusta.
      Yleisradio on muutakin kuin muutama TV-kanava joilta tulee lisensoituja ulkomaisia ohjelmia sekä uutisia ja dokumentteja, sillä on myös maanpuolustukseen ja erityisesti väestönsuojeluun liittyviä velvoitteita joiden luovuttaminen kaupalliselle toimijalle olisi vähintäänkin hankalaa.

      Lainaa

    61. Tasokas majava 5.9.2024 19:33
      Tulos: -10 (20 ääntä)
      Laura: (oikeasti, jätetään ne low rise -farkut ja anoreksian ihannointi sinne menneisyyteen jonne ne kuuluu!)
      Se oli parasta aikaa kun muijilla vilkku stringit ja näky vähän paljasta pintaa. Tosin nykyään taitaa melkein kaikki olla niin ylipainoisia, että ehkä parempi ettei ole matalavyötäröiset farkut muodissa. :D

      Lainaa

    62. Napiton jyrsijä 8.9.2024 9:45
      Tulos: -6 (12 ääntä)
      Tasokas majava: Se oli parasta aikaa kun muijilla vilkku stringit ja näky vähän paljasta pintaa. Tosin nykyään taitaa melkein kaikki olla niin ylipainoisia, että ehkä parempi ettei ole matalavyötäröiset farkut muodissa. 😁
      Joo. Vaikka ne harmaat collegehousut ja virttynyt t-paita onkin hirvittävän näköisiä, niin ne peittää kyllä höllyvät ja löllyvät ruumiinosat ihan hyvin.

      Lainaa

    63. Neuloutuva menninkäinen 9.9.2024 0:54
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Kätevä kani: Totta, mutta tarkennettakoon, että hyvin harva on kirjaimellisesti orja. Useimmat ryhtyvät hommaan tietoisesti, mutta olosuhteiden (=köyhyyden) pakottamana. Parittaja vie palkasta oman osuutensa, joten paritetuilla ei ole mahdollisuutta lähteä uuteen elämään.
      Jos ei ole mahdollisuutta lähteä niin kuulostaa orjuudelta. Onhan se marjanpoimintayrityskin syytettynä ihmiskaupasta ja vastaavassa asemassa olevilla seksityöläisillä asiat on vielä paljon huonommin kun työn luonne on kurjempi.
      Miksi kukaan haluaisi ostaa seksiä vastentahtoiselta ihmiseltä, paitai raiskarit.

      Lainaa

    64. Neuloutuva menninkäinen 9.9.2024 1:22
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Tasokas majava: Se oli parasta aikaa kun muijilla vilkku stringit ja näky vähän paljasta pintaa. Tosin nykyään taitaa melkein kaikki olla niin ylipainoisia, että ehkä parempi ettei ole matalavyötäröiset farkut muodissa. 😁
      Eli tykkäät alipainoisista tytöistä. Onhan niitä helpompi höykkyyttää kun syömättömyyttään ovat heikkoja, ja voit tuntea itsesi miehekkääksi jos olet heitä isompi. Onhan sulle selvästikin tärkeää koittaa pitää naisten itsetunto pohjamudissa. Jos on tarpeeksi laiha sun makuun niin löydät varmasti jotain muuta vikaa. Ootkohan itse muuten katsonut peiliin kun tuskinpa sieltä näkyy mikään valioyksilö, ikäkin alkaa painaa ja asennemaailma on taattua tunkkaista 2000-luvun alkua tai vanhempaa, niin se tekee susta vanhan pierun joka tapauksessa. Se oli tosi ahdistavaa aikaa kun mikään laihuus ei riittänyt, ei edes perus teinin ohkasuus. Naiset ei sitä ikävöi. Plus epämukavaa että perse vilkkui ja alushousut hieraantuivat peräaukkoon, seksikästä se?

      Lainaa

    65. Itseasiassa 14.9.2024 13:29
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Oksaton myyrä: Yle-veron voisi poistaa ja yksityistää. Mediataloja on jo muutenkin. Eipä ole valtion leipäkauppaa eikä valtion karkkikauppaa. Miksi olla valtion viihdeyhtiö? Pellemaailma. No saapahan ritvat ja kalevit katsoa Emmerdalea ja säästävät rahaa kun ei tarvitse osata maksaa striimauspalvelusta.
      Yle on osa meidän huoltovarmuutta, sillä on tehtävänä tiedottaa esim. poikkeustilanteissa. Myöskin Ylellä on tehtävänä tallentaa meille arvokasta materiaalia, vai oletko niitä, joiden mielestä voidaan Tuntematon sotilas deletoida ikuisiksi ajoiksi arkistosta? Kellään muulla ei ole vastuuta pitää tietystä suomalaisesta kulttuuriperinnön osista huolta. Myöskin Ylelle tiedottamisen lisäksi kuuluu kansan sivistys, itse katson esim. lähes kaikki dokkarit Yleltä, en jaksa jotain Netflixin shokeeraavia jenkkidokkareita, joissa ei ole asiaa nimeksikään. Sivistystä ja viihdettä itselleni on myös Areenan podcastit, joissa on paljon tiede- ja historiaohjelmia. Vastaavia ei tuota mikään viihdekanava.

      Lainaa

    66. Lystikäs kettu 15.9.2024 17:48
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Itseasiassa: Yle on osa meidän huoltovarmuutta, sillä on tehtävänä tiedottaa esim. poikkeustilanteissa. Myöskin Ylellä on tehtävänä tallentaa meille arvokasta materiaalia, vai oletko niitä, joiden mielestä voidaan Tuntematon sotilas deletoida ikuisiksi ajoiksi arkistosta? Kellään muulla ei ole vastuuta pitää tietystä [...]
      Arvaas uudestaan. Googleta esim. kavi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: historia, hitler, kevytkenkäinen, konsta hietanen, maksumuuri, mielisairaala, salatut elämät, salkkarit, seilin saari, spitaalihospitaali