Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 74

Salmonellan hyvät puolet.
Uutiskatsaus, osa 74

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 23 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Järjestyksetön mehiläinen 19.9.2024 0:19
      Tulos: +68 (78 ääntä)
      Saako sen silmien edessä kuvina vilahtavan sarjan valita itse? Voisi olla mielenkiintoista nähdä kuollessaan osasia jostain The 100:sta tmv. Vai olisiko 7 kautta liikaa dataa niin lyhyessä hetkessä?

      Lainaa

    2. Tulos: +103 (109 ääntä)
      Ai hitto kun en ollut tullut ajatelleeksi että köyhyyteni vielä kostautuu minulle.

      Lainaa

    3. Tornipöllö 19.9.2024 1:18
      Tulos: +92 (96 ääntä)
      Onkohan Calle sukua sille mokissa aikoinaan esiintyneelle naiselle, jonka gourmet-kokkimies kokkasi jostain salaisesta alesta saatuja maksapihvejä?

      Lainaa

    4. Tulos: +83 (93 ääntä)
      Tornipöllö: Onkohan Calle sukua sille mokissa aikoinaan esiintyneelle naiselle, jonka gourmet-kokkimies kokkasi jostain salaisesta alesta saatuja maksapihvejä?
      Nimensä perusteella Calle saattaa olla Mia Kokinvaimon lisäksi  sukua myös Cannalle.

      Lainaa

    5. Tulos: +103 (111 ääntä)
      Raasta? Raakasta? Voi hyvänen aika. Tähänkö on tultu?

      Lainaa

    6. Reseptivapaa satuhahmo 19.9.2024 5:04
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      Kylläpäs on onnellisen näköinen pariskunta kuvassa.

      Lainaa

    7. Mustankipeä riepu 19.9.2024 5:15
      Tulos: +20 (20 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Saako sen silmien edessä kuvina vilahtavan sarjan valita itse? Voisi olla mielenkiintoista nähdä kuollessaan osasia jostain The 100:sta tmv. Vai olisiko 7 kautta liikaa dataa niin lyhyessä hetkessä?
      Pitää kuolla hitaasti niin ehtii vielä katsoa House of Cardsin.

      Lainaa

    8. Sysimusta murmeli 19.9.2024 5:38
      Tulos: +30 (60 ääntä)
      Sami voisi käydä vaikka joskus lukemassa Iltapaskojen kommenttikenttiä. Persuöyhöt ne vetää siellä politiikan joka helvetin aiheeseen mukaan.

      Lainaa

    9. Tulos: +45 (45 ääntä)
      Noitten pihvien vkp oli 28.8.24 ja syyskuussa ilmoitti et salmonellaa todettu. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)

      Lainaa

    10. jukkapalmu 19.9.2024 8:34
      Tulos: +26 (32 ääntä)
      Eikö tuo "Unelmahäät"- ohjelma ole sellainen missä on aina jotain outoa porukkaa? Joko mauttomia kaksväritukkatyyppejä tai sekopaitä ketkä vaan valittaa kaikesta? Ohjelman nimi antaa olettaa että kaikilla on ihanaa, mutta toisin käy. Samaa "Onneksi tuo en ole minä"- ajatusta ruokkivaa mitä lähes kaikki "tosi tv"- ohjelmat nykyään. "Rikkaat ja rahattomat" on hyvätuloisten lomamatka köyhyyteen jossa on se ihana tieto ettei se kestä kauaa. Jännä kokeilu. Ja köyhien masentava matka hyvään elämään jossa on se kauhea tieto että paluu köyhyyteen on taas edessä.

      Lainaa

    11. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Saako sen silmien edessä kuvina vilahtavan sarjan valita itse? Voisi olla mielenkiintoista nähdä kuollessaan osasia jostain The 100:sta tmv. Vai olisiko 7 kautta liikaa dataa niin lyhyessä hetkessä?
      Valitettavasti ei saa. Kun kerran itse meinasin kuolla, elimistö ja pää kävi sen verran kovilla että näin pari vuorokautta hallusinaatioita missä maailma ympärillä muuttui Walkin Dead -sarjan jaksoksi. En ole edes katsonut kyseistä sarjaa koska en pidä siitä.

      Lainaa

    12. Pullea oliivi 19.9.2024 9:03
      Tulos: +26 (28 ääntä)
      Napael: Nimensä perusteella Calle saattaa olla Mia Kokinvaimon lisäksi  sukua myös Cannalle.
      Salle..?

      Lainaa

    13. Mairea sateenvarjo 19.9.2024 9:09
      Tulos: -3 (23 ääntä)
      Sysimusta murmeli: Sami voisi käydä vaikka joskus lukemassa Iltapaskojen kommenttikenttiä. Persuöyhöt ne vetää siellä politiikan joka helvetin aiheeseen mukaan.
      Mutta...Mutta persut!

      Lainaa

    14. Viekas raparperi 19.9.2024 9:11
      Tulos: -27 (37 ääntä)
      On se ihanaa kuinka Orpo ja Purra saavat joidenkin veren kiehumaan. Hauskaa seurata öyhötystä ja vöyhötystä etenkin kun se ei perustu mihinkään faktaan

      Lainaa

    15. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Calle asuu varmaan joko Cauniaisissa tai Westendissä. (Ja on hänellä varmaan myös kakkosasunto Eirassa… mutta se nyt on niin pieni ettei siellä viihdy kuin ehkä yhden yön Tukholmasta palatessa 🧐) Mitäköhän Calle tekee facebookin kommenttipalstoilla? Ja vielä suomenkielisillä! Aika rahvaanomaista..

      Lainaa

    16. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Laura: Calle asuu varmaan joko Cauniaisissa tai Westendissä. (Ja on hänellä varmaan myös kakkosasunto Eirassa… mutta se nyt on niin pieni ettei siellä viihdy kuin ehkä yhden yön Tukholmasta palatessa 🧐) Mitäköhän Calle tekee facebookin kommenttipalstoilla? Ja vielä suomenkielisillä! Aika rahvaanomaista..
      Köyhähän tuo on, kun itse pitää ajella teurastamolle. Mulla kyllä kokki ja palvelijat hoitaa noi hommat.

      Lainaa

    17. Epäkohtelias pelikaani 19.9.2024 10:08
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Lidlille sattuu noita takaisinvetoja niin paljon etten osaa päättää onko heidän laaduntarkkailunsa normaalia parempaa vai huonompaa?

      Lainaa

    18. Kuivattu dinosaurus 19.9.2024 14:04
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Ihan loistavaa jos nuo jäävät hyllyyn. Koko tuote on ollut kyseenalainen alusta lähtien; nesteytetysjuomaksi naamioitu energiajuoma, jota on aggressiivisesti markkinoitu lapsille ja nuorille, taustahenkilöiden maineesta nyt puhumattakaan. Tuotteista on löydetty paitsi enemmän kofeiinia kuin etiketit lupailisivat, myös PFAS-"ikuisuuskemikaaleja" väriaineista (vahvistamatta) ja useaan otteeseen lyijyä enemmän kuin edes jenkit sallivat. Nesteytystoiminto on myös aika kyseenalaista, jos pullossa on parin kahvikupin tai energiajuoman edestä diureettista kofeiinia. Päälle pitäisi varmaankin vetäistä litra tai pari vettä päästäkseen takaisin nestetasapainoon.

      Lainaa

    19. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Viekas raparperi: On se ihanaa kuinka Orpo ja Purra saavat joidenkin veren kiehumaan. Hauskaa seurata öyhötystä ja vöyhötystä etenkin kun se ei perustu mihinkään faktaan
      TOTA KULJETKO LAPUT SILMILLÄ ;OIKEISTOIN LEIKKAUS POLITIKKA !!! AJAA SUOMEN SUOHON ,SIPILÄN HALITUS OLI PAHA ,PURA JA ORMPO PAHEMPI + NE ON OLLUT HALLITUKSESSA JO YLI VUODEN !!!!!!

      Lainaa

    20. Juovikas peura 19.9.2024 16:38
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      Viekas raparperi: On se ihanaa kuinka Orpo ja Purra saavat joidenkin veren kiehumaan. Hauskaa seurata öyhötystä ja vöyhötystä etenkin kun se ei perustu mihinkään faktaan
      En tiedä missä tynnyrissä olet elänyt, jos et ole kuullut yhteiskunnan heikoimmin pärjääviin kohdistuvista leikkauksista, Orpon "en muutakaan keksinyt" -sekoiluista saati Purran ja Halla-ahon tappofantasioista maahanmuuttajia ja homoja kohtaan. Näitä riittää vaikka millä mitalla, ja ihan ovat faktaa, valitettavasti. Täysin epäpäteviä henkilöitä toimimaan päättävissä asemissa. Mikään tai kukaan ei vihaa Suomea ja suomalaisia niin paljon kuin haittasuomalainen puolue Perussuomalaiset ja Kokoomus.

      Lainaa

    21. Kukkiva tölli 19.9.2024 18:00
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Irvikisu: Raasta? Raakasta? Voi hyvänen aika. Tähänkö on tultu?
      Niille kuudelle, jotka antoivat tälle miinuspeukkua: tulee olla "raa'asta".

      Lainaa

    22. Itseasiassa 19.9.2024 18:35
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Salmonellastakin on saatu kunnon salaliittoteoria. Taannoin kun vedettiin takaisin kananmunia, niin löytyi kommenttiosioista syynä Suomen maatalouden alasajo, kuten tuossakin. En tiedä lähtikö salmonellateoria alunperin siitä muna tilasta, joka sai labrasta väärän positiivisen ja tappoi turhaan kaikki kanat ja sen jälkeen ei tiedettykään kuka korjaa vahingot, kun ei ollutkaan salmonellaa, jonka vahinkoja korjata. Tämän jälkeen vasta löytyi toiselta, tilalta salmonellaa, josta uutisoitiin laajemmin ja tätä kommentoitiin maatalouden alasajona.

      Lainaa

    23. Nihkeä alpakka 19.9.2024 18:46
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Mairea sateenvarjo: Mutta...Mutta persut!
      Jotkut näkee persuja ympärillään koko ajan, toiset taas vassareita, pahimmat näkee jopa natseja ympärillään. Itse näen näen vain ihmisiä, kukin vetämässä tyylillään.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hinta, juoma, kallis, köyhät, lidl, prime, salaliittoteoriat, salmonella, sara ja tuomo, seuraukset, takaisinveto, unelmahäät