Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 35

Keskustelu alkoi koirien etähoidosta...
Foliohattu kiristää, osa 35

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 6 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Väsynyt kameli 10.10.2024 0:06
      Tulos: +12 (12 ääntä)
      Jumalauta, ei helvetti -hiirikään ei enää riitä. Joko se puoskarilaki on tulossa voimaan? Kyllähän tommosesta paskan levittämisestä pitää jonkinlainen vankilatuomio saada. Siellä sitten oppikirjat käteen. Miten kujalla voi ihmiset olla?

      Lainaa

    2. Läpikäytävä tohtori 10.10.2024 0:41
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Siis hetkinen, ihmiset eläneet ennen 140v? Ei kyllä missään mualla kuin raamatussa ole keksitty tommoisia satojen vuosien ikiä ja sitähän ei kyllä kannata tieteellisenä refenssinä käyttää :D Vuonna 1917 Suomessa keskimääräinen elinikä oli 46v. Nyt se on yli 80v. Pelkään pahoin että Hannan psyykkiset testit on tehnyt joku yhtä harhainen. Mitä ihmiselle pitää tapahtua että näin pahasti naksahtaa päässä? Kaukoparantaja my ass.

      Lainaa

    3. Kaukoparantaja vai lähihoitaja 10.10.2024 0:47
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Millä tommoseksi energiahoitajaksi pääsee ja miten saa asiakkaita? Vittu mikä sauma kusettaa tyhmiä 😁

      Lainaa

    4. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Läpikäytävä tohtori: Siis hetkinen, ihmiset eläneet ennen 140v? Ei kyllä missään mualla kuin raamatussa ole keksitty tommoisia satojen vuosien ikiä ja sitähän ei kyllä kannata tieteellisenä refenssinä käyttää :D Vuonna 1917 Suomessa keskimääräinen elinikä oli 46v. Nyt se on yli 80v. Pelkään pahoin että Hannan psyykkiset testit on tehnyt [...]
      Veikkaan tohtorin diagnoosin olleen "Potilas ei ole hullu, mutta sitäkin tyhmempi".

      Lainaa

    5. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Ennen lääketiedettä ei siis ollut sairauksia, mutta niitä silti hoidettiin kristalleilla ja energioilla? Ja onhan se hienoa että terveen mielen paperit löytyy, mutta se että ollaan käyty useammallakin ammattilaisella niitä hakemassa kertoo kyllä toista tarinaa.

      Lainaa

    6. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Napael: Ennen lääketiedettä ei siis ollut sairauksia, mutta niitä silti hoidettiin kristalleilla ja energioilla? Ja onhan se hienoa että terveen mielen paperit löytyy, mutta se että ollaan käyty useammallakin ammattilaisella niitä hakemassa kertoo kyllä toista tarinaa.
      Ei kun niitä sairauksia ei vielä tunnettu. 

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: 140 vuotta, elinajanodote, elinikä, energiahoidot, energiahoito, etähoito, etänä, huuhaa, kaukohoito, koirat, nämäkin ihmiset ovat muka käyneet koulun